فت فتو/کرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون ۵ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شدهاند. مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و […]
فت فتو/کرمان مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون ۵ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شدهاند.
مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و شبکههای آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا میشود.
وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند آغاز شده است، افزود: نظارتهای بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام میشود.
وی ادامه داد: در بازدیدهای گروههای نظارتی نحوه اجرای شیوه نامههای بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی میشود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی ۹۰۶ بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از ۲۵ اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد ۵ واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.
رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامههای بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیطهای بسته را به طور کامل رعایت کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? جمعآوری ۹۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان
نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از مجموعه کارگاههای تولیدی و آموزشی واقع در زندان کرمان و متعلق به بنیاد تعاون زندانیان بازدید کرد. امیر حسن زاده ۲۶ دی ماه به همراه مدیران کل زندانها؛ کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اقتصاد و دارایی، و فنی و حرفهای از مجموعه کارگاههای تولیدی و آموزشی […]
بعد از اعتراضها به اجرای پروژه یک شرکت هواپیمایی در بیابان لوت، کارگروه فنی پایگاههای میراث جهانی و ملی، تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت طرح این شرکت متوقف شود، اما پلان مدیریتی مشترک بین پایگاه میراث جهانی بیابان لوت و آن شرکت هواپیمایی، تهیه و تصویب شود. با این وجود، معترضان به دخل و […]
نذیر کرمان/کرمان مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمان گفت: هنرمندان کرمانی در نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت با کسب عناوین برتر خوش درخشیدند. مجید منصوری ۲۶ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در استان خوزستان برگزار شد و تئاتریهای کرمان خوش درخشیدند. وی با اشاره به توانمندی هنرمندان دیار […]
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با تاکید بر اهمیت آموزش مهارت در سطوح مختلف جامعه، گفت: آموزش مهارت به مددجویان زندانها میتواند از بازگشت دوباره آنها به چرخه جرم و زندان جلوگیری کند.
+ سه = شش