کرمان- رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: اجرای حکم قلع و قمع درختان قدیمی نارضایتی عمومی را بدنبال دارد، بنابراین بایستی موضوع پیگیری و با تدبیر، از قطع درختان کهنسال در استان جلوگیری شود. به گزارش نذیر کرمان، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح دوشنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیتالمال استان کرمان، اظهار کرد: متأسفانه […]
کرمان- رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: اجرای حکم قلع و قمع درختان قدیمی نارضایتی عمومی را بدنبال دارد، بنابراین بایستی موضوع پیگیری و با تدبیر، از قطع درختان کهنسال در استان جلوگیری شود.
به گزارش نذیر کرمان، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح دوشنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیتالمال استان کرمان، اظهار کرد: متأسفانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولین و دستگاههای متولی سهلانگاری کردهاند و شاهد تصرف اراضی دولتی توسط افراد سودجو هستیم.
وی افزود: بنابراین لازم است از این به بعد نظارت بیشتری انجام و از تصرف غیرقانونی عرصههای دولتی جلوگیری شود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان سپس به زمین مورد مناقشه فراجا و ادارات منابع طبیعی و راه و شهرسازی اشاره کرد.
حمیدی ادامه داد: حدود ۶۸ هکتار زمین از دهه ۶۰ در اختیار فراجا در شهر سیرجان قرار گرفته بود و فراجا باید اسناد را در این سالها دریافت میکرد.
وی افزود: مالکیت اکثر این اراضی تعیین و مشخص نشده است و بلاتکلیف ماندهاند که بر اساس قانون این دستگاهها متولی این اراضی هستند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: ظرف یکسال وفق قوانین و مقرراتی که بر نهضت ملی مسکن حکمفرما است، باید زمین مورد نظر بررسی و نتیجه گیری شود، آن میزانی که مورد نیاز فراجا است مورد استفاده قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: باید مشخص شود آن بخشی که بلااستفاده مانده به دستگاههای ذیربط واگذار شود و بعد از یکسال مجدداً در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال استان مطرح و اگر نیاز باشد، مصوبه دیگری تائید شود.
حمیدی سپس با تاکید کرد: اجرای حکم قلع و قمع درختان قدیمی با موانعی مانند بازتابهای اجتماعی منفی و نارضایتی عمومی مواجه است.
وی گفت: بایستی دستگاههای دولتی نظارت کنند و اجازه ندهند یک زمین دولتی مورد تصرف غیرقانونی قرار بگیرد و بعد از ۱۰ سال شاهد رشد درختان باشیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان خاطرنشان کرد: هدف این نیست که از غاصبان اراضی دولتی حمایت شود بلکه بایستی از تصرف عرصههای دولتی جلوگیری کرد.
حمیدی یادآور شد: قلع و قمع درختان مثمر و غیر مثمر کهن پیامدهای نامطلوب اقتصادی و اجتماعی بدنبال دارد.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ما برای کمک به متصرفان فعلی، با خلاء قانونی در دستگاه قضائی و خلاء اختیاری در دستگاههای ذیربط مواجه هستیم.
وی افزود: همچنین با اختلاف نظر راجع به تصمیمگیری ها درباره قلع و قمع درختان قدیمی روبرو میشویم.
حمیدی اظهار کرد: برای مثال در یکی از شهرهای شرقی کشور ۵ هزار درخت نخل ۳۰ ساله در یک باغ وجود دارد، که زمین این باغ سالها پیش تصرف شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان در پایان گفت: باید از طریق دستگاه قضائی و نمایندگان مردم، موضوع پیگیری و با تدبیر، از قطع درختان قدیمی جلوگیری شود.
منبع: مــهر ? جلوگیری از اجرای حکم قلع و قمع درختان کهنسال در استان کرمان
کرمان_ معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: طی ۷ ماهه ابتدای سال جاری جرم سرقت در شهر کرمان ۱۹ درصد کاهش یافته است. به گزارش نذیر کرمان، سید مهدی قویدل، صبح یکشنبه در پنجمین جلسه کمیته هماهنگی پیشگیری از سرقت استان کرمان گفت: نرخ قضائی سرقت مستوجب تعزیر در […]
استاندار کرمان در دیدار با معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، بر اهمیت همکاری دو دستگاه برای جذب سرمایهگذاری و توسعه گردشگری در استان تاکید کرد. محمدعلی طالبی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان کرمان، از سازمان اوقاف خواست تا با استفاده از موقوفات، در جهت ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان تلاش کند.
کرمان_معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: آموزش و پرورش بهترین بستر برای مهارتآموزی و اشتغالزایی است. به گزارش نذیر کرمان، امیر حسنزاده، ظهر شنبه در کمیته مهارتآموزی و اشتغال استان کرمان گفت: باید یک منظومه مهارتی در استان کرمان شکل گیرد تا بتوان به بهبود وضعیت اشتغال و مهارتآموزی کمک کرد. وی با تاکید بر اهمیت […]
کرمان_ مدیرکل ثبت اسناد واملاک استان کرمان گفت: به موجب قانون جامع حدنگار، ارائه هرگونه خدمات به اسناد مالکیت دفترچهای ممنوع و منوط به تبدیل به سند تکبرگ است. به گزارش نذیر کرمان، سید مهدی هاشمی، صبح شنبه با اشاره به قانون جامع حد نگار به خبرنگاران گفت: این قانون تکمیلکننده قوانین پیشین حوزه ثبت […]
+ هفت =