دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور در نشست فعالان حوزه مد و لباس استان کرمان گفت: جشنواره ملی فتوت باید به صورت استانی برگزار شود تا رستههای صنفی فعال و کاسبی که بیشتر به اخلاق عمومی جامعه کمک کرده است مورد توجه قرار گیرد زیرا اصناف بهترین مروجان فرهنگ عمومی اسلام و ایران هستند. به گزارش […]
به گزارش فت فتو از کرمان، نشست فعالان حوزه مد و لباس با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و رئیس کارگروه مد و لباس، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان و جمعی از فعالان حوزه مد و لباس استان کرمان، عصر امروز ۲۶ دی ماه در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و رئیس کارگروه مد و لباس در این نشست، نقش کارگروه مد و لباس را بسیار مهم دانست و گفت: دلیل اینکه کار گروه تاکنون به اهداف خود نرسیده است این است که قرار بر این نبوده این کارگروه شاخصهای زیست عفیفانه را در کشور ارتقاء دهد.
وی تصریح کرد: مسئله لباس اقوام، تنوع لباس اقوام در کشور، کسب و کار حوزه لباس، تکریم، ترغیب، آموزش و ارتقا سطح هنرمندان لباس، شاخصهای میانی است که اگر منجر به زیست عفیفانه و وقار موجود در فرهنگ ایران زمین شود ما را به هدف میرساند.
امامی ادامه داد: شعار ما راهبرد سه پایه است که شامل سه گام دسترسپذیر سازی لباس زیبا، عفیفانه، ارزان و سالم در همه کشور، تغییر گفتمان حجاب در کشور از اجبار به گفتمان حیا و زیست عفیفانه، نجات خانواده و آرامش معنوی جامعه و گام سوم درمان هوشمند و اثر بخش در موارد فوقناهنجار است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه پیگیری راهبرد اول، برعهده کار گروه مد و لباس است و بار آن بر عهده اعضای کار گروه است، افزود: تمام دستورالعملها نیازمند ابلاغ وزیر است.
وی با بیان اینکه هدف حاکمیت در جمهوری اسلامی در حوزه مد و لباس، ارتقا شاخصهای زیست عفیفانه است و یکی از مسیرهای آن این است که لباس ما لباس موقری باشد، گفت: فقدان لباس عفیفانه به اندازه فقدان لباس ارزان مشکل است و تولیدات رسانهای باید به جایی برسد که در این زمینه تاثیرگزار باشند.
رئیس کارگروه مد و لباس بر حمایت از خانههای مد تاکید کرد و گفت: جشنواره ملی فتوت باید به صورت استانی برگزار شود تا رستههای صنفی فعال و کاسبی که بیشتر به اخلاق عمومی جامعه کمک کرده است مورد توجه قرار گیرد زیرا اصناف بهترین مروجان فرهنگ عمومی اسلام و ایران هستند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور همچنین با تاکید بر توجه به تنوع فرهنگی و زیست بوم مناطق مختلف، این امر را باعث افتخار دانست و گفت: بخش لباس اقوام جشنواره فجر امسال بسیار قوی است.
محمدرضا علیزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، برگزاری نشست مد و لباس در کرمان را نقطه عطفی در عرصه مد و لباس استان دانست و گفت: در حال حاضر ۵ موسسه فعال و یک خانه مد در عرصه مد و لباس در استان فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه بانک اطلاعات مد و لباس در حال تاسیس است، افزود: امیدواریم با رویکرد جدید شفافتر، عملیتر و اجراییتر در حوزه مد و لباس، ورود پیدا کنیم.
در پایان نشست، فعالان حوزه مد و لباس به بیان دغدغهها و مشکلات خود در استان کرمان پرداختند.
انتهای پیام
منبع:خــبرگزاری بین المللی قــرآن ? جشنواره ملی «فتوت» در سطح استانی اجرا شود
به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی ایثار کرمان، به مناسب هفته بسیج سعید ایرانمنش، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان همراه با رضا کاویانی، مدیرعامل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان، مهدی سلطانی نژاد، معاون تعاون و امور اجتماعی و فرمانده پايگاه بسیج ولایت بنیاد استان کرمان و جمعی […]
سید حمیدرضا توحیدی، مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار ایکنا از کرمان گفت: طی سال های گذشته مسابقات حفظ سوره های نبا، یاسین و جمعه با استقبال خوب کرمانی ها برگزار شد و امسال نیز مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان در نظر دارد مسابقه ای […]
به گزارش نذیر کرمان از کرمان، نمازگزاران مسجد الزهرا(س) رفسنجان و عزاداران شرکت کننده در مراسم سوگواری حضرت فاطمه (س) با شرکت در پویش «نذر فاطمی» کمک های بشردوستانه خود را به مردم مظلوم غزه و لبنان و جبهه مقاومت اهدا کردند. این کمک ها شامل بیش از ۴۰ قطعه طلا از جمله ۲ عدد […]
حجتالاسلام سید مرتضی نقیبپور رئیس اداره تبلیغات اسلامی رفسنجان در گفتوگو با ایکنا از کرمان، گفت: ۲۱ نفر از طلبههای خارجی مقیم قم که در مدرسه آل البیت(ع) این استان تحصیل میکنند، روز گذشته،۲۴ آبان ماه به کرمان آمدند. وی ادامه داد: این طلبهها، از کشورهای عربستان، یمن، لبنان، سوریه، بحرین، الجزایر و تعدادی نیز […]
+ 6 = 14