جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| خطر فراگیری دوباره سویه دلتا/ آیا واریانت اُمیکرون ۳ قله‌ای می‌‌شود؟ + نقشه

مردم باید بدانند از رفتار ویروس در امان نیستیم و هر لحظه ممکن است با سویه جدید و سختی مواجه شویم؛ حتی این احتمال هم وجود دارد که یکی از سویه‌های خطرناک قبلی مانند دلتا دوباره فراگیر شود. – اخبار استانها – به گزارش گروه استان‌های فت فتو، چندی پیش عضو ستاد کشوری مقابله با […]

مردم باید بدانند از رفتار ویروس در امان نیستیم و هر لحظه ممکن است با سویه جدید و سختی مواجه شویم؛ حتی این احتمال هم وجود دارد که یکی از سویه‌های خطرناک قبلی مانند دلتا دوباره فراگیر شود.

– اخبار استانها –

به گزارش گروه استان‌های فت فتو، چندی پیش عضو ستاد کشوری مقابله با کرونا از گذر از قله موج هفتم کرونا خبر داد و گفته بود اما احتمال موج هشتم کرونا همچنان وجود دارد، ولی زمان وقوع آن فعلاً قابل پیش‌بینی نیست؛ از طرفی اگر قرار باشد زیرسویه‌های امیکرون موج‌آفرینی کند، تا حدودی دغدغه ما نسبت به سایر سویه‌ها کمتر خواهد بود.

نکته مهم این است که موج هفتم به اتمام نرسیده است؛ اما به نظر می‌رسد از پیک یا قله بیماری گذر کرده و شاهد روند کاهشی کرونا در کشور باشیم و هر چند آمار واکسیناسیون نسبت به یک ماه قبل هم کاهش یافته و این یک خطر است. مردم باید بدانند ما از رفتار ویروس در امان نیستیم و هر لحظه ممکن است با سویه جدید و سختی مواجه شویم. البته حتی این احتمال هم وجود دارد که یکی از سویه‌های خطرناک قبلی مانند دلتا دوباره فراگیر شود، در چنین شرایطی که سطح ایمنی جامعه کاهش یافته، یکی از مهم‌ترین راهکارها تزریق واکسن کووید ۱۹ است.

BA4 و BA5 از زیرسویه‌های امیکرون محسوب می‌شوند و به طور کلی مدت زمان قرنطینه بیماران در سویه امیکرون کمتر از سویه‌های قبلی است و از این رو در زیر سویه BA5 که هم اکنون سبب افزایش موارد ابتلا شده است در نوع خفیف بیماری ۵ تا ۷ روز قرنطینه کفایت می‌کند و اما در انواع متوسط تا شدید بیماری مبتلایان باید تا ۱۰ روز قرنطینه شوند.

در حال حاضر از قله موج هفتم عبور کرده‌ایم، با این حال ممکن است قله دیگری هم ایجاد شود و واریانت اُمیکرون را که تاکنون در کشور ما دو قله داشته، سه قله‌ای کند. البته در این باره نمی‌توان اظهارنظر قطعی داشت. بنابراین نمی‌توان گفت که آیا ممکن است قله دیگری هم ایجاد شود و واریانت اُمیکرون را که تاکنون در کشور ما دو قله داشته، سه قله‌ای کند یا خیر؟. در این باره هنوز نمی‌توان اظهارنظر قطعی کرد که آیا با گذر از این قله، آیا روند نزولی ادامه می‌یابد یا اینکه قله دیگری هم در راه است.

قله اول ما در موج اول با اُمیکرون رخ داد، قله دوم با انتشار BA5 رخ داد و حالا ممکن است برحسب شرایط اعم از جابه‌جایی‌های جمعیتی، رفتارهای جمعیتی و میزان رعایت پروتکل‌ها قله سومی هم در پیش داشته باشیم که باید دید در آینده چه می‌شود. بنابراین باتوجه به اینکه بروز قله‌های بیماری تابع دو عامل اصلی هستند؛ یکی تغییرات ژنتیکی ویروس و یکی تغییر رفتار جامعه، ما هنوز نمی‌توانیم احتمال بروز قله سوم را منتفی بدانیم. مردم هم باید نسبت به این موضوع حساس باشند تا زمانی که تعداد موارد جدیدمان به کف برسد. هنوز برای اینکه بگوییم موج هفتم کرونا در کشور تمام شده، زود است.

جدیدترین وضعیت کرونایی در استان‌ها

استان اردبیل/ آغاز روند نزولی ‌

علی محمدیان اردی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل اظهار داشت: در ادامه روند نزولی شیوع کرونا در استان اردبیل، مجموع مبتلایان بستری به بیماری کووید۱۹ در این استان که تا ۸۱ نفر افزایش یافته بود، طی شبانه روز گذشته به ۵۲ نفر تنزل یافت.

وی با اشاره به کاهش مراجعات شهروندان به مراکز درمانی و بهداشتی با علائم مشکوک کرونا بیان کرد: در جریان موج هفتم کرونا، روزانه ۶۲۰ نفر از شهروندان با علائم مشکوک به کرونا به صورت سرپایی به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی استان اردبیل مراجعه می کردند، ولی این آمار طی شبانه روز گذشته به ۳۷۹ نفر کاهش یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل همچنین از ترخیص ۱۸ نفر از مبتلایان بستری کرونا پس از بهبودی نسبی طی شبانه‌روز گذشته خبر داد و افزود: هم‌اکنون ۱۶ بیمار مبتلا به کرونا نیز بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی استان بستری بوده و در حال طی دوره درمان هستند.

وی افزود: هم اکنون در زمینه شیوع کرونا شهرستان نیر نارنجی و شهرستان‌های اردبیل، سرعین، کوثر، خلخال، نمین، مشکین شهر، پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز، گرمی و انگوت در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

محمدیان اردی با اشاره به تداوم شیوع موج هفتم کرونا در استان اردبیل بیان کرد: شمار فوتی های موجد جدید کرونا کم است به طوریکه طی شبانه روز گذشته مورد فوتی گزارش نشد و مجموع جان‌باختگان شیوع بیماری کووید ۱۹ در این استان در ۲۹ ماه گذشته در رقم ۲ هزار و ۸۱۶ نفر باقی ماند.

استان کرمان/ بستری‌ها به ۲۷۰ نفر رسید

به گزارش فت فتو از کرمان، براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از ۲۲ مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان از ۱۱ مورد به سه مورد کاهش و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۶ شهر به ۱۶ شهر افزایش یافته است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد  ۴ شهر باقی مانده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹، تا روز گذشته، اظهار داشت: ۱۰۴ مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد ۵۲ مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۱۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۱۹ مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۹ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۱۳ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان ۲۷۰ نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان ۵ مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به ۵ هزار و ۷۶۰ نفر رسیده است.




جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| خطر فراگیری دوباره سویه دلتا/ آیا واریانت اُمیکرون ۳ قله‌ای می‌‌شود؟ + نقشه

منبع: تسنــیم
? جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| خطر فراگیری دوباره سویه دلتا/ آیا واریانت اُمیکرون ۳ قله‌ای می‌‌شود؟ + نقشه