جدیدترین اخبار کرونا در ایران| بی‌خیالی مردم به ‌کرونا / ‌رعایت پروتکل‌ها جدی گرفته نمی‌شود‌/ مسئولان "واکسن‌هراسی" را دریایند + نقشه

گروه استان‌ها ـ اگر دولت دوازدهم برای واردات واکسن اهتمام بیشتری به خرج می‌داد و تزریق واکسن سرعت می‌گرفت قطعاً پیک پنجم را با پایین‌ترین میزان مرگ و میر پشت سر می‌گذاشتیم. – اخبار استانها – به گزارش گروه استان‌های فت فتو، دو سال با کش و قوس‌های فراوان از شیوع پاندمی کرونا گذشت‌ و […]

گروه استان‌ها ـ اگر دولت دوازدهم برای واردات واکسن اهتمام بیشتری به خرج می‌داد و تزریق واکسن سرعت می‌گرفت قطعاً پیک پنجم را با پایین‌ترین میزان مرگ و میر پشت سر می‌گذاشتیم.

– اخبار استانها –

به گزارش گروه استان‌های فت فتو، دو سال با کش و قوس‌های فراوان از شیوع پاندمی کرونا گذشت‌ و کشورمان پنج پیک سنگین را پشت سر گذاشت که پیک پنجم سنگین‌ترین پیک بود به طوری که مرگ و میرهای روزانه بعضاً به ۷۰۰ نفر هم رسید و علی‌رغم تلاش‌های بسیار مدافعان سلامت هموطنان بسیاری در این پیک جان خود را از دست دادند و به اذعان بسیاری از کارشناسان علت عمده طولانی شدن این پیک بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی و کوتاهی در واکسینا‌سیون بود.

اگر دولت دوازدهم برای واردات واکسن اهتمام بیشتری به خرج می‌داد و تزریق واکسن سرعت می‌گرفت قطعاً پیک پنجم را با پایین‌ترین میزان مرگ و میر پشت سر می‌گذاشتیم، اما با پیگیری آیت‌الله رئیسی ورود واکسن به کشور سرعت گرفت و تا به امروز بیش از ۱۰۰ میلیون دوز واکسن در کشور تزریق شده است که نویدبخش پایانی بر پیک‌های سنگین خواهد بود چرا که در کشورهایی که واکسینا‌سیون پایان یافته است، شاهد پایین‌ترین حجم میرگ و میر هستیم، اما چرا با وجود تزریق ۱۰۰ میلیون دوز واکسن در کشور باز هم شاهد روزانه بالای ۱۰۰ نفر مرگ و میر کرونایی در کشور هستیم؟

برای واکاوی و ریشه‌یابی این موضوع باید به آمار وزارت بهداشت که روزانه در خصوص تازه‌ترین وضعیت ابتلا و مرگ و میر کرونایی منتشر می‌کند توجه داشت چرا که بیشتر میزان ابتلا در کسانی است که هنوز هیچ واکسنی را تزریق نکرده‌اند و از دریافت واکسن امنتاع می‌ورزند، اما چرا برخی از تزریق واکسن سر باز می‌زنند؟ 

یکی از دلایلی که باعث کاهش واکسیناسیون و پایین بودن آمار واکسیناسیون کرونا باشد، افراد و گروه‌های واکسن‌هراسی هستند، باید در مقابل این نوع افراد کمیته شبهه‌زدایی ایجاد شود تا شبهات موجود برطرف و مردم اقناع شوند. اما مشخص نیست واکسن‌گریزان چرا از بین همه مظاهر پزشکی مدرن دست روی واکسن گذاشته‌اند اما این دسته به شدت در حال تبلیغ این تفکر هستند که برای در امان ماندن فرزندانمان از آسیبهای واکسن، واکسیناسیون همگانی باید متوقف بشود. این تفکر در غرب تقریبا از دهه هفتاد میلادی با ظهور جنبش‌های هیپی و ضدفرهنگ که تفکر اصلی‌شان علم‌ستیزی بود شروع شد.

با این همه توصیفات باید واکسیناسیون را جدی بگیریم تا بتوانیم بر کرونا قالب شویم و کشور را از ورود به پیک ششم در امان نگه داریم چرا که اگر وارد پیک ششم شویم مشخص نیست همچون پیک پنچم آمار مرگ و میر به یک بار صعودی نشود و باز هم مدافعان سلامت در این بین بیشترین آسیب و ضربه روحی را خواهند خورد.

طبق آخرین تغییرات در نقشه رنگ بندی کرونایی شهرستان‌های کشور نشان می دهد شهرهای قرمز به عدد تک رقمی هشت رسیده است و از سویی اکثر مناطق نیز از خیز پنجم کرونا خارج شده‌اند و اکنون شهرستان‌های اشنویه، پیرانشهر (آذربایجان غربی)، طبس، فردوس (خراسان جنوبی)، زابل (سیستان و بلوچستان)، زرند، شهربابک (کرمان) و خاتم (یزد) در وضعیت قرمز هستند. همچنین ۵۸ شهرستان نارنجی، ۲۳۶ شهرستان زرد و ۱۴۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

استان اردبیل/ کاهش شمار بستریان کرونایی ‌

به گزارش فت فتو از اردبیل، شهرام حبیب‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: طی شبانه‌روز گذشته ۳۱ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و متأسفانه ۳ نفر بر اثر این بیماری جان باخت.

وی افزود: طی این مدت ۳۲ بیمار مبتلا به کرونا با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بیان کرد: حبیب‌زاده ادامه داد: شمار کل بیماران بستری مبتلا به کرونا در استان اردبیل به ۱۶۵ نفر کاهش یافته که از این تعداد ۴۲ بیمار بدحال در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند و ۶۲ بیمار دیگر نیز تحت نظر هستند.

وی تأکید کرد: تنها راه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در جامعه، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن است که از هم‌استانی‌های عزیز خواستاریم به این موارد اهتمام جدی داشته باشند.

حبیب‌زاده تشریح کرد: هم اکنون شهرستان های اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، بیله سوار، کوثر، سرعین و اصلاندوز در وضعیت زرد و شهرستان‌های گرمی، نمین و نیر در وضعیت آبی قرار دارند.

وی با اشاره به تزریق یک‌میلیون و ۶۱۱ هزار و ۴۸۰ دُز واکسن بر علیه بیماری کرونا در استان، بیان داشت: ۸۸۳ هزار و ۲۹۲ دُز واکسن مربوط به مرحله اول و ۷۱۵ هزار و ۳۴۴ دُز مربوط به مرحله دوم واکسیناسیون است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۸۴۴ دُز واکسن کرونا در مرحله سوم برای جامعه هدف تزریق شده است.

استان البرز/ ۲ بیمار کرونایی ‌فوت کردند‌

مهرداد بابایی سخنگوی ستاد کرونای استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج در مورد آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان البرز ، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۷۸ هزار و ۶۰۴  نفر است.

سخنگوی ستاد کرونای استان البرز با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۳ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند ، بیان کرد: از این تعداد، ابتلای ۷۹ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

بابایی با اشاره به اینکه شیوه نامه‌های بهداشتی باید با جدیت بیشتری رعایت شود، گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۳۱ نفر رسیده است.

وی با اشاره به استقبال مردم از تزریق واکسن در البرز ، تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۱ هزار و ۸۹۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

منطقه کاشان/‌شناسایی ۲۵ بیمار جدید‌

به گزارش فت فتو از  کاشان، کاشان همچنان در وضعیت نارنجی قرار دارد و این موضوع نشان از آن دارد که ویروس کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان می‌دهد و خوشبختانه طی چند روز گذشته این ویروس منحوس در کاشان افت نسبی اما شکننده داشته است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد ۱۳ بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری شده و یک بیمار نیز در بیمارستان سیدالشهداء و دو بیمار نیز در بیمارستان ثامن شهرستان آران و بیدگل بستری شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل ۱۲ و حداکثر ۸۷ سال سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز حداقل سن بیمار ۴۰ و حداکثر ۹۱ ساله به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شدند.

دلاوری با بیان اینکه تاکنون ۹۹ بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد ۶۹ بیمار در شهرستان کاشان و ۳۰ بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری شدند و از تعداد کل بیماران ۱۱ بیمار به صورت موقت بستری هستند.

وی از بستری ۹ بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه در دو مرکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته هیچ بیماری در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل ناشی از ابتلا به ویروس کرونا فوت نکرده است.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به ۲۵ مورد می‌رسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۰۲ بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و تاکنون شش هزار ۵۵۶ نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند.

وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.

استان قزوین/نرخ ابتلای کرونایی ۳۸ درصد افزایش یافت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین از افزایش ۳۸ درصدی موارد قطعی ابتلای به کرونا در استان خبر داد و اظهار داشت: در ۲۴ ساعت اخیر ۱۲۰ مورد جدید ابتلای به کرونا در آزمایشگاه‌های منتخب کووید-۱۹ شناسایی کردیم که این آمار نسبت به روز قبل ۳۳ نفر افزایش داشته است.

جلال رحمانی با اشاره به کاهش ۱۰ درصدی نرخ بستری‌های کرونایی روزانه گفت: در شبانه‌روز گذشته ۵۰ بیمار کرونایی جدید به دلیل علائم تنفسی حاد در بیمارستان‌های استان قزوین بستری شدند که این آمار از روز گذشته ۶ نفر کمتر شده است.

وی همچنین از افزایش ۳۰ درصدی آمار بیماران بدحال ونتیلاتوری خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۳ بیمار کرونایی با حال وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های قزوین زیر دستگاه ونتیلاتور بستری هستند که این آمار در مقایسه با روز پیش ۳ نفر بیشتر شده است.

رحمانی با بیان اینکه نرخ مرگ‌ومیر کرونایی روزانه در ۲۴ ساعت اخیر نصف شد، ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته ۲ بیمار کرونایی بدحال به علت علائم شدید بیماری و ضعف جسمانی جان‌شان را از دست دادند که این آمار ۵۰ درصد (۲ نفر) کمتر از روز گذشته است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ادامه از کاهش ۹٫۵ درصدی نرخ بهبودیافتگان روزانه خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۸ بیمار کرونایی با علائم قطعی بهبود و نقاهت از بیمارستان‌های استان قزوین مرخص شدند که این آمار ۵ نفر از روز گذشته کمتر است.

وی اضافه کرد: در نهایت هم مجموع آمار بستری‌های فعلی کرونایی استان قزوین نسبت به روز پیش فقط یک نفر کاهش یافت و به ۲۵۰ نفر رسید که کمترین آمار ماه‌های اخیر محسوب می‌شود.

استان ایلام/ روز بدون فوتی و ۵۳ ابتلای جدید

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد ۶۵ هزار و ۹۷۲ هفت نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی ۵۳ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۰۸ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۲۸ بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها ۶۴ هزار و ۸۶۹ نفر بوده است.

کریمیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده است و مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا کنون یک هزار و ۱۵۶ نفر بوده است.

استان آذربایجان غربی/ ۳۵ نفر به دستگاه ونتیلاتور وصل شدند

محمدامین ولی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه با اشاره به آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ۶۸۴ نفر با بیماری سندروم حاد تنفسی در بیمارستان‌های آذربایجان‌غربی بستری شده و ۳۵ نفر نیز با بیماری‌های تنفسی وصل به دستگاه ونتیلاتور شدند.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدماتی درمانی آذربایجان‌غربی با اشاره به بستری ۳۸۳ نفر بیمار مشکوک در بیمارستان‌های استان گفت: هم اکنون ۱۷۰ نفر نیز در بخش ویژه در حال درمان هستند.

وی از فوت چهار نفر دیگر در شبانه روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: تاکنون هفت هزار و ۹۱ نفر بر اثر بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی جان باخته‌اند.

ولی‌زاده در ادامه نیز با اشاره به تعداد ۳۳۳ مورد ابتلای جدید به کرونا در استان افزود: در این رابطه نیز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۳۱۷ هزار و ۵۹۹ نفر به این ویروس آلوده شده و ۷۱ هزار و ۶۰۵ بیمار بستری نیز بهبود یافته‌اند.

وی از واکسیناسیون ۲۲ هزار و ۵۵۰ نفر دیگر در شبانه روز گذشته خبر داد و بیان کرد: در این راستا نیز تاکنون چهار میلیون و ۱۴۲ هزار و ۶۷۲ دوز واکسن توسط مردم استان دریافت شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی آذربایجان‌غربی با اشاره به وضعیت استان از لحاظ رنگ‌بندی کرونایی گفت: هم اکنون اشنویه و پیرانشهر در وضعیت قرمز قرار داشته و هشت شهر ماکو، پلدشت، شوط، چایپاره، خوی، ارومیه، بوکان و سردشت در وضعیت نارنجی و همچنین چالدران، سلماس، میاندوآب، نقده، مهاباد، تکاب و شاهین دژ در وضعیت زرد قرار دارند.

استان اصفهان/ ۲۱۵ ابتلای جدید و ۹ فوتی آمار کرونای اصفهان

به گزارش فت فتو از اصفهان، پژمان عقدک در جمع اصحاب رسانه با اشاره به تعداد کل موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا از ابتدا تاکنون، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تعداد یک میلیون و ۲۳۵ هزار و ۲۰۴ نفر موارد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.

وی افزود: در این بازه زمانی تعداد کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان ۴۲۴ هزار و  ۸۱۶ نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی در ۲۴ ساعت گذشته را ۲۱۵ نفر گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تصریح کرد: همچنین تعداد ۱۶ هزار و ۹۴۲ نفر آمار کل فوت شدگان قطعی و مشکوک به علت کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بوده است.

وی ادامه داد: تعداد ۱۸۲ هزار و ۵۳۵ نفر نیز تعداد کل بستری شدگان کرونا از از ابتدا تاکنون بوده و تعداد بهبود یافتگان نیز ۱۲۲ هزار و ۸۳۳ نفر اعلام شده است.

عقدک با بیان اینکه در حال حاضر ۶۴۸ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، افزود: از این تعداد ۱۵۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد آمار تعداد کل بهبود یافتگان از ابتدا تاکنون گفت: در این بازه زمانی ۱۲۲ هزار و ۸۳۳ نفر بهبودیافتگان کرونا هستند و تعداد بیماران ترخیص شده جدید در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۱۵۱ نفر بوده است.

وی تاکید کرد: همچنین ۱۳۵ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های اصفهان بستری و ۹ نفر هم در اثر بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

مدیر گروه بهداشت حرفه‌ای استان از شناسایی سازمان‌ها، ادارات، صنایع و کارخانجاتی خبر داد که تجمع جمعیت در آنها زیاد است و گفت: بعد از بررسی وضعیت موجود این مراکز، با اجرای طرح شهدای سلامت نسبت به افزایش میزان واکسیناسیون در این مراکز اقدام خواهیم کرد.

مجید مشایخ با بیان اینکه تا کنون برای ۱۳۱ دستگاه کد کاربری صادر کرده‌ایم، اظهار داشت: در هر سازمان و دستگاه یک رابط سلامت وجود دارد که در همه برنامه‌های بهداشتی، آموزش می‌بینند و با مرکز بهداشت در ارتباط هستند و این افراد میزان واکسیناسیون در مجموعه خود را رصد می‌کنند تا بازرسان ما وارد عمل شوند و واکسیناسیون را انجام دهند.

مدیر گروه بهداشت حرفه‌ای استان همچنین به صدور کد کاربری برای ۷۷ معاونت و دستگاه در دانشگاه علوم پزشکی اشاره و تصریح کرد: بیش از ۹۵ درصد واکسیناسیون در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی انجام شده و درحال رصد هستیم تا این میزان به صد در صد برسد.

وی اضافه کرد: در صنایع، کارشناس بهداشت حرفه‌ای مقیم صنعت داریم که ۵۷۵ کد کاربری نیز برای این افراد صادر شده و آموزش های لازم را دیده‌اند در صنایع استان دغدغه زیادی نداریم و بالای ۹۵ درصد از کارکنان صنایع اما همان ۵ درصد هم برای ما مهم است و تلاش می کنیم به صد در صد برسیم.

مشایخ با اشاره به استفاده از ظرفیت بازرسان بهداشت حرفه ای و صدور ۱۷۴ کد کاربری در این بخش، افزود: این بازرسان در ۲۲ شهرستان به کلیه اصناف، صنایع و سازمان ها مراجعه کرده و افزایش واکسیناسیون را پیگیری خواهند کرد.

خراسان‌رضوی/ مشارکت بسیج دانشجویی در واکسیناسیون ۶۲۰ هزار  خراسانی

برهان دلیری‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: بسیج دانشجویی از روزهای ابتدایی موج پنجم کرونا قرارگاهی را با ۹ کمیته تشکیل داد که مهمترین کمیته آن “همیاران سلامت” تاثیر بسیار مثبتی در کاهش فشار کاری کادر درمان و بهبود شرایط روحی بیماران داشت و کمیته ای نیز با به‌کارگیری بسیج محلات و بسیج دانشجویی چند دانشگاه، بحث اسکان همراهان بیماران غیربومی را برعهده گرفت.

وی راه اندازی میز اورژانس در بیمارستان‌های دولتی را از موثرترین فعالیت‌های این قرارگاه برشمرد و گفت: با همت بسیج دانشجویی در موج پنجم کرونا نیروهای اورژانس در بیمارستان مستقر شدند که نقش موثری در ایجاد نظم و کاهش ازدحام و معطلی مردمی داشت، در اواخر فعالیت این قرارگاه به دلیل عزم دانشگاه برای گسترش مراکز واکسیناسیون ، قرارگاه واکسیناسیون توسط بسیج دانشجویی برپا شد که تاکنون ۶۲۰ هزار دز واکسن را به اقشار هدف تزریق کرده است.

دلیری‌فر گفت: در بحث اجرای تامین همیاران سلامت روزانه ۱۳۰ نفر از افراد داوطلب آموزش دیده در کنار سایر نیروهای بهداشت و درمان خدمت می‌کردند، ۲۵ هزار بسته آبمیوه و ۱۰ هزار بطری آب معدنی بین بیماران کم برخوردار توزیع شد، که از بین آنها حدود ۳۰ درصد بیماران غیر بومی بودند، روزانه برای ۱۰۰ نفر از همراهان بیماران غیربومی محل اسکان فراهم شد و در انتهای موج پنجم و ورود گسترده واکسن به کشور روزانه هزارو ۳۶۹ نفر واکسیناتور آموزش دیده به همراه ۱۱۳ پزشک در ۳۷ مرکز درمانی شهر برای ارائه خدمات بهتر در کنار سایر نیروها مشغول به کار شدند و مدیریت چهار مرکز اصلی واکسیناسیون کلانشهر مشهد شامل نمایشگاه بین المللی، حرم رضوی، مشهدمال و ملل به بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شد.

بوشهر/ بیماران بخش کرونایی بیمارستان‌ها افزایش یافت

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر برنامه مراکز واکسیناسیون کرونا در استان را برشمرد و اظهار داشت: افراد بالای ۱۸ سال باید نوبت سوم کرونا دریافت کنند و هم اکنون به افزون بر شش هزار نفر واکسن نوبت سوم تزریق شده است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه اکنون بیشتر با کادر درمانی نوبت سوم تزریق شده گفت: طبق تأکید کمیته ملی واکسن افراد بالای ۱۸ سال به شرط اینکه از نوبت دوم واکسن کرونا آنها ۴ ماه گذشته باشد باید نوبت سوم را تزریق کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش بستری‌های بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و افزود: بیماران این بخش از ۷۸ نفر روز گذشته اکنون به ۹۰ نفر رسیده است.

وی از بستری ۲۸ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد ابتلای ۵ مورد به کرونا مثبت، قطعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه اکنون ۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی ۳ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.

کشمیری از کاهش فوتی‌های کرونایی خبر داد و خاطر نشان کرد: خوشبختانه روز گذشته مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان بوشهر به ثبت نرسید و تاکنون در ۲۱ ماه گذشته ۲ هزار و ۲۰ نفر در استان بوشهر به سبب ابتلا به کرونا جان خود از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۱۶ بیمار با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند، که از این تعداد ۵ نفر از آنها مثبت قطعی بوده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون حدود ۸۹ هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

گیلان/ ۷۷ درصد گروه‌های هدف هر دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کردند

به گزارش فت فتو از رشت،  به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در حال حاضر ۲۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۴۶ نفر از این تعداد در شبانه‌روز گذشته به آمار مذکور افزوده شده‌اند. 

همچنین ۵۳ نفر از بیماران کرونایی به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های گیلان بستری هستند البته در پی گسترش پوشش‌دهی واکسیناسیون شمار بیماران بستری شده در ابن بخش کاهش یافته است.

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان هم‌اکنون ۹۱٫۰۱ درصد جمعیت هدف واکسیناسیون در استان گیلان واکسن نوبت نخست و ۷۷ درصد گروه‌های هدف استان هر دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کرد‌ه‌اند.

همچنین به ۳۷ هزار و ۷۳۸ نفر از سالمندان بالای ۶۰ سال در گیلان نیز دز سوم واکسن کرونا تزریق شده است؛ اگرچه گیلان در صدر جدول میزان واکسیناسیون در بین استان‌ها قرار دارد اما برای رسیدن به ایمنی نسبی جامعه باید این آمار به بیش از ۸۵ درصد برسد.

براساس آخرین اعلام رنگ‌بندی کرونایی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال حاضر ۱۲ شهرستان استان گیلان در وضعیت آبی کرونایی و ۵ شهرستان دیگر در رنگ‌بندی زرد قرار دارند و هیچ کدام از شهرستان‌های استان قرمز یا نارنجی نیست.

انتهای پیام/ش




جدیدترین اخبار کرونا در ایران| بی‌خیالی مردم به ‌کرونا / ‌رعایت پروتکل‌ها جدی گرفته نمی‌شود‌/ مسئولان "واکسن‌هراسی" را دریایند + نقشه

منبع:تسنــیم
? جدیدترین اخبار کرونا در ایران| بی‌خیالی مردم به ‌کرونا / ‌رعایت پروتکل‌ها جدی گرفته نمی‌شود‌/ مسئولان "واکسن‌هراسی" را دریایند + نقشه