عزتالله ضرغامی در دیدار با پیشکسوتان با مرور مشاهداتش از آنچه بر سر میراث فرهنگی آمده است، گفت: در برخی جاها دیدهام که برخی افراد دنبال ساخت پاساژ و امثال آن هستند، ولی ما نباید جادهصافکن آنها باشیم. به گزارش فت فتو، دومین دیدار وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با استادان و پیشکسوتان […]
عزتالله ضرغامی در دیدار با پیشکسوتان با مرور مشاهداتش از آنچه بر سر میراث فرهنگی آمده است، گفت: در برخی جاها دیدهام که برخی افراد دنبال ساخت پاساژ و امثال آن هستند، ولی ما نباید جادهصافکن آنها باشیم.
به گزارش فت فتو، دومین دیدار وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با استادان و پیشکسوتان میراث فرهنگی برگزار شد. عبدالرحمن وهابزاده، عبدالله جبل عامی، سیدمحمد بهشتی، رجب علی لباف خانیکی، حمیده چوبک، بهروز وجدانی، سیداحمد محیط طباطبایی، غلامحسین معماریان، یوسف منصورزاده، عبدالحسین وکیلی فرد، محمدسعید ایزدی، حسن کریمیان، محمدحسین بحرالعلومی، حسن فاضلی، سیدمهدی موسوی کوهپر و سیاوش صابری کاخکی از جمله استادان و پیشکسوتان حاضر در این دور از نشست ها بودند که پیشنهادها و راهکارهایی را مطرح کردند.
عزتالله ضرغامی در این نشست تاکید کرد: هدف اصلی این است در ادامه مسیری که داریم از تجربیات ارزشمند پیشکسوتان استفاده کنیم. حتی به صورت خصوصی نیز با تعدادی از پیشکسوتان جلسه میگذارم و از نظرات و تجربیات استفاده میکنم. این جلسات تشریفاتی نیست، بلکه چون شما استادان ما هستید میخواهیم از شما یاد بگیریم.
وی افزود: در سفرهای استانی و در بازدید از اماکن مختلف مسائل را بررسی میکنم و اگر جایی مشکلی هست، سعی میکنم این مشکلات را برطرف کنم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به بودجه اندک مرمت آثار تاریخی، اظهار کرد: با رییسجمهور محترم درباره بودجه مرمت بناهای تاریخی صحبت کردم. در سفر به استانهای مختلف این مشکلات را مشاهده و بررسی کردم و در جایی که لازم بوده، مانند سمنان همانجا دستورات لازم را برای برطرف کردن مشکلات صادر کردم.
او گفت: در برخی جاها دیدهام که برخی افراد دنبال ساخت پاساژ و امثال آن هستند، ولی ما نباید جادهصافکن آنها باشیم.
ضرغامی با اشاره به پیگیری مسائل مرتبط با این وزارتخانه از جمله حقوق پایین کارکنان و کارشناسان، افزود: یک مهندس در این وزارتخانه که کارش با سایر مهندسان متفاوت است، پنج میلیون تومان حقوق میگیرد. این از جمله مشکلاتی است که ما در این وزارتخانه با آن مواجه هستیم.
برنامه وزارت ضرغامی برای میراث فرهنگی
علی دارابی ـ قائم مقام وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و معاون میراث فرهنگی ـ با بیان اینکه دومین نشست پیشکسوتان میراث فرهنگی با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف شنیدن صحبتها و بهرهبردن از تجربیات آنها برگزار شده است، گفت: پیشکسوتان حوزه میراثفرهنگی به مثابه حافظه میراثفرهنگی ایرانزمین هستند و نظرات و تجربیات آنها بسیار مهم است.
او به مهمترین فعالیتها در دوره جدید مدیریت این وزارتخانه اشاره کرد و افزود: در این ۱۰۰ روز اقدامات خوبی انجام شده و خوشبختانه یکی از مهمترین کارها انجام مراحل ثبت جهانی ۵۴ کاروانسراهای تاریخی ایران است، ضمن اینکه پنجشنبه این هفته پرونده پاسداری از هنر خوشنویسی ایران در یونسکو بررسی و انشاءالله ثبت جهانی خواهد شد.
دارابی ادامه داد: برنامهای که آقای ضرغامی در دوره مدیریت خود دارند، گفتمانی است مبتنی بر تغییر، تحول، توسعه و فناوری. به همین دلیل جلسات مشورتی و کارگروهها و کارگاههایی در این باره برگزار میشود. در این جلسات با استفاده از تجربیات شما و با نگاهی به آینده برای این وزارتخانه برنامهریزی خواهیم کرد.
معاون میراثفرهنگی همچنین گفت: دولتمحور بودن و نقش مردم در برنامههای حوزه میراثفرهنگی دو موضوع مهمی است که در برنامه پنجساله دنبال میکنیم و هدف ما این است که در پرتو هماندیشی بتوانیم همدلی و وفاق ایجاد کنیم.
نیروی انسانیِ میراث فرهنگی حتی از تخت جمشید باارزشتر است
همچنین سیدمحمد بهشتی ـ رییس اسبق سازمان میراث فرهنگی ـ در سخنانی یادآور شد: در حوزه میراثفرهنگی بازنشستگی وجود ندارد، کارشناسان میراثفرهنگی مانند قالی کرمان هستند و هر چقدر سنشان بیشتر میشود، با توجه به تجربیاتی که بهدست میآورند، بیشتر مثمرثمر خواهند بود و وجود مفیدتری خواهند داشت.
او گفت: بزرگترین ثروت ما در حوزه میراثفرهنگی نیروی انسانی است که حتی از تخت جمشید و سایر اماکن و ابنیه باارزشتر است. نیروی انسانی خبره، حاذق و باتجربه بسیار قیمت دارد.
نشست نخست وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با جمع دیگری از پیشکسوتان و استادان، از جمله مهدی حجت، پیروز حناچی، اکبر حاج ابرهیم زرگر، محمدحسن سمسار، هایده لاله، حسین محبعلی، سیدمهدی مجابی، علیاکبر سعیدی، محمدرحیم صراف، اصغر مرادی، اکبر تقیزاده، محمدرضا اولیا، زهره بزرگمهری، بهروز عمرانی، ابراهیم حیدری، محمدمنصور فلامکی، رسول وطندوست، عادل فرهنگی و سیدمنصور سجادی برگزار شده بود که آن زمان نیز از حال وخیم آثار تاریخی و اصلاح ساختار بودجه میراث فرهنگی سخن گفته بود.
انتهای پیام
منبع: ایــسنا ? جاده صافکن پاساژسازها نباشیم
مسئول بسیج زنان استان کرمان نقش فعال زنان ایرانی در خانواده را الگوگیری از حضرت زهرا (س) دانست و گفت: حضرت زهرا (س) با وجود داشتن چهار فرزند پا به پای اسلام جلو آمدند. اکرم رنجبر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری «نذیر کرمان» با گرامیداشت مقام زن و مادر به بخشی از سخنان […]
بازپرس ویژه قتل کرمان گفت: در قانون مجازات اسلامی برگرفته از شرع اسلام، سقط جنین جرمانگاری و برای آن مجازات تعیین شده است. پوریا جوادی در گفتگوی رسانهای درباره اهمیت افزایش جمعیت و برخورد دستگاه قضا با سقط جنین عمدی اظهار کرد: دستگاه قضایی برخورد با مستنکفان در اجرای قانون جوانی جمعیت را در دستور […]
تعدادی از گروهها و هنرمندان فعال عرصه موسیقی در اولین روزهای زمستان خود را برای حضور در کورس کنسرتهای تهران و شهرهای مختلف کشور آماده میکنند. به گزارش فت فتو، گروهها و هنرمندان فعال عرصه موسیقی در روزهای آغازین زمستان سال ۱۴۰۳ خود را برای برگزاری کنسرتهای مختلف تهران و شهرستانها آماده می کنند. این […]
ششمین همایش جهانی خاک در جنوب استان کرمان برگزار شد. به گزارش پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ به نقل از روابط عمومی و امور رسانه ادارهکل حفاظت محیط زیست استان کرمان؛ ششمین همایش خاک در جنوب استان کرمان با شعار «مراقبت از خاک سنجش، پایش، مدیریت» به میزبانی شهر دوساری عنبرآباد برگزار شد و کارشناسان و […]
2 + 1 =