فردایکرمان – گروه اقتصاد: وزیر نیرو،ثبت رکورد تاریخی کاهش بارشهای جوی در برخی استانهای کشور را نگرانکننده دانست و بر توجه ویژه به تامین آب شرب تاکید کرد. علیاکبر محرابیان،رعایت کمیت و کیفیت در تامین آب شرب را خط قرمز وزارت نیرو دانست و از پیشبینی طرحهای ویژه و اولویتدار برای هر یک از استانهای […]
فردایکرمان – گروه اقتصاد: وزیر نیرو،ثبت رکورد تاریخی کاهش بارشهای جوی در برخی استانهای کشور را نگرانکننده دانست و بر توجه ویژه به تامین آب شرب تاکید کرد.
علیاکبر محرابیان،رعایت کمیت و کیفیت در تامین آب شرب را خط قرمز وزارت نیرو دانست و از پیشبینی طرحهای ویژه و اولویتدار برای هر یک از استانهای کشور خبر داد و گفت:«پروژههای اضطراری آبرسانی در بیش از ۸۰ شهر کشور تعریف شده که شامل پروژههای بزرگ،متوسط و کوچک است و این پروژهها باید در زمان تعیینشده به مرحلۀ بهرهبرداری برسند».
وی همچنین با اشاره به طرحهای جهاد آبرسانی و اضطراری،اضافه کرد:«طرح جهاد آبرسانی،بهعنوان پروژۀ عظیم ملی در ۳۱ استان و شهرستان و برای ۷۲۰۰ روستا در حال اجرا است که هماکنون پیشرفت ۲۷ درصدی را مطابق برنامه داشته است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایلنا،وزیر نیرو در همایش ویدئوکنفرانسی با مدیران عامل صنعت آب کشور با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در ماههای اخیر برای عبور موفق از تابستان سال ۱۴۰۱،بیان کرد:«خوشبختانه تابستان سختی را بهواسطۀ مدیریت بهینه با کمترین مشکل و چالش پشت سر گذاشتیم».
وی با تاکید بر ضرورت تقویت و افزایش تلاشها و خدمات افزود:«با توجه به کاهش بارشها و وضعیت جوی و با در نظر گرفتن انتظارات مردم از دولت برای پیشبرد پروژهها،نیازمند تلاش مضاعف هستیم».
محرابیان اظهار کرد:«شرایط موجود میطلبد تا با استفاده از یک برنامۀ حساب شده و کارشناسانه و نیز با بهرهمندی از تجارب کارشناسان و مدیران در حوضههای آبریز در سطوح مختلف استانی و شهرستانی،برنامههای ویژه پیشبینی شود؛ چراکه با مصرف بهینۀ آب،نیازهای بخش شرب،صنعت و کشاورزی کشور مرتفع و تامین میشود».
وی با اشاره به تجارب خوب کسب شده طی یک سال اخیر برای مدیریت این بخش،یادآور شد:«حوضههای آبریز در سالهای گذشته با تنشهای آبی و اجتماعی روبهرو شدند،این در شرایطی است که با وجود حجم آب کمتر و مدیریت حساب شده و نیز تطبیق اجرا با برنامههای پیشبینی شده،نیازهای مردم مرتفع و رضایتمندی حاصل شد».
ثبت رکورد تاریخی کاهش بارشهای جوی
وی ادامه داد:«رکورد تاریخی کاهش بارشهای جوی در برخی استانهای کشور از جمله کرمانشاه،همدان،تهران و البرز زده شد که این امر نگرانکننده است و بر همین اساس باید توجه ویژهای به تامین آب شرب شود».
وزیر نیرو در ادامه خاطرنشان کرد:«از نظر کمیت و کیفیت اجازۀ هیچگونه ریسکی را در حوزۀ آب شرب نمیدهیم،خط قرمز ما در تامین آب شرب،رعایت کمیت و کیفیت است».
وی اجرای به موقع پروژههای عمرانی را حائز اهمیت دانست و افزود:«عدم اجرای به موقع پروژهها،مشکلاتی را موجب میشود که این مشکلات در بُعد اقتصادی و نیز در بعد وظیفۀ خدمترسانی،ظهور و بروز میکند».
محرابیان مهمترین ویژگی سیستم مدیریتی امروز در وزارت نیرو را عملگرایی و حرکت جهادی بیان کرد و گفت:«سیستم اجرایی وزارت نیرو امروز در حالیکه استراتژیک فکر میکند،بسیار عملگرا بوده و پروژهمحور و جهادی فعالیت میکند».
وی از پشتسر گذاشتن محدودیتهای مالی در پیشبرد پروژههای وزارت نیرو سخن به میان آورد و افزود:«امروز بیش از ۱۰ میلیارد دلار امکان تامین و تجهیز منابع برای پیشبرد پروژهها فراهم شده،همچنین در بودجه سال ۱۴۰۱ و سالهای آتی،تامین مالی پروژهها به خوبی دیده شده و خوشبختانه پایه و اساس بودجه وزارت نیرو تغییر کرده است».
پیشبینی طرحهای ویژه و اولویتدار برای هر یک از استانها
وی با اشاره به پیشبینی طرحهای ویژه و اولویتدار برای هر یک از استانها و شرکتهای وزارت نیرو اظهار کرد:«تاخیر در اجرای این دست از برنامهها،قابل پذیرش نخواهد بود،مدیران ما باید در میدان عمل حضور داشته باشند و همواره در محل پروژهها جلسات اجرایی برگزار کنند».
وزیر نیرو از تشکیل کمیسیون ویژه در همین زمینه خبر داد و یادآور شد:« در این زمینه برای پروژههایی که در پیشرفت و اجرا تاخیر داشته باشند جلسهای در این کمیسیون ویژه تشکیل و علل تاخیر در اجرا بررسی میشود،چنانچه مجوز کمیسیون ارائه شد،بر اساس مصوبۀ صادر شده،در برنامۀ آن پروژه بازنگری صورت خواهد گرفت».
وی همچنین با اشاره به صدور و ابلاغ دستورالعمل ارزیابی پروژهها،گفت:«باید بر اساس این دستورالعمل فعالیتها هدایت شده و اطلاعات پروژهها به صورت جزئی و کلی در این سامانه ثبت و ضبط شوند».
محرابیان بیان کرد:«ما یک دستگاه خدمتگزار هستیم و به مردم خدمت میکنیم و در این زمینه دو بال مهم،شامل مدیریت مصرف و پیشبرد طرحهای توسعهای،میتواند ما را به این مهم نزدیکتر کند».
بهرهمندی از ظرفیت پسابها
وی در ادامه به اهمیت بهرهمندی از روش بازچرخانی به منظور استفاده از ظرفیت پسابها در کشور اشاره و اظهار کرد:«بخشنامۀ بهرهمندی از ظرفیت پسابها در کشور ابلاغ شده است،با این روش امکان تامین آب بهویژه برای بخش صنعت کشور تسهیل مییابد».
وزیر نیرو خاطرنشان کرد:«پسابها بهترین و پایدارترین آب برای بخشهایی است که سرمایهگذاری هنگفتی دارند و نمیتوانند تنش آبی را تحمل کنند».
وی به مصوبات سفرهای استانی ریاستجمهوری و نیز وزارت نیرو اشاره کرد و ادامه داد:«سفرهای استانی ریاستجمهوری و وزارت نیرو مطابق قولی که به مردم داده شده باید به موقع پیش بروند. عدم تحقق این مهم با ایجاد بیاعتمادی و ناامیدی همراه خواهد بود».
محرابیان در پایان با تاکید بر بهرهمندی از روشهای نوین مدیریت پروژهها در کنار استفاده از تجارب گذشته،حضور نخبگان در صنعت و راهاندازی سامانههای مدیریتی جدید را در راستای پیشبرد برنامهها توصیه کرد. /پ
ثبت رکورد کمبارشی در برخی استانها
منبع:خبر کرمان ?
:اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه دولت با تمام توان به دنبال رفع مشکل ناترازی انرژی است گفت: بخشی از سیاستهای پولی کشور با سیاستهای تجاری همخوان نیست. نذیر کرمان، سیدمحمد اتابک دقایقی قبل در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی یزد با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست اظهار […]
چهارصد و بیست و هفتمین نشست هیات عالی واگذاری روز دوشنبه هفته قبل برگزار شد و در این نشست درباره واگذاری سهام شرکت های ایران خودرو و سایپا تصمیم گیری شد. نذیر کرمان، در این نشست هیات عالی واگذاری، سازمان خصوصی سازی را به واگذاری مابقی سهام متعلق به دولت در شرکت های ایران خودرو […]
چکیده : لیپوماتیک یکی از روشهای محبوب در زمینه جراحی زیبایی است که برای حذف چربیهای موضعی بدن، از جمله شکم و پهلو، استفاده میشود. این روش نسبت به تکنیکهای قدیمی مانند لیپوساکشن، کمتهاجمیتر بوده و نتایج سریعتری به همراه دارد. با این حال، همواره این سؤال مطرح است که آیا لیپوماتیک یک روش ایمن […]
پروژههای نهضت ملی مسکن در شهرهای مختلف در حال اجرا است. در حال ۱.۶ میلیون نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن واجد شرایط شناخته شدهاند که ۸۰۰ هزار واحد به مرحله اجرا رسیده اما برای حدود ۴۰۰ هزار واحد قرارداد تسهیلات منعقد نشده است. نذیر کرمان، طبق اعلام اداره راه و شهرسازی استان تهران، متقاضیان […]
1 + =