توصیه های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب مالت به مسافران نوروزی | اخبار سیرجان

به گزارش «نذیر کرمان» دکتر محمدرضا صادقی پور ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، بر اهمیت رعایت توصیه‌های بهداشتی زیر بخصوص در ایام مسافرت و تعطیلات برای پیشگیری ازابتلا و گسترش این بیماری ناتوان کننده تأکید کرد: •تاکید می گردد از محصولات لبنی پاستوریزه و بسته بندی شده استفاده […]

به گزارش «نذیر کرمان» دکتر محمدرضا صادقی پور ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، بر اهمیت رعایت توصیه‌های بهداشتی زیر بخصوص در ایام مسافرت و تعطیلات برای پیشگیری ازابتلا و گسترش این بیماری ناتوان کننده تأکید کرد:

•تاکید می گردد از محصولات لبنی پاستوریزه و بسته بندی شده استفاده گردد

•درمواقع استفاده از فرآوده های لبنی عرضه شده بصورت فله یا سنتی حتماً از سلامت شیرخام یا شیر مورد استفاده در فرآورده لبنی (شیر پاستوریزه یا جوشیده شده) اطمینان حاصل کرده و از مصرف شیر خام و یا فرآورده های لبنی (مانند خامه، بستنی، کره، پنیر و …) که از شیر غیر پاستوریزه یا نجوشیده تهیه شده اند خودداری گردد.

•خوردن سرشیر، بستنی و پنیر غیر پاستوریزه‌ که اطمینان از سلامت آنها ندارید می توانند سلامت شما را بشدت به خطر بیندازد.

رییس شبکه دامپزشکی سیرجان با اشاره به اقدامات انجام شده و تلاش‌های نیروهای زحمت‌کش دامپزشکی شامل واکسیناسیون بیش از ۱۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین شهرستان در قالب طرح ایمن‌سازی رایگان در راستای مقابله با بیماری تب مالت در سال گذشته، گفت: این بیماری در انسان علائم مختلفی دارد که می‌توان به تب مواج، افسردگی، عرق شدید، سردرد ضعف، کاهش وزن، درد کمر، پشت و مفاصل است که ممکن است پس از چند هفته تا چند ماه از بین برود و در برخی افراد مزمن شده و اثرات آن تا چندین سال ادامه یابد.

وی اضافه کرد: مصرف لبنیات آلوده، به‌ویژه شیر تازه نجوشیده، پنیر تازه و کره، اصلی‌ترین راه انتقال تب مالت است و در صورتی که در مراکز صنفی شیر خام عرضه شود و پروتکل‌ها رعایت نشود، اقدامات قانونی انجام خواهد شد تا سلامت شهروندان تضمین شود.

صادقی پوراعلام کرد: در مناطق دورافتاده و کوهستانی که استفاده از لبنیات خام رایج است، میزان تب مالت انسانی بالاتر از میانگین کشوری گزارش شده است.

دکتر صادقی در پایان گفت: فروش فرآورده‌های دامی توسط دستفروشان، به‌ویژه در جیگرکی‌ها و کبابی‌های شبانه و دوره‌گرد، غیرمجاز است و بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی در تمام مراحل توزیع، نگهداری و مصرف فرآورده‌های دامی تأکید کرد و خواستار همکاری بیشتر نهادهای مرتبط در اجرای قوانین شد.

شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف یا مشاهده مواد غیربهداشتی را از طریق شماره تماس های ۴۲۲۰۳۴۳۶ شبکه دامپزشکی شماره گویای ۱۵۱۲ تماس بگیرند یا به صورت حضوری به آدرس بلوار سردار جنگل ابتدای خیابان شیخ عطار، گزارش کنند.

The post توصیه های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب مالت به مسافران نوروزی appeared first on پایگاه اطلاع رسانی نذیر کرمان.

ورزش و سفر

توصیه های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب مالت به مسافران نوروزی

منبع: اخبار سیرجان
? توصیه های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب مالت به مسافران نوروزی