توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان درخصوص نگهداری ماهی قرمز نکاتی را متذکر شد. به گزارش نذیر کرمان، محمود مقامی امروز ۲۰ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر سابقه بیماری‌های پوستی و آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی قرمز و ظروف نگهداری آن از دستکش استفاده کنید. وی افزود: آموزش بهداشت فردی بویژه کودکان […]

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان درخصوص نگهداری ماهی قرمز نکاتی را متذکر شد.

به گزارش نذیر کرمان، محمود مقامی امروز ۲۰ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر سابقه بیماری‌های پوستی و آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی قرمز و ظروف نگهداری آن از دستکش استفاده کنید.

وی افزود: آموزش بهداشت فردی بویژه کودکان در خصوص جلوگیری از دست زدن به ماهی و عدم دست‌مالی به چشم، صورت و دهان بعد از کار با ظروف نگهداری ماهی ضروری است و بعد از هربار دست زدن به آب یا ماهیان قرمز دست خود را با آب صابون بشوئید.

مقامی افزود: این میهمانان کوچک در شرایط خاص و در صورت عدم رعایت شرایط بهداشتی می‌توانند ناقل بیماری‌های مشترک همچون انواع بیماری‌های گوارشی، سل پوستی و … باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی رفسنجان در خصوص ویژگی‌های‌های ماهی سالم بیان کرد: ماهی سالم معمولا تحرک خوبی داشته و دارای پوستی براق بوده و نبایستی فلس‌های بدن برآمده و یا کنده شده باشد، باله‌ها نباید دچار خوردگی، پرخون و چروکیده باشند. چشم‌های ماهی سالم براق بوده و نباید گود و فرو رفته یا به طور غیرعادی برآمده باشد.

مقامی توصیه کرد: همشهریان از خرید ماهیان مریض با علائم ذکر شده یا داری لکه‌های رنگی سیاه، سفید و قرمز خودداری کرده چرا که آلودگی ناشی از بیماری آن‌ها به آب منتقل و در صورت تماس دست انسان با این آب، افراد دچار مشکلات و تورم پوستی خواهند شد.




توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز

منبع: تــابناک
? توصیه‌های بهداشتی نگهداری ماهی قرمز