به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری نذیر کرمان، ظهر امروز با حضور سردار سید ضیاالدین حزنی دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ۹۶ ویلچر برقی به معلولان تحت پوشش ادارهکل بهزیستی استان کرمان توزیع شد.
در این مراسم علیرضا وحیدزاده با اشاره به این که به دنبال مناسبسازی اماکن و محیط به همراهی شهرداری و سازمانهای مربوطه هستیم عنوان کرد: باید امکان ارتباط با جامعه برای افراد معلول فراهم شود.
وحیدی، در همراهی و پشتیبانی از این سازمان حمایتی پای کار میآیند از این بابت سپاه پاسداران به اشکال مختلف در کنار ما بودند و درحوزههای مختلف این همراهی و همکاری فراهم شده است و ما ممنونیم به خاطر حمایتی که از افراد دارای معلولیت داشتید.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان ادامه داد: اکنون دارای ۶۵ هزار پرونده افراد معلول هستیم که از این تعداد ۱۰ هزار پرونده متعلق به زنان بدسرپرست، ۵ هزار برای کودکان بی سرپرست و مابقی برای سایر گروه معلولان است.
وحیدزاده افزود: به موازات حمایتهای دولتی با بیش از ۱۵۱ مرکز مراقبتهای شبانهروزی ارتباط هستیم که خدمات ارائه میشود و تشکلهای غیر دولتی نیز با ما همراه هستند.
در ادامه این آئین محمدعلی نظری بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از هزار جهیزیه به همت اعضای قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توزیع شد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اقدامات بهزیستی کرمان در این سالها برای مددجویان تحت پوشش امیدآفرین دانست و گفت: قشر کمتوان و آسیبپذیر قطعاً نیاز به توجه بیشتری دارند که در قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به این موضوع توجه میشود.
وی بیان کرد: دشمن با ضریب دادن به مشکلاتی که کسی منکر نیست به دنبال پاشیدن بذر ناامیدی در میان جامعه است؛ سپاه با توجه به این که وظیفه اصلیاش حفظ نظام جمهوری اسلامی است اما در همه عرصهها کمک و تلاش میکند.
نظری تاکید کرد: معلولان جامعه باید از تمام امکانات و زندگی با شرایط مناسب که افراد عادی جامعه دارند بهرهمند شوند. این افراد باید از تمام زندگیای که افراد عادی دارند، برخودار شوند.
سردار سید ضیاالدین حزنی در ادامه این مراسم بیان کرد: در کشور بسیاری از معلولان در سازمان بهزیستی در شرایطی هستند که امکانپذیر نیست که از منزل خارج شوند.
دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: پیشقدم شدیم تا کمکهایی به بهزیستی ارائه دهیم از جمله ویلچرهای برقی که تا کنون سپاه موفق شده یک هزار و ۸۰۰ ویلچر از بیرون از کشور تهیه شد اما برای مرحله دوم از صنعتگران داخل کشور استفاده میشود.
حزنی عنوان کرد: تعهدی که در استان سیستان و بلوچستان داشتیم انجام شد، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، زنجان، خراسان رضوی، کهگیلویه، تهران، چهارمحال بختیاری، قم، مرکزی، گیلان، خراسان جنوبی فارس و امروز نیز در کرمان توفیق حضور و خدمت پیدا کردیم.
وی هدف اصلی قرارگاه محرومیتزدایی را آشنایی با قشر ضعیف دانست و گفت: از این رو استان به استان سرکشی کردیم و امروز توفیقی بود که در کرمان حضور یافتیم؛ تاکنون این ویلچرها بلاعوض و بدون اخذ وجه داده شده است و به مدیران کل بهزیستی استان سپرده شده تا از این طریق به معلولان اهدا شود.
دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: به عنوان افرادی که در سپاه با ضعیفان کشور در ارتباطیم، معتقدیم هر کس پشت میز از میزهای جمهوری اسلامی ایران بنشیند وظیفهاش را درست انجام دهد، میتوان مشکلات را حل کرد.
حزنی بیان کرد: در بهزیستی و کمیته امداد مشکلاتی وجود دارد که باید توسط همه حل شود بنابراین در سپاه به تناسب مسئولیت خودمان این کار را انجام دادهایم و تلاش کردیم تا با کمیته امداد این موضوع را به یک سرمنزل برسانیم اما بهزیستی در سراسر کشور مظلوم واقع شده و به خوبی به بهزیستی نگاه نشده چرا که این سازمان با دریای مشکلات روبهرو است.
وی تاکید کرد: در استانها و در شهرستانها همه باید به بهزیستی و کمیته امداد کمک کنیم تا به وضعیت مطلوبی برسند چرا که ضعیفان و محرومان جامعه در همین دو سازمان وجود دارند.
دبیر قرارگاه محرومیتزدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلاش برای حل مشکلات سازمان بهزیستی را یک الزام دانست و گفت: مجلس نیز باید برای حل مشکلات قشر ضعیف جامعه و بهزیستی بودجه خوب در نظر بگیرد چرا که این کشور متعلق به مستضعفان است.
حزنی در پایان گفت: هر کس که در دستگاه جمهوری اسلامی به فکر منفعت ضعیف باشد انگاه کار درست خواهد شد و ما در جامعه به عنوان مدیر نیازمند دعای مستضعفان هستیم.
انتهای خبر/ پسند
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰