به گزارش خبرنگار گروه شهرستانهای پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ سیدکمالالدین نورالدینی در نشست ویژهای با هدف بررسی ظرفیتهای فرهنگی و هنری شهرستان که با حضور محمدی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرابی مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانها، اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، حجتالاسلام انصاری امام جمعه شهربابک، در محل فرمانداری شهربابک برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور محمدی معاون حقوقی، امور مجلس و استانها وزارت ارشاد، سرابی مدیرکل هماهنگی امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان و هیات همراه گفت: شهرستان شهربابک جزء معدود شهرستانها در استان کرمان است که در تمامی بخشها ظرفیتهای خیلی خوبی دارد.
سرپرست فرمانداری شهربابک افزود: در
شهرستان توسعه متوازنی که باید صورت میگرفته و مردم از توسعه همهجانبه بهرهمند میشدند، اتفاق نیفتاده است.
وی با بیان اینکه سرعت توسعهای که در حوزه صنعت و معدن شهربابک صورت گرفته، موجب شکاف توسعهای به خصوص در حوزه فرهنگ و ارشاد شده است، تاکید کرد: با توجه به اینکه معادن پیشتاز توسعه هستند کمک دهند تا ما این توازن و توسعه همهجانبه را در
شهرستان شاهد باشیم.
نورالدینی افزود:
شهرستان شهربابک با جمعیتی بالغ بر ۱۱۰ هزار نفر، ظرفیتهای بسیار خوبی در عرصه فرهنگ و هنر از جمله شعر، موسیقی، خوشنویسی دارد و همچنین پتانسیلهای بالقوه دیگری هم وجود دارد که به دلیل کمتوجهی یا توجه بیشتر به بخشهای دیگر مغفول ماندهاند.
وی تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد تبعیض مثبت در بخشهایی که همگام نیستند و از توسعه عقب ماندهاند هستیم که یکی از این بخشها بخش فرهنگ و هنر است.
سرپرست فرمانداری شهربابک به برخی کمبودهای زیرساختی در شهربابک اشاره کرد و گفت: اهالی شهربابک و علاقهمندان به موسیقی در
شهرستان برای دیدن کنسرتها و رویدادهای موسیقی باید کیلومترها فاصله را تا رسیدن به
شهرستانهای همجوار طی کنند تا از اینچنین رویدادهایی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه شاید این غفلت ما از فرهنگ و هنر باعث شده است که دچار آسیبهای اجتماعی شویم، تاکید کرد: اگر ما شرایطی برای گذران اوقات فراغت جوانان و فرزندانمان فراهم میکردیم میتوانستیم برخی آسیبها را کاهش دهیم.
نورالدینی افزود: یک واگرایی در اجرای برنامههای فرهنگی و هنری و اجتماعی
شهرستان وجود داشت که در اواخر سال گذشته ما به این تدبیر رسیدیم که قرارگاه عملیاتی فرهنگی و اجتماعی و مذهبی
شهرستان را با هدف انسجامبخشی و یکپارچهسازی برنامههای حوزه فرهنگ و هنر و موثرسازی اقدامات این حوزه راهاندازی کنیم.
وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه عوامل حوزه فرهنگ و هنر و شرکتهای صنعتی و معدنی بتوانیم با اجرای برنامهها و پروژههای مشخص و با هدفگیری و نقطهگذاری هم آسیبها را کم کنیم و هم نشاط و شادابی را که یکی از الزامات جامعه امروز ماست برای جامعه فراهم کنیم.
نورالدینی افزود: ما درخواست کردهایم که در سال ۱۴۰۴ دستگاههای
شهرستان در حوزه ماموریت خود حداقل یک طرح یا پروژه تاثیرگذار و شاخص را تعریف کنند و با کمک یکدیگر بتوانیم آنرا اجرا کرده و همگام با برنامه کرمان برفراز که جزء برنامههای استاندار است نقش موثری ایفا کنیم.
وی یادآور شد: مردم شهربابک در طول تاریخ به ویژه در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی دِین خود را به انقلاب و اسلام و وطن بیش از آنچه که باید ادا کردند و اکنون نوبت ماست که قدردان آنان باشیم.
سرپرست فرمانداری شهربابک خاطرنشان کرد: فرهنگسرا، هنرستان هنرهای زیبا و سالن پلاتو از جمله زیرساختهایی مهمی است که
شهرستان شهربابک در حوزه فرهنگ و هنر لازم دارد.
محمدی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت، با اشاره به همراهی و علاقهمندی مدیرعامل مجتمع مس به حمایت از حوزه فرهنگ، اظهار امیدواری کرد: این نشست زمینهساز سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شهربابک باشد.
وی تاکید کرد: مطالبات فرهنگی هنری مطرح شده در این سفر پیگیری خواهد شد و تفاهمنامهای در این خصوص منعقد میشود.
وی همچنین بیان کرد: امیدواریم با همکاری فرمانداری، زمینی جهت احداث مجتمع جامع فرهنگی هنری شهربابک تخصیص یابد و مجتمعی مجهز شامل سالن سینمای رو باز و… با حمایت مالی مجتمع مس و پشتیبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی احداث شود.
انتهای خبر/ شهربابک
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰