به گزارش فت فتو؛ سرهنگ “اسماعیل خوشوقت”، بیان کرد: هر روز شاهد مراجعه تعدادی از مالکان وسایل نقلیه به پلیس راهور هستیم که درخواست رسیدگی به مغایرت ارکان اصلی خودرو با مشخصات درج شده در کارت و یا برگ سبز آن را دارند. وی افزود: در برخی مواقع که خودرو دچار عیب شده و برای […]
به گزارش فت فتو؛ سرهنگ “اسماعیل خوشوقت”، بیان کرد: هر روز شاهد مراجعه تعدادی از مالکان وسایل نقلیه به پلیس راهور هستیم که درخواست رسیدگی به مغایرت ارکان اصلی خودرو با مشخصات درج شده در کارت و یا برگ سبز آن را دارند.
وی افزود: در برخی مواقع که خودرو دچار عیب شده و برای رفع آن، برخی سودجویان پیشنهاد رفع عیب با قیمتهای ارزانتر را به مالک داده و مالک نیز آن را میپذیرد.
رئیس پلیس راهور استان ادامه داد: برای مثال زمانی که خودرو از قسمت موتور آسیب دیده و تعمیر آن میسر نیست، تعمیرکار پیشنهاد تعویض آن را می دهد در این میان بعلت بالا بودن قیمت های تعویض، برخی دلالان و سودجویان، موتور کارکرده ای که یا سرقتی بوده و یا به هر علتی از لحاظ مدارک دارای مشکل بوده را به مالک خودرو یشنهاد می دهند که قیمت آن به ظاهر خیلی با صرفه تر و ارزانتر از قطعه اصلی به نظر میرسد.
وی تصریح کرد: مالک خودرو نیز با پیشتنهاد ارزان، تن داده و تعمیرکاران غیر مجاز با سنگ گرفتن، شماره اصلی را پاک کرده و شماره درج شده در کارت بر روی موتور درج می شود.
سرهنگ خوشوقت گفت: این قبیل وسایل نقلیه پس از تعمیر با قیمتی پایین تر از قیمت روز خودرو فروخته شده و به شخص جدید واگذار می شود و زمانی خریدار برای انتقال مالکیت به مراکز تعویض پلاک مراجعه می کند، تخلف صورت گرفته در تغییر ارکان ویسله نقلیه در بازدید توسط کارشناس پلیس، مشخص می شود.
وی بیان کرد: ماده ۳۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی و همچنین طبق مفاد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی به ممنوعیت تعویض ارکان خودرو اشاره داشته ، بدین ترتیب، مالک وسیله نقلیه تنها در صورتی قادر به تعویض اتاق، موتور، شاسی و رنگ وسیله نقلیه خود است که از قبل، مجوزلازم را از اداره شمارهگذاری پلیس راهور دریافت کرده باشد.
رئیس پلیس راهور استان گفت: مراجعه به پلیس راهور، بازدید وسیله نقلیه توسط کارشناس پلیس و دریافت مجوز، مراجعه به نمایندگی های مجاز و تعویض موتور یا شاسی یا رنگ و یا اتاق مورد درخواست برابر فاکتور معتبر در نمایندگی مجاز، مسیر قانونی تعیین شده برای وسیله نقلیه است.
وی تاکید کرد: نادیده گرفتن قانون ممنوعیت تعویض ارکان خودرو قطعا مجازات داشته و اگر مالک وسیله نقلیه بدون دریافت جواز اقدام به تعویض رنگ؛ موتور، شاسی، یا کابین خودرو کند، خوردو توقیف و تحت بازرسی کارشناسان فنی راهور قرار می گیرد تا اصالت قطعات مشخص شود و خودرو یا اسقاط شده و از چرخه فعالیت خارج شده و یا مراحل قانونی بایستی مجدد انجام گیرد.
سرهنگ خوشوقت در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم مالکان وسایل نقلیه با رعایت قوانین و مقررات دچار مشکل نشوند و با آگاهی و افزایش دانستنی های ترافیکی از صرف هزینه های تردد و مراجعات مکرر به پلیس راهور بکاهند.
انتهای پیام
نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف
منبع: بــرنا ? تعویض ارکان خودرو بدون مجوز پلیس راهور ممنوع است
این مطلب بدون برچسب می باشد.
استاندار کرمان گفت: برای ساختن کرمان، آبادانی، پیشرفت و هر آنچه به عنوان تحرکبخشی به فرآیند توسعه کرمان مطرح کردیم؛ نیازمند هم افزایی همه نیروهای دلسوز استان است. به گزارش نذیر کرمان؛ محمدعلی طالبی، در یادواره شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای صنعت مس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و درود به روح […]
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان اعلام کرد: تحقیقات قضایی پرونده کثیرالشاکی موسوم به «فولاد شهر» با موضوع کلاهبرداری در حوزه فروش مال غیر و استفاده از سند مجعول، به پایان رسیده و پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است. به گزارش نذیر کرمان؛ مهدی بخشی با اشاره به روند رسیدگی […]
رئیس کل دادگستری استان کرمان از پایان گروگانگیری ۱۵ ماهه یک گروگان با همت سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان خبر داد و گفت: این فرد در سال ۱۴۰۱ در شهرستان راور به گروگان گرفته شده و به استانهای مرزی و سپس به یکی از کشورهای همجوار منتقل شده بود. به گزارش نذیر کرمان؛ حجت الاسلام […]
متخصص پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ضمن بررسی اختلال پوستی پسوریازیس یا بیماری صدف پوستی گفت: پسوریازیس بیماری مزمن و شایعی است که به طور تقریبی ۲ تا ۵ درصد از جمعیت عمومی را تحت تأثیر قرار میدهد. به گزارش نذیر کرمان؛ دکتر “بهزاد ایرانمنش” با بیان اینکه این بیماری یک بیماری التهابی […]
چهار × نُه =