تداوم وضعیت فعلی در فرش دستباف چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد گذاشت

نذیر کرمان/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه یک نوگرایی و تغییر نگرش در حوزه فرش دستباف نیاز است، گفت: اگر به روش قبل ادامه دهیم، وضعیت همینگونه خواهد بود و چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد ماند. سیدمهدی طبیب زاده صبح امروز ۳۰ شهریورماه در شورای گفت […]

نذیر کرمان/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه یک نوگرایی و تغییر نگرش در حوزه فرش دستباف نیاز است، گفت: اگر به روش قبل ادامه دهیم، وضعیت همینگونه خواهد بود و چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد ماند.

سیدمهدی طبیب زاده صبح امروز ۳۰ شهریورماه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان با موضوع بررسی مسائل صنعت فرش استان کرمان اظهار کرد: فرش کرمان جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد و نگرش نویی نیاز دارد زیرا اگر به روش قبل ادامه دهیم، وضعیت همینگونه خواهد بود و چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد ماند.

وی تصریح کرد: یک نوگرایی و تغییر نگرش در حوزه فرش دستباف باید صورت بگیرد؛ تولید سنتی باشد اما بازاریابی و برندسازی بایدبه صورت جدی دنبال و در حد ظرفیت به کار گرفته شود.

طبیب زاده بیان کرد: طی ۱۵ سال گذشته تنها دو محموله فرش از گمرک استان کرمان خارج شده(بخشی از صادرات از گمرکات دیگر صورت می‌گیرد) و این نگران کننده است در حالی که کرمان خاستگاه فرش دستباف است.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان در بخش دیگر سخنانش گفت: تصمیمات خوبی روز گذشته در کمیسیون اقتصادی مجلس صورت گرفته و تخصیص ۶۰۰۰ میلیارد وام ریالی و یک میلیارد دلار تسهیلات ارزی برای صادرات پسته حرکت تحول آفرینی است و خیلی از نگرانی‌ها را درباره صادرات پسته در سال جاری رفع خواهد کرد.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه سعی شده به رفع تعهدات ارزی فعالان بخش کشاورزی کمک شود.

به گزارش نذیر کرمان، در این نشست اعلام شد: ۷۲ هزار بافنده فرش در استان کرمان فعال هستند که ۵۰ هزار و ۵۰۰ نفر دارای کارت قالی بافی هستند. ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر بیمه قالی بافی و ۳۰۰۰ نفر تحت پوشش بیمه عشایری و روستائی هستند.

انتهای پیام




تداوم وضعیت فعلی در فرش دستباف چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد گذاشت

منبع: ایـسنا
? تداوم وضعیت فعلی در فرش دستباف چیزی از این میراث گرانبها باقی نخواهد گذاشت