تأکید بر ادامه نگاه هم‌افزا و راهبردی احیای باغ موزه فرش کرمان

نذیر کرمان/کرمان معان هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: کاربری اصلی شرکت فرش کرمان باید حفظ و در عین حال احیا شود؛ هم چنین تمامی مراحل تبدیل آن به باغ موزه و مکانی برای ایجاد زنجیره ارزش قالی باید به طور کامل به مرحله بهره‌برداری برسد. به گزارش نذیر کرمان، امیر حسن زاده ۲۹ مردادماه […]

نذیر کرمان/کرمان معان هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: کاربری اصلی شرکت فرش کرمان باید حفظ و در عین حال احیا شود؛ هم چنین تمامی مراحل تبدیل آن به باغ موزه و مکانی برای ایجاد زنجیره ارزش قالی باید به طور کامل به مرحله بهره‌برداری برسد.

به گزارش نذیر کرمان، امیر حسن زاده ۲۹ مردادماه در نشست با رئیس مرکز ملی فرش اظهار کرد: کاربری اصلی باغ موزه فرش کرمان باید حفظ و احیا شود؛ هم چنین تمامی مراحل تبدیل آن به باغ موزه باید به طور کامل به مرحله بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با همراهی مرکز ملی فرش ایران و همه علاقمندان به فرش، کرمان به پایگاه فرش جنوب شرق تبدیل خواهد شد و استاندار، پیگیر این موضوع است.

رئیس مرکز ملی فرش ایران نیز در این دیدار با اظهار خرسندی از مساعدت استاندار کرمان گفت: در کنار احیاء باغ موزه فرش کرمان باید تمامی مراحل تبدیل به باغ موزه فرش و ایجاد مکانی برای زنجیره ارزش قالی و افتتاح کافه فرش انجام پذیرد و انتفاع، استفاده و بکارگیری از آن انجام شود.

فرحناز رافع افزود: واگذاری ساختمان شرکت فرش کرمان از سوی صندوق ضمانت صادرات به مرکز ملی فرش ایران “وزارت صمت” در گذشته انجام شده و حفظ کاربری اصلی، رونق و توسعه آن در دستور کار مرکز قرار دارد و انشاءالله با همکاری و مساعدت استانداری کرمان این مهم، تحقق می‌یابد.

باغ موره فرش دستباف استان کرمان در زمینی به مساحت ۲۱ هزار مترمربع در مکانی با قدمت ۱۳۰ سال برپا شده است. در این مکان که به شرکت فرش کرمان مشهور است، در گذشته کار ریسندگی، رنگرزی، فرش بافی و تولید فرش صورت می‌گرفت و بخش های زیادی از آن به همت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بازسازی شده است.

انتهای پیام




تأکید بر ادامه نگاه هم‌افزا و راهبردی احیای باغ موزه فرش کرمان

منبع: ایـسنا
? تأکید بر ادامه نگاه هم‌افزا و راهبردی احیای باغ موزه فرش کرمان