به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو، نیما حقشناس مدیرعامل این شرکت فناور نانویی با بیان اینکه این شرکت در حوزه تولید پوششهای مخصوص صنعت برق فعالیت میکند، افزود: یکی از محصولات، پوشش سیلیکونی مخصوص مقرههای ولتاژ بالا است. وی گفت: مقره نوعی از عایقهای الکتریکی است که در پستهای برق، خطوط انتقال و […]
به گزارش گروه دانش و فناوری فت فتو، نیما حقشناس مدیرعامل این شرکت فناور نانویی با بیان اینکه این شرکت در حوزه تولید پوششهای مخصوص صنعت برق فعالیت میکند، افزود: یکی از محصولات، پوشش سیلیکونی مخصوص مقرههای ولتاژ بالا است.
وی گفت: مقره نوعی از عایقهای الکتریکی است که در پستهای برق، خطوط انتقال و نیز گاهی در تابلوهای برق بکار میرود. مقره ها، هادی جریان برق نیستند، اما سطح مقرهها هنگامی در معرض آلودگی هایی، چون گرد و غبار قرار میگیرند، هادی جریان الکتریکی میشوند و احتمال حریق و خرابی در این سیستم را افزایش میدهد و به همین دلیل، عامل بخش زیادی از خاموشیها در دنیا همین مقرهها هستند.
حقشناس تاکیدکرد: این پوشش سیلیکونی از محصولات تحریمی است و اکنون از محصولات متفرقه مشابه آن در صنایع داخلی استفاده میشود.
این فعال حوزه نانو افزود: البته نوع محصولات متفرقه باعث خراب شدن مقرهها شده و مشکلات بسیاری را به بار میآورد که خاموشیها در جنوب کشور یکی از آنها است، زیرا عدم وجود پوشش مناسب روی مقرهها باعث این مشکلات میشود.
وی با بیان اینکه پوشش تولید این شرکت نانویی بر پایه سیلیکون بوده و با نانوذرات تقویتشده، تصریح کرد: این پوشش از ماندگاری ۱۰ تا ۱۵ سال روی مقرهها برخوردار است و قابلیت اعمال پوشش مجدد را نیز دارد.
مدیرعامل این شرکت نانویی با بیان اینکه این پوشش نانویی همه مشخصات مورد نظر توانیر را پاس کرده، افزود: توسعه و تحقیق این محصول حدود ۶ سال طول کشیده و اکنون اقدامات مربوط به قرارداد تولید صنعتی آن در دست انجام است.
به گفته این فعال حوزه نانو، پایهگذاری این نانوپوشش پس از خاموشیهای خوزستان صورت گرفت و نفرات اصلی این شرکت نانویی تصمیم گرفتند این پوشش مخصوص را بومیسازی کنند.
حقشناس همچنین تصریح کرد: این محصول پس از ۶ سال به تولید اولیه رسیده و محصولات چینی مشابه این پوشش نانویی قیمت و کیفیت پایینی دارند، محصول ما نه تنها از نظر قیمتی قابلیت رقابت با نمونه چینی را دارد بلکه از نظر کیفی مشابه نمونههای آمریکایی و اروپایی است.
وی با بیان اینکه این شرکت در حال اخذ گواهینامه نانومقیاس برای این محصول است، گفت: تولید نیمه صنعتی این نانوپوشش انجام شده و اقدامات لازم برای تولید صنعتی آن نیز در دست پیگیری است.
مدیرعامل این شرکت فناور نانویی درمورد استقبال صنایع داخلی از این محصول فناورانه نیز با بیان اینکه استقبال صنایع داخلی از پوشش نانویی مخصوص مقره مناسب بوده، افزود: حدود ۷۰ درصد از مواد اولیه این محصول داخلیسازی شده و ۳۰ درصد آن از طریق واردات تامین میشود که در حال تلاش برای داخلیسازی آنها هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد که با حمایت و کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قراردادهای تجاری سازی این محصول به شکل مناسبی پیگیری شود.
انتهای پیام/
منبع:آنـــا ? بومیسازی یک محصول نانویی برای رفع مشکل خاموشی در کشور محقق شد
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
به گزارش نذیر کرمان، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج به مناسبت گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی با حضور در جوار آرامگاه شهدای گمنام، ضمن عطرافشانی و غبارروبی با آرمانهای انقلاب و شهیدان بهخصوص شهید سلیمانی تجدیدمیثاق کردند. بیشتر بخوانید شهید سلیمانی مانع جدی شکلگیری خاورمیانه جدید مدنظر غرب؛ ۹ دی نقش بسزایی در […]
به گزارش نذیر کرمان، دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی با هدف ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان و توانمندسازی استادان، کارگاههای متنوعی با موضوعات مهمی همچون راهبردهای مطالعه، تعامل مؤثر با نسل Z(زد) آلفا و طرح درس برگزار کرد. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به نقش این دورهها در بهبود کیفیت آموزش […]
به گزارش نذیر کرمان، دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی با هدف ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان و توانمندسازی استادان، کارگاههای متنوعی با موضوعات مهمی همچون راهبردهای مطالعه، تعامل مؤثر با نسل Z، آلفا و طرح درس برگزار کرد. معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به نقش این دورهها در بهبود کیفیت آموزش […]
نُه + =