کرمان- فت فتو- جشواره ملی عصر کرونایی برگزیدگان خود را شناخت و در اختتامیه این جشنواره از آنها تجلیل شد. به گزارش خبرنگار فت فتو، نخستین جشنواره ملی عصر کرونایی با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، با هدف تدوین سند تجربیات، نوآوری و ایده های خلاق در راستای مقابله با بیماری کرونا از خرداد ماه […]
کرمان- فت فتو- جشواره ملی عصر کرونایی برگزیدگان خود را شناخت و در اختتامیه این جشنواره از آنها تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار فت فتو، نخستین جشنواره ملی عصر کرونایی با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، با هدف تدوین سند تجربیات، نوآوری و ایده های خلاق در راستای مقابله با بیماری کرونا از خرداد ماه سال گذشته کار خود را آغاز کرد و امروز (دوشنبه) اختتامیه آن برگزار شد.
در این جشنواره ۴۸۴ اثر از ۲۵ استان کشور به دبیرخانه ارسال و در نهایت با داوری ها ۲۰ اثر در محورهای فرهنگی، هنرهای تجسمی و مدیریتی برگزیده شد.
محمدرضا حاجی زاده معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان روز دوشنبه در آئین اختتامیه جشنواره ملی عصر کرونایی در محل سالن آمفی تئاتر پردیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: این جشنواره با هدف مشارکت، نشان دادن ایثارگری های کادر درمان و مردم، توانمندسازی ایده ها و نوآوری های خلاقانه در مبارزه با کرونا و همچنین تبادل تجربیات و دانش مدیریتی برگزار شد.
وی افزود: این جشنواره در سه محور فرهنگی، هنرهای تجسمی و مدیریت علمی برگزار شد که در بخش فرهنگی شرکت کنندگان در دو بخش ادبی و فیلم آثار خود را ارسال کردند در مجموع در این محورها ۴۸۴ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال و از این تعداد با داوری ها ۲۰ اثر انتخاب شد.
حاجی زاده اضافه کرد: از ۲۵ استان کشور از جمله مازندران، گیلان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، تهران، کرمان، یزد، همدان و اصفهان علاقمندان آثار را به این جشنواره ارسال کردند.
کرونا و تجربه سبک جدید زندگی
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم در این آیین اظهار کرد: بسیاری از اصناف و کسبه ها در رفع بحران ۲ ساله کرونا همکاری کردند و مساله کرونا با وجود مشکلات در این حوزه محسناتی هم به همراه داشت.
وحید محمدی شاهرخی ادامه داد: با اینکه این بیماری کمرنگ شده امّا هنوز به پایان نرسیده، متاسفانه سویه جدید ریه ها را بیشتر درگیر می کند که به خانواده ها و مردم توصیه می کنیم پروتکل های بهداشتی را ضمن تزریق دوز یاداور واکسن رعایت کنند.
مدیر بهداشت و درمان مجتمع مس سرچشمه هم گفت: به دلیل مدیریت هوشمندانه در سرچشمه و اقداماتی که با همراهی و همدلی کلیه کارمندان در بحران کرونا علیه این بیماری باعث شد رکورد فوق العاده تولید و فروش محصول مس نسبت به ۴ سال گذشته را ثبت کردیم دکتر داریوش ضیایی پور ادامه داد: یکی از بهترین اقداماتی که انجام دادیم غربالگری ۵ هزار و ۷۰۰ نفر از پرسنل مس سرچشمه در همان ابتدای شیوع بیماری بود که از این تعداد ۳۰ نفر بیمار و بستری شدند و متاسفانه ۲ نفر از آن ها فوت کردند.
وی افزود: هر اتفاق را اگر به چشم بحران بنگریم امکان مدیریت آن وجود دارد؛ ابتدای شیوع کرونا در ایران در اسفند سال ۹۸ کمیته پیشگیری در سرچشمه تشکیل شد با اجرای برنامه های متعدد از جمله غربالگری پرسنل مجتمع، کاهش مدت زمان کاری کارمندان و غیره سعی داشتیم سطح بحران کاهش یابد.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های هنری ایران هم در این آئین با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین مشکلات جامعه کنونی در حوزه هنر، مشکل تربیتی است، گفت: باید از ابتدای طفولیت در تربیت صحیح آنها تلاش کرد، در این زمینه جامعه فرهنگی هنری کشور و سیاستگذارانی که می توانند این شرایط را رقم زنند پای کار آیند و ستاد بحران و اندیشکده ای را تشکیل دهند که بتوان از لحاظ روحی و روانی، شخصیتی و دیگر مسایل بر روی قشر جوان کار کنند.
مرتضی گودرزی دیباج ادامه داد: دشمنان بسیاری در بیرون از مرزها منتظرند تا ایران را از بین ببرند؛ می خواهند هویت و تمامیت ارضی ما را از بین ببرند لذا هر کس یأس را ایجاد و ترویج کند یا خائن یا جاهل است که باید انسان خائن را به راه راست هدایت و انسان جاهل را بیدار کرد.
این جشنواره ملی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات، خلاقیت ها و غیره در بخش سلامت در حوزه کرونا در رفسنجان اجرا و از ۲۵ استان کشور ۴۸۴ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
به ۲۰ نفر برگزیده از استان های کرمان، فارس، مازندران، تهران، کرمانشاه، خراسان، اصفهان، تبریز و دیگر استان ها لوح تقدیر و تندیس جشنواره اهدا شد.
منبع: ایرنـا ? برگزیدگان جشنواره ملی “عصر کرونایی” معرفی شدند
کرمان- نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: نوجوانان باید اهل پرسش و پاسخ باشند چرا که رشد آنها در گِرُو همین روحیه پرسشگری است. به گزارش نذیر کرمان، حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی، که از صبح تا شامگاه چهارشنبه به همراه مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان در ایام معنوی اعتکاف در بین معتکفان […]
کرمان_مدیر پایگاه میراث جهانی روستای میمند شهربابک از اتمام بخش اول عملیات اجرایی اصلاح شبکه برق این میراث جهانی خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، رضا ریاحیان، صبح پنجشنبه گفت: با انجام عملیات اجرایی اصلاح شبکه برق این روستای جهانی در شش فاز، بخش اول با هزینه کرد ۱۰۰ میلیارد ریال تکمیل شده است. وی […]
کرمان – نذیر کرمان – مدیر پایگاه میراث جهانی میمند شهربابک گفت: با انجام عملیات اجرایی اصلاح شبکه برق این روستای جهانی در ۶ فاز، بخش نخست طرح با هزینهکرد ۱۰۰ میلیارد ریال تکمیل شده است. به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان، […]
جیرفت- نذیر کرمان- بسیاری از جیرفتی هایی که امروز به مدارج علمی و اجرایی رسیدهاند گذرشان به دبیرستان امیرکبیر افتاده، جایی که امروز تنها ساختمانی در حال تخریب از آن به جا مانده و بلاتکلیف مانده است. به گزارش نذیر کرمان شاید همین قدمت و خاطراتی که این بنا در دل خود جا داده باعث […]
نُه − 3 =