برگزیدگان جشنواره مجازی موسیقی در رفسنجان تجلیل شدند

کرمان – فت فتو – نخستین دوره جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آئینی و مذهبی در رفسنجان برگزار شد و منتخبان این جشنواره در مجموع ۱۲۰ نفر شامل پنج تک نواز و هشت گروه رقابتی تجلیل شدند. به گزارش فت فتو، دبیر جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آئینی و مذهبی شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه در سالن […]

کرمان – فت فتو – نخستین دوره جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آئینی و مذهبی در رفسنجان برگزار شد و منتخبان این جشنواره در مجموع ۱۲۰ نفر شامل پنج تک نواز و هشت گروه رقابتی تجلیل شدند.

به گزارش فت فتو، دبیر جشنواره مجازی موسیقی و نواهای آئینی و مذهبی شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه در سالن دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان افزود: این جشنواره چند ماه قبل به صورت مجازی در شهرستان های رفسنجان و انار آغاز بکار کرد و  تاکنون در بستر فضای مجازی بیش از ۵۰ هزار بیننده و رأی دهنده داشته است.

سعید مشرف شاه، اهمیت جشنواره موسیقی و این تعداد بیننده و شنونده موسیقی در فضای مجازی را نشان دهنده تأثیر مثبت این هنر در جامعه عنوان کرد و افزود: موسیقی هنری تاثیرگذار است و موجب ایجاد انگیزه، امید و نشاط در جامعه می شود.

وی ادامه داد: اگر هنر ارزش گذاری نشود تأثیرش در اجتماع منفی خواهد بود و جشنواره موسیقی در ابعاد اجتماعی، مردمی، مسوولان و بُعد تخصصی داوران و عوامل مربوط به هنر موسیقی باید مورد حمایت قرار گیرد تا تأثیر مثبت در جامعه به وجود آید.

مشرف شاه بیان کرد: اگر این حمایت ها به دور از تفکرات شخصی و با دانش کافی همراه باشد به یقین موثرتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: جشنواره موسیقی و نواهای آئینی، مذهبی  در رفسنجان کار خود را از سال ۸۷ آغاز کرد و تا ۲ سال بعد به صورت شهرستانی برگزار شد.

مشف شاه بیان کرد: در سال ۹۳ جشنواره های موسیقی در سیرجان، راور، کرمان، بم و بافت به میزبانی رفسنجان برگزار شد که نشان می دهد رفسنجان دارای پتانسیلی است که می تواند موسیقی  و این هنر جذاب را پر قدرت برگزار کند.

خاصیت و طبیعت هنر در زیبایی آن است

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین اظهار داشت: خاصیت و طبیعت هنر در زیبایی آن است.

حجت الاسلام حسین جلالی ادامه داد: هنر در قالب نمایش، سینما، موسیقی، شعر و داستان و غیره آنچنان پیام رسانی می کند که دهها هزار سخنرانی نمی توانند این کار را انجام دهد.

وی به ۱۸ دی ماه روزی که به نام رفسنجان ثبت و نامگذاری شده اشاره و تصریح کرد: در این روز نمایشگاهی از ظرفیت ها و ابعاد شهرستان برپا می شود و ۲۰ نفر از اعضا و مسوولان کمیسیون فرهنگی و آموزشی، وزرای ورزش و جوانان و میراث فرهنگی به همین مناسبت به این شهرستان سفر خواهند کرد.

مدیر روابط عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این آئین افزود: برگزاری جشنواره موسیقی و نواهای آئینی، مذهبی به صورت کمرنگ برگزلر می شد و طی سال های اخیر در حوزه موسیقی توجه ویژه شده که ارزشمند است و امیدواریم به طور مداوم این جشنواره ادامه داشته باشد.

روح الله ابوالهادی اظهار داشت: موسیقی و نواهای آئینی، مذهبی نیاز جامعه است و توجه به مسایل فرهنگی اعم از موسیقی نواهای آئینی، مذهبی که در هر منطقه ای هم متفاوت است می تواند در دنیای جهانی هنر حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد و می توان از منظر هنر به اهداف متعالی رسید.

در این آئین از پنج تکنواز در بخش سنتور، گیتار، ویولن و جنبی و نیز در بخش رقابتی هم از گروه نوازی پاپ، گروه نوازی سنتی، تلفیقی، تعزیه، تواشیح و تنظیم آهنگ در مجموع ۱۲۰ نفر برگزیده تجلیل به عمل آمد.




برگزیدگان جشنواره مجازی موسیقی در رفسنجان تجلیل شدند

منبع:ایرنـا
? برگزیدگان جشنواره مجازی موسیقی در رفسنجان تجلیل شدند