برگزاری آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سیرجان

آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب کشور، عصر امروز، پنجم آذرماه در روستای نصرت‌آباد از توابع شهرستان سیرجان برگزار شد. به گزارش نذیر کرمان، آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب کشور، عصر امروز، پنجم آذرماه با حضور مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت ارشاد، مدیرکل ارشاد کرمان و […]

آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب کشور، عصر امروز، پنجم آذرماه در روستای نصرت‌آباد از توابع شهرستان سیرجان برگزار شد.

به گزارش نذیر کرمان، آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب کشور، عصر امروز، پنجم آذرماه با حضور مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت ارشاد، مدیرکل ارشاد کرمان و جمعی از مسؤولان سیرجان و دوستداران کتاب در روستای نصرت‌آباد از توابع شهرستان سیرجان برگزار شد.

در این مراسم اسماعیل جانعلی‌پور مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تقدیر و تجلیل از مردم روستای نصرت‌آباد گفت: در طول ۸ سال گذشته چنین مراسمی که مردم نصرت‌آباد برگزار کردند در کشور بی‌نظیر بود.

وی افزود: نصرت‌آباد از میان چند هزار روستا که آمادگی شرکت در جشنواره را داشتند این عنوان را کسب کرده و امسال به قدری فرآیند ثبت‌نام سخت بود که ۲۷۱روستا به مرحله نهایی برسند و روستای شما جزو ۱۳روستای برگزیده در کشور شد و وزارت فرهنگ به قدر بضاعت در طول یک سال آینده از همه رویداد‌های فرهنگی در حوزه کتاب، این روستا را حمایت می‌کند و در عین حال یک بسته کتاب به کتابخانه این روستا اهداء خواهد شد.

وی عنوان کرد:استان کرمان در این سال‌ها توانسته در موارد فرهنگی و رویداد‌های کتابخوانی شاخص باشد که سال گذشته هم روستای دهبکری این عنوان را گرفت.

در ادامه محسن روحی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ضمن تبریک هفته کتاب و تقدیر از مردم و مسؤولان روستای نصرت‌آباد به پاس فعالیت‌های ارزشمند در حوزه کتاب و کتابخوانی گفت: مردم کرمان سابقه درخشانی در حوزه کتاب و کتابخوانی دارند و کسب عنوان روستای دوستدار کتاب ایران از سوی روستای نصرت‌آباد در نهمین دوره و روستای دهبکری در هشتمین دوره این جشنواره نشان از اهمیت مردم کرمان به کتاب است و امیدواریم این مسیر در سال‌های آینده نیز دنبال شود.

وی با اشاره به انتخاب شهرستان رابر در هشتمین دوره جشنواره پایتخت کتاب ایران به‌عنوان یکی از ۱۲ شهر منتخب، افزود: استان کرمان ظرفیت‌های خوب، مشاهیر ارزشمند و مردم فرهنگ‌دوست و کتاب‌دوست بسیاری دارد و امیدواریم فعالیت‌های کتابخوانی و فرهنگی هنری با حمایت نهاد‌های مختلف و شرکت‌های صنعتی معدنی پررونق‌تر از گذشته در این استان انجام شود.

روحی اظهار کرد: بیش از ۴ و نیم درصد از خرید نمایشگاه کتاب تهران از سوی مردم کرمان بوده؛ همچنین در سال گذشته به ازای هر سه نفر یک جلد کتاب در کرمان تولید شده که افتخار آفرین است و امیدواریم این فعالیت‌ها تداوم یابد.

حجت‌الاسلام عباس مسلمی‌زاده، امام جمعه شهرستان سیرجان در این مراسم با اشاره به سابقه مردم روستای نصرت‌آباد در تعزیه‌خوانی اظهار کرد: در گذشته مردم روستای نصرت‌آباد بیاض (نسخه‌های تعزیه) را می‌خواندند که بیشتر مردم توانایی خواندن نداشتند و این نشان از سابقه طولانی مردم این روستا در حوزه مطالعه است و اگر امروز نصرت‌آباد روستای برگزیده در کشور شده ریشه در پیشینه ارزشمند روستا دارد.

مسلمی‌زاده با تاکید بر اینکه مردم و جوانان روستا باید با جدیت این فرآیند را دنبال و این عنوان پرافتخار کشوری را برای خود حفظ کنند، افزود: خانواده‌ها باید فرزندان خود را به مطالعه چه به‌صورت کاغذی و چه نسخه وب عادت دهند، اما باید توجه داشت که پرسه‌زنی در فضای مجازی را با مطالعه اشتباه نگیریم، زیرا مطالعه با هدف انجام می‌شود، اما وب‌گردی جز خسارت چیزی به بار نمی‌آورد و مسئولان نیز باید به این امر توجه داشته باشند.

علی یعقوبی‌پور، فرماندار سیرجان نیز در این مراسم، انتخاب نصرت‌آباد به‌عنوان روستای دوستدار کتاب ایران را نخستین گام در حوزه کتاب و کتابخوانی و کسب مقامات برتر در جشنواره‌های کتاب دانست و گفت: امیدواریم سیرجان در آینده به‌عنوان کاندید و برگزیده جشنواره پایتخت کتاب ایران انتخاب شود، زیرا زمینه و ظرفیت کار‌های گروهی به‌ویژه در حوزه فرهنگی در شهرستان سیرجان فراهم است.

به گزارش فارس: در حاشیه این مراسم از یادمان جشنواره رونمایی شد و زوجی که در هفته کتابخوانی با مهریه ۱۱۴ جلد کتاب به زندگی مشترک رسیدند، تجلیل شدند.
منبع/فارس




برگزاری آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سیرجان

منبع: تــابناک
? برگزاری آیین اختتامیه نهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سیرجان