برداشت ۳۵۰ کیلو‌گرم زعفران از مزارع شهرستان سیرجان

کار برداشت زعفران در شهرستان سیرجان به پایان رسید و پیش بینی می شود که امسال ۳۵۰ کیلو گرم زعفران خشک از مزارع این شهرستان تولید شود. به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،آقای حمید رضا ارجمند ریئس اداره جهاد کشاورزس شهرستان سیرجان در این زمینه گفت:سطح زیر کشت زعفران در شهرستان سیرجان بالغ بر ۱۱۵ هکتار است […]



کار برداشت زعفران در شهرستان سیرجان به پایان رسید و پیش بینی می شود که امسال ۳۵۰ کیلو گرم زعفران خشک از مزارع این شهرستان تولید شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،آقای حمید رضا ارجمند ریئس اداره جهاد کشاورزس شهرستان سیرجان در این زمینه گفت:سطح زیر کشت زعفران در شهرستان سیرجان بالغ بر ۱۱۵ هکتار است که پیش بینی می شود امسال ۳۵۰ کیلوگرم زعفران خشک تولید شود.

وی افزود: با توجه به شرایط آب‌وهوایی وکیفیت زعفران تولید شده در سیرجان پیشنهاد می شودکه با توجه به نیاز آب‌کمی که زعفران دارد درمناطقی که قابلیت حذف وجایگزینی سطوح زراعی را دارند تغییر الگوی کشت از سایر محصولات زراعی به کاشت زعفران داده شود.

اقای صفری کارشناس کشاورزی  که در روستای محمودآباد فعالیت دارد از استقبال  برای افزایش سطح زیر کشت زعفران گفت: ما در سال ۹۳ میزان ۲ هکتار از اراضی کشاورزی‌مان را به کشت زعفران اختصاص دادیم وپس از یکدوره ۶ ساله،۴هکتار سطح زیر کشت را افزایش دادیم که این بخاطر صرفه اقتصادی این محصول است.

آزادی رییس شورای روستای ده‌قاضی سیرجان نیز گفت:میزان کشت زعفران در روستای ده‌قاضی ۲۰ هکتار است که از هرهکتار، ۷۰ کیلو‌گرم گل زعفران بدست می آید.

علی ادیبی دهیار روستای ده قاضی نیز از کیفیت مطلوب وبالای زعفران در این روستا خبر داد.

کد ویدیو


برداشت ۳۵۰ کیلو‌گرم زعفران از مزارع شهرستان سیرجان

منبع: صـداوسیـما مرکز کرمان
? برداشت ۳۵۰ کیلو‌گرم زعفران از مزارع شهرستان سیرجان