سحر فلاحی در گفتگو با سرویس اجتماعی پایگاه خبری نذیر کرمان؛ با بیان اینکه برخی از آلرژیها با خوردن غذا در بدن فرد ایجاد میشود، گفت: برخی از علائم ایجاد آلرژی در افراد، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش چشم و دیگر علائم است که این نشانهها مربوط به دستگاه تنفسی است و تنها راه درمان این است که فرد، آن عاملی را موجب حساسیت میشود را حذف کند. کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: ممکن است افراد با خوردن برخی از مواد غذایی مانند خربزه، بادام زمینی و برخی از مواد غذایی که درونشان مواد حساسیتزا است، دچار آلرژی شوند و گاهی اوقات افرادی دارای سابقه آلرژی و مشکلات تنفسی هستند و خوردن برخی از مواد غذایی، ممکن است علائم آنها را تشدید کند. وی با تأکید بر اینکه بهطور کلی قطعیترین راه برای کاهش حساسیت و آلرژی، حذف مواد حساسیتزا است، عنوان کرد: ادویه موجود در غذاها، غذاهای دریایی، برخی از مغزیجات همانند بادام زمینی و یادام هندی و غیره می تواند عامل آلرژی باشد، همچنین ممکن است افراد نسبت به خوردن برخی از میوهها حساسیت داشته باشند. فلاحی افزود: برای کاهش آلرژی، سیستم ایمنی بدن باید تقویت شود و در این زمینه میتوان از منابع گوشت سفید، پروتئینها، حبوبات استفاده کرد؛ همچنین نباید از ترکیبات خیلی چرب و شیرین نباید استفاده کرد، چرا که موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود و حالت حساسیت بیشتر نمود پیدا میکند، بنابراین غذاهایی که افراد استفاده میکنند باید شیرین و کم نمک باشد. کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: برای کسانی که دارای آلرژی هستند، کم آب نبودن بدن باید مد نظر قرار گیرد؛ بنابراین استفاده به اندازه از مایعات در طول روز بسیار کمککننده است و استفاده از آب و سبزیجاتی مانند کاهو که منبع آبی محسوب میشوند، مناسب است. وی ابراز کرد: استفاده از برخی نوشیدنیهای کافئیندار همچون قهوه، نسکافه، چای و غیره آب محسوب نمیشوند و این نوشیدنیهای موجب میشود آب از بدن دفع شود و هرچه آب بدن کم باشد، حالت آلرژی تشدید پیدا میکند. فلاحی خاطرنشان کرد: برخی از افراد نسبت به عوامل بیرونی آلرژی دارند که این افراد بهتر است از ماسک استفاده کنند و همچنین مایعات و منابع پروتئینی به اندازه کافی مصرف کنند و سعی کنند در معرض مواد آلرژیزا قرار نگیرند. انتهای خبر/م