بازرسی ۸۰۰ واحد صنعتی در راستای حمایت از مصرف کننده و درج برچسب قیمت محصولات

به گزارش “فت فتو” محسن یزدان پناه معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طبق مصوبات سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان که باید قیمت مصرف کننده بر روی کالا ها درج شوند و برخورد جدی نیز با گران فروشان صورت گیرد بنابر این در بازه […]

به گزارش “فت فتو” محسن یزدان پناه معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طبق مصوبات سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان که باید قیمت مصرف کننده بر روی کالا ها درج شوند و برخورد جدی نیز با گران فروشان صورت گیرد بنابر این در بازه زمانی ۳۰ روزه این امر پیگیری شده است و نصب برچسب قیمت روی کالاها و اتیکت بر روی محصولات الزامی است و از ابتدای اردیبهشت به صورت سراسری باید ارجایی و متخلفان نیز به مراجع قضایی معر فی شوند.

وی افزود: به دنبال اجرای هر چه بهتر طرح شفاف سازی قیمت ها هستیم تا قیمت ها به صورت مصوب بر روی کالاها نصب شوند.

یزدان پناه تاکید کرد: سال گذشته نظارت بر محصولات کشاورزی به جهاد کشاورزی واگذار شد و برای محصولات صنعتی  معدنی و تجاری به سازمان صنعت و معدن استان محول شد، مانند کیف، کفش و پوشاکو …  که از ۱۵ اسفند تا کنون ۸۰۰ بازرسی صورت گرفته و از این تعداد  ۱۵۰ پرونده با  ارزش ریالی ۹۰۰ میلیون ریال اخذ شده است.

معاون بازرسی سازمان صمت در خصوص اپلیکیشن بررسی قیمت ها که در سامانه ۱۲۴ باید رونمایی می شد،  گفت: در خصوص درج قیمت ها در سامانه هنوز بخشنامه ای که حاوی قیمت های تصویب شده کالاها در سامانه باشد به ما اعلام نشده است.

یزدانپناه در خصوص تفاوت فاحش قیمت ها، گفت: باید بین گرانفروشی و کالای گران تبعیض قائل شد، گرانی کالا بر اساس فاکتور خرید محاسبه می شود  تا کنون میزان جریمه عدم درج قیمت برای هر واحد صنفی ۹۰ هزار تومان بود که با بازنگری میزان این جرایم عدم درج قیمت کالا به ۲۶۰ هزار تومان رسید، اما باز هم بازدارنده نیست و واحد های متخلف به کار خود ادامه می دهند.

وی ادامه داد: کالاهای فاز ۱ تا ۴ در خصوص کالاهای مصرفی(کیف کفش پوشاک و …) و اساسی(حبوبات، لبنیات، بسته بندی و…) هر  دو هفته ایی یکبار پایش شده است و سازمان حمایت قیمت تولید کننده و مصرف کننده  را بر اساس سود ارزش افزوده مشخص کرده و کالاهای مصرفی ۳۰ درصد و کالاهای تولیدی ۲۰درصد می توانند افزایش قیمت داشته باشندو بیشتر از آن تخلف محسوب می شود.

معاون بازرسی تاکید کرد: یازده قلم کالای اساسی و مصرف عنوان شده اند، از جمله طلا فروشی، دارو، لوازم التحریر، پوشاک، کیف و کفش و…. نظارت آنها بر عهده سازمان  صنعت معدن و تجارت است و مابقی کالاها همچون میوه سبزی جات مرغ و گوشت و غیره… بر عهده جهادکشاورزی است و صنعت در ستاد تنطیم بازار  فقط دبیر است.

انتهای پیام/ طهماسبی




بازرسی ۸۰۰ واحد صنعتی در راستای حمایت از مصرف کننده و درج برچسب قیمت محصولات

منبع:آرمـان
? بازرسی ۸۰۰ واحد صنعتی در راستای حمایت از مصرف کننده و درج برچسب قیمت محصولات