اکتشاف حلقه مفقوده توسعه معادن در ایران است

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، امیر حسن‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران شرکت‌کننده در همایش روایتگران پیشرفت در بازدید از مجموعه گل‌گهر، با بیان اینکه استان کرمان بهشت معادن ایران است، اظهار داشت: کرمان با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن دومین ذخیره سنگ‌آهن کشور را دارد. وی با اشاره به اینکه در این […]

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، امیر حسن‌زاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران شرکت‌کننده در همایش روایتگران پیشرفت در بازدید از مجموعه گل‌گهر، با بیان اینکه استان کرمان بهشت معادن ایران است، اظهار داشت: کرمان با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن دومین ذخیره سنگ‌آهن کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه در این منطقه حدود ۱۷٫۵ میلیون تن گندله، ۲۶ میلیون تن کنسانتره، ۴٫۵ میلیون تن آهن اسفنجی و یک میلیون تن شمش تولید می‌شود، بیان کرد: شش محدوده پروانه بهره‌برداری در محدوده گل‌گهر داریم که در اختیار دولت به نمایندگی ایمیدرو است.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه شرکت‌هایی مانند گل‌گهر، گهر زمین و میدکو به عنوان بهره‌بردار در منطقه فعالیت می‌کنند، افزود: در منطقه گل‌گهر حدود ۳۰ هزار نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ سال قبل تنها یک شرکت در این منطقه مشغول به‌کار بود که تنها سنگ خام را به دیگر کشورها صادر می‌کرد، گفت: از ابتدای انقلاب کارهای زیادی در این منطقه انجام شده است و پیشرفت‌های خوبی داشتیم و ۷ خط کنسنانتره، دو خط گندله و خط آهن‌اسفنجی و تولید شمش را در گل‌گهر داریم.

حسن‌زاده با بیان اینکه از خام فروشی در این منطقه به تولید میلگرد رسیدیم و سال آینده تولید ورق را هم خواهیم داشت که این نشان دهنده روند رو به رشد ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی است، ادامه داد: ما به دانش بومی رسیدیم و امروز رتبه یک تولید کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی و رتبه سوم تولید شمش کشور را داریم.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که در این دولت در استان کرمان انجام شده، کار در حوزه اکتشافات بوده است، بیان کرد: در اکتشاف معادن عقب هستیم و حلقه مفقوده توسعه معادن در ایران اکتشاف است.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمان با بیان اینکه در استان کرمان دو اداره کل صمت شمال و جنوب داریم، گفت: ذخایر قطعی ما در حوزه شمال استان حدود ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن و در حوزه جنوب ۳۰۰ میلیون تن است.

وی با اشاره به اینکه با تکیه بر دانش بومی و توان داخلی اکتشاف ذخایر معدنی جدید در استان آغاز شده است، ابراز داشت: از سوی دیگر به سمت صنایع پایین دستی در حال حرکت هستیم و برای صنایع پایین‌دستی با نگاه دانش‌بنیان در گل‌گهر برنامه‌ریزی می‌کنیم.

انتهای پیام/۵۱۱/.




اکتشاف حلقه مفقوده توسعه معادن در ایران است

منبع: تسنــیم
? اکتشاف حلقه مفقوده توسعه معادن در ایران است