انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان با دانشگاه ترکیه  | اخبار رفسنجان

با هدف تقویت همکاری‌های علمی بین المللی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان و دانشگاه اژه ترکیه منعقد شد. به گزارش نذیر کرمان، دکتر پروانه ایرانمنش، مدیر دفتر همکاری های علمی بین‌المللی دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در این خصوص اظهار داشت: این همکاری‌ها در راستای ارتقای روابط علمی و تبادل استادان، پژوهشگران، دانشجویان و همچنین […]


با هدف تقویت همکاری‌های علمی بین المللی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان و دانشگاه اژه ترکیه منعقد شد.

به گزارش نذیر کرمان، دکتر پروانه ایرانمنش، مدیر دفتر همکاری های علمی بین‌المللی دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در این خصوص اظهار داشت: این همکاری‌ها در راستای ارتقای روابط علمی و تبادل استادان، پژوهشگران، دانشجویان و همچنین برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه خواهد بود.

وی افزود: این تفاهم‌نامه که با تلاش‌ها و همکاری‌های دکتر خوارزمی عضو هیأت علمی گروه آمار دانشگاه ولی‌عصر(عج) و دکتر علی مرت عضو هیأت علمی گروه آمار دانشگاه اژه ترکیه با رایزنی‌هایی که حدود شش ماه پیش مطرح شد و طی بازدید دکتر خوارزمی از دانشگاه اژه و رایزنی با دفتر همکاری های بخش بین الملل در تابستان گذشته به امضای معاونین آموزشی دو دانشگاه رسید.

وی با اشاره به اینکه این تفاهم‌نامه شامل تبادل اطلاعات علمی، برگزاری نشست‌های مشترک علمی، پذیرش اعضای هیأت علمی و دانشجویان برای انجام پژوهش‌های مشترک و همچنین تسهیل تبادل اطلاعات و منابع آموزشی است بیان داشت: مسئولیت اجرایی این تفاهم‌نامه برعهده دفتر همکاری های بین‌الملل دانشگاه اژه و دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان خواهد بود.

دکتر ایرانمنش ادامه داد: دانشگاه اژه در سال ۱۹۵۵ در شهر بورنوا، ازمیر ترکیه تاسیس شد، فعالیت خود را به عنوان یک دانشگاه دولتی با دانشکده‌های کشاورزی و پزشکی آغاز کرد. این دانشگاه چهارمین دانشگاه قدیمی ترکیه به شمار می‌آید و یکی از بهترین مراکز تحقیقاتی این کشور است.

وی گفت: پس از گذشت ۲۰ سال از تأسیس، دانشگاه اژه به گسترش واحدهای علمی خود پرداخت و اکنون شامل ۱۹ دانشکده، ۹ مؤسسه، ۳ مدرسه تحصیلات تکمیلی و بسیاری از مراکز تحقیقاتی است.

وی با اشاره به اینکه این دانشگاه با برخورداری از زیرساخت‌های تحقیقاتی قوی، از جمله آزمایشگاه‌های تخصصی و مراکز تحقیقاتی مختلف، به یکی از پیشروترین مراکز علمی ترکیه تبدیل شده است خاطرنشان کرد: دانشگاه اژه در سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۰۲۳ میزبان ۵۶۴۰۴ دانشجو و دارای ۳۲۸۳ عضو هیات علمی است.

دکتر ایرانمنش عنوان داشت: این دانشگاه یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تحقیقاتی کشور ترکیه است و با داشتن زیرساخت‌های تحقیقاتی قوی، شامل مراکز تحقیقاتی متعددی همچون مرکز تحقیق و توسعه دارو، آزمایشگاه تحلیل محیط زیست و مواد غذایی، آزمایشگاه تجزیه نفت و بسیاری از آزمایشگاه‌های دیگر، به یکی از مراکز برتر علمی تبدیل شده است و علاوه بر این، دانشگاه اژه با برخورداری از پارک فناوری Ege Teknopark و مرکز نوآوری nüvEge، به حمایت از پروژه‌های نوآورانه و توسعه فناوری‌های جدید پرداخته است.

ی گفت: امضای این تفاهم‌نامه، می تواند گامی موثر در تقویت جایگاه دانشگاه ولی‌عصر (عج) در عرصه‌های علمی بین‌المللی باشد و زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های معتبر خواهد بود.

انتهای خبر/

منبع: نذیر کرمان
?انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان با دانشگاه ترکیه  : اخبار استان کرمان – رفسنجان