کرمان- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۶۶ مورد نمونه گیری از کارخانجات شیر، گاوداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر کرمان برای ارزیابی سلامت شیر خام انجام شده است. به گزارش نذیر کرمان، محمود زین الدینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دامپزشکی وظیفه خطیری در زمینه تأمین غذای […]
کرمان- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۶۶ مورد نمونه گیری از کارخانجات شیر، گاوداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر کرمان برای ارزیابی سلامت شیر خام انجام شده است.
به گزارش نذیر کرمان، محمود زین الدینی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دامپزشکی وظیفه خطیری در زمینه تأمین غذای سالم از طریق نظارت بر کلیه مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی دارد.
وی افزود: تأمین امنیت غذایی، پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام و صیانت از سرمایههای دامی از اقدامات کلیدی دامپزشکی برای تأمین سلامت مردم جامعه است.
زین الدینی سپس بیان کرد: براساس وظایف ذاتی برای کنترل و ارتقا سلامت شیرخام، برنامههای متعددی از سوی دامپزشکی انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان ادامه داد: انجام پایشهای فصلی و نمونه برداری از کارخانجات لبنی، مراکز جمع آوری شیر و خودروهای حمل شیر از مهمترین این برنامهها محسوب میشود.
وی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون ۶۶ مورد نمونه گیری از کارخانجات شیر، گاوداریهای صنعتی و مراکز جمع آوری شیر برای رصد و پایش بیماری بروسلوز، آفلاتوکسین و بار میکروبی شیر خام انجام شده است.
زین الدینی افزود: هدف از اجرای این طرح، شناسایی نقاط بحرانی ناشی از مصرف شیر خام و فرآوردههای حاصل از آن و در نتیجه ارتقا سلامت شیر خام است.
وی ادامه داد: همچنین آموزشهای لازم برای بالا بردن سطح دانش، آگاهی واحدهای مورد پایش و همچنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی برای کاهش مخاطرات شیر از دیگر اهداف این طرح است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان سپس تاکید کرد: بستنی تهیه شده از شیر نجوشیده و غیر پاستوریزه و پنیرهای محلی، در صورتی که از شیر غیر پاستوریزه تهیه شود از عوامل مهم انتقال دهنده بیماری تب مالت محسوب میشود.
وی تاکید کرد: یکی از متداولترین راههای انتقال بیماری تب مالت از راه خوراکی و مصرف شیر خام تازه، غیر پاستوریزه و فراوردههای آن است.
زین الدینی یادآور شد: به شهروندان توصیه میشود، حتی الامکان شیر را به صورت پاستوریزه مصرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان توجه داشته باشند، درصورت استفاده از شیر خام بایستی آن را حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده و سپس مصرف کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه شیر یکی از فرآوردههای پر مصرف در سفره خانوار است، گفت: باتوجه به اهمیت شیرخام به عنوان یک فرآورده خام دامی، از نظر بهداشت و سلامت نمونه گیریهای کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی کرمان، به صورت ادواری از مراکز مرتبط انجام میشود.
منبع: مــهر ? انجام ۶۶ مورد نمونه گیری جهت ارزیابی سلامت شیرخام درکرمان
کوهبنان_ مراسم شب شهادت حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) با حضور پدر بزرگوار سرباز گمنام امام زمان، سردار شهید سید حمیدرضا هاشمی در حرم مطهر شهدای گمنام شهرستان کوهبنان برگزار شد. برگزاری شب شهادت حضرت فاطمه (س) در جوار مزار شهدای گمنام کوهبنان منبع: مــهر ? برگزاری شب شهادت حضرت فاطمه (س) در جوار […]
کرمان_ استاندارکرمان گفت: زنجیره تولید فولاد و لاستیک در شهرستان راور باید تکمیل شود. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان راور گفت: این شهرستان در ظاهر و فعلیت؛ محرومیتهایی با خود دارد، اما اگر قابلیتهای آن را نگاه کنیم و ارادهای برای تحرک بیشتر در راستای توسعه این […]
کرمان_فرشته قاسمی، بانوی کنشگر مسجدی کرمانی و منتخب “ده برتر” آذرماه رادیو بانور، داستان تحول مسیر فعالیتهای خود در فضای مجازی را روایت کرد. به گزارش نذیر کرمان، فرشته قاسمی، که امروز صفحهاش به یکی از پایگاههای مهم آگاهیبخشی با بیش از ۱۴ هزار بازدیدکننده تبدیل شده، میگوید: “همه چیز از یک سرگرمی ساده با […]
کرمان_ استاندار کرمان گفت: استان کرمان با نام و یاد شهدا و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عجین شده و شایسته بهترین خدمات است. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی، روز چهارشنبه در اجلاسیه استانی کنگره ملی “شهدای غریب در اسارت” در محل سالن فرهنگ و هنر کرمان بر ضرورت پاسداشت مقام والای شهدا و […]
نُه − = 6