انتقاد دادگستری کرمان از تعلل ۱۸ ساله در ایمنسازی جاده راور | مهلت یک ماهه برای رفع نقطه حادثهخیز
نذیر کرمان – در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در محور کرمان-راور طی تعطیلات نوروز، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان بر لزوم اقدام فوری برای ایمنسازی این محور و پاسخگویی دستگاههای متولی تاکید کرد.
مهدی قویدل روز جمعه در تشریح نتایج جلسه بررسی این حادثه گفت: متاسفانه با وجود گذشت حدود ۱۸ سال، اقدامات لازم برای اصلاح نقاط پرخطر و احداث باند دوم محور مواصلاتی راور به کرمان صورت نگرفته است و دستگاههای مربوطه باید در این خصوص پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه بررسیهای آماری و دادهکاویها نشان میدهد که علیرغم وجود نواقص جادهای، عامل انسانی و تخلفات رانندگی نقش اصلی را در بروز تصادفات دارند، افزود: با این حال، در حادثه اخیر واژگونی اتوبوس، ضعف عملکرد برخی مسئولان ذیربط نیز در کنار تخلفات راننده، مشهود بوده است.
تعیین مهلت یک ماهه و اولویتبندی رفع نواقص
معاون قضایی دادگستری کرمان تصریح کرد: تمامی نواقص شناسایی شده در محورهای مواصلاتی استان به ترتیب اولویت در دستور کار رفع قرار خواهند گرفت که پیگیری تکمیل طرحهای نیمهتمام جادهای در اولویت نخست است.
قویدل اعلام کرد: در این جلسه، مهلت یک ماهه برای تکمیل و رفع نقص نقطه دقیق محل وقوع حادثه اخیر در محور کرمان-راور تعیین شده است. همچنین تاکید شد که سایر نقاط حادثهخیز شناسایی شده در سطح استان باید در سال جدید و در کوتاهترین زمان ممکن اصلاح شوند و تکمیل باند دوم محور کرمان-راور نیز باید به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.
برخورد قضایی با اهمال مسئولان
این مقام قضایی با اشاره به کاهش آمار کلی تصادفات در استان، وضعیت موجود از نظر تعداد جانباختگان و وقوع حوادث را همچنان نیازمند اقدامات جهادی، اصولی و منسجم دانست و هشدار داد: دستگاه قضا با هرگونه کوتاهی و اهمال از سوی مسئولان مربوطه، اعم از متولیان جایگاههای سوخت، مجتمعهای خدماتی رفاهی و سایر بخشها، برخورد قانونی خواهد کرد.
وی همچنین از تشکیل گروه نظارتی ویژهای برای بررسی دقیق علل طولانی شدن پروژههای راهسازی و شناسایی ترک فعلهای احتمالی خبر داد.
گفتنی است، حادثه واژگونی اتوبوس در گردنه خراسانی محور کرمان-راور در تاریخ دهم فروردین ماه، منجر به جان باختن ۱۵ نفر و مصدومیت ۴۵ تن شد. پیش از این نیز در بهمن ماه سال گذشته، واژگونی اتوبوس دانشآموزی در محور شهداد-کرمان ۶ کشته برجای گذاشته بود.
بنا بر اعلام اداره کل راهداری استان کرمان، از ۳۰ نقطه حادثهخیز شناسایی شده در راههای استان، عملیات ایمنسازی ۱۵ نقطه به اتمام رسیده و ۱۵ طرح دیگر در دست اجرا است. استان کرمان با بیش از ۲۳ هزار کیلومتر راه، از گستردهترین شبکههای جادهای کشور برخوردار است.
کلمات کلیدی:
دادگستری استان کرمان، ایمنی راهها، نقاط حادثهخیز، محور کرمان-راور، مهدی قویدل، تصادفات جادهای، واژگونی اتوبوس، ترک فعل.
مهلت یک ماهه برای رفع نقاط حادثه خیزاستان کرمان
منبع: صـداوسیـما مرکز کرمان
? مهلت یک ماهه برای رفع نقاط حادثه خیزاستان کرمان
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰