امسال؛ مرگ ۲۶۹نفر در تصادف با خودروهای شوتی | اخبار اصلاحات

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در برنامه صف اول اظهار کرد: بحث برقراری امنیت در کشور برعهده پلیس است و به تناسب نیازهای روز جامعه پلیس جدید به وجود می آید تا ماموریت های خود را انجام دهند. پلیس امنیت اقتصادی هم در سال ۹۸ تشکیل شد و ماموریت های تخصصی خود […]


سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در برنامه صف اول اظهار کرد: بحث برقراری امنیت در کشور برعهده پلیس است و به تناسب نیازهای روز جامعه پلیس جدید به وجود می آید تا ماموریت های خود را انجام دهند. پلیس امنیت اقتصادی هم در سال ۹۸ تشکیل شد و ماموریت های تخصصی خود را برعهده گرفت تا در کنار دیگر پلیس های تخصصی ایفای نقش کند.

وی افزود: اساسی ترین ماموریت پلیس امنیت اقتصادی مبارزه با قاچاق کالا است و دومین ماموریت این پلیس بحث مبارزه با جرائم اقتصادی است؛ جرائم اقتصادی انواع و اقسام فراوانی دارد از اخلال در نظام اقتصادی کشور تا پولشویی و فرار مالیاتی و جرائم حوزه بورس و بازار سرمایه تا دیگر موضوعات در این دسته جا دارد. همچنین پلیس گمرک، پلیس مرکز امنیت اقتصاد دیجیتال از دیگر پلیس های زیرمجموعه پلیس امنیت اقتصادی هستند.

رحیمی با اشاره به دو ماموریت ویژه پلیس امنیت اقتصادی گفت: اول برقراری نظم و انضباط در تمام سطوح زندگی مردم و بعد از آن برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی و مرتکب تخلف می شوند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به عملکرد پلیس گمرک بیان کرد: طبق قانون پلیس گمرک باید در مبادی رسمی کشور مستقر باشد و اما برخلاف اینکه از سال ۹۸ تصویب شده است که پلیس گمرک در تمامی گمرکات حاضر داشته باشند فقط در ۴۰ نقطه پلیس گمرک مستقر است! برخلاف اینکه ما از زمان دولت آقای روحانی ابلاغیه داشتیم که در گمرکات مستقر باشیم و ۵-۶ دستگاه موظف به همکاری شدند اما هیچ همکاری وجود ندارد و ما توانستیم در گمرکات مستقر شویم.

وی ادامه داد: در بررسی محموله های گمرکی طی ۶ ماهه ابتدایی سال باید گفت ۱۱۰ درصد افزایش عملکرد، افزایش ۵۲ درصدی پرونده های قاچاق، افزایش ۱۲۲ درصدی قاچاق سازمان یافته، افزایش ۴۰۰ درصدی انهدام باندهای قاچاق و در کشف اسناد جعلی ۸۳۷ درصد افزایش داشته ایم و ارزش ریالی پرونده های مجرمانه افزایش ۴ هزار درصدی داشته است.

رحیمی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب اعلام کرده است که کالای قاچاق باید مورد آماج مبارزه قرار بگیرد، بیان کرد: باید ریشه یابی شود که پدیده خودروی شوتی چگونه به وجود آمده است و چرا برخی از مسئولان می گویند با رانندگان این خودروها جلسه داشته اند! چرا باید اینها رسمیت داشته باشند؟

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: از اواخر سال گذشته یک قرارگاه به نام “شهید رومیانی” که توسط خودروهای شوتی به شهادت رسید تشکیل دادیم تا با پدیده خودروهای شوتی برخورد کنیم، در گام اول در محورهای مواصلاتی با این خودروها برخورد می کنیم و تا کنون چندین باند خودروهای شوتی را منهدم کردیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۲۵۴ نفر بر اثر تصادف با خودروهای شوتی جان خود را از دست داده اند و ۱۵۶۲ نفر مجروح و مصدوم شدند و همچنین در سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۶۹ نفر در تصادف با خودروهای شوتی جان خود را از دست دادند و ۳۲۳ نفر مجروح و مصدوم شدند.

/تسنیم


امسال؛ مرگ ۲۶۹نفر در تصادف با خودروهای شوتی

منبع: نذیر کرمان
? امسال؛ مرگ ۲۶۹نفر در تصادف با خودروهای شوتی