ام‌البنین (س) الگوی مادران مقاوم امروز | اخبار استان کرمان

امروز که شاهد تحولات منطقه هستیم، مادرها اجازه می‌دهند که فرزندان آن‌ها در برابر ظالمان بجنگند، این مادران الگویی همچون حضرت ام‌البینین (س) دارند. به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ امروز سیزدهم جمادی‌الثانی سالروز وفات حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها و روز تکریم مادران و همسران شهدا نام‌گذاری شده است. ضمن عرض تسلیت سالروز […]



امروز که شاهد تحولات منطقه هستیم، مادرها اجازه می‌دهند که فرزندان آن‌ها در برابر ظالمان بجنگند، این مادران الگویی همچون حضرت ام‌البینین (س) دارند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ امروز سیزدهم جمادی‌الثانی سالروز وفات حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها و روز تکریم مادران و همسران شهدا نام‌گذاری شده است. ضمن عرض تسلیت سالروز وفات این بانوی گران‌قدر، گزارشی در خصوص تبیین ولایت‌مداری و ضرورت تکریم مادران و همسران شهیدان تهیه شده است که مشروح آن را می‌خوانید.

حجت‌الاسلام والمسلمین امان‌الله علیمرادی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ ضمن عرض تسلیت رحلت حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها گفت: از جمله مجاهدت‌های حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها می‌توان به این مهم اشاره داشت که ایشان تربیت فرزندانی را انجام دادند که آن‌ها برترین فداکاری‌ها را در زندگی خود نشان داده‌اند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در صحنه تاریخ زندگی بشر افرادی در خط مقدم جبهه حق بودند و افرادی پشتیبان عاطفی و معنوی آن‌ها بودند. در صحنه زندگی بسیاری از انبیا، این چنین است. وجود مقدس پیغمبر اکرم (ص) که خط مقدم و ایفای نقش رسالت بوده است، حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها در جایگاه پشتیبانی معنوی و عاطفی بودند.

وی ابراز کرد: بعد از حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها پشتیبان عاطفی و معنوی پیغمبر اکرم (ص) بودند و یکی از حِکم و اسرار که پیغمبر اکرم (ص) درباره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها فرموده‌اند، ام‌ابیها است و همچنین پیامبر اکرم (ص)، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را تکیه‌گاه خود می‌دانستند.

علیمرادی عنوان کرد: در تاریخ همواره این بوده است و انسان‌های خط مقدم، تکیه داشتند. در زمان شهادت حضرت امام حسین علیه‌السلام، در آن اقدام تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز آن حضرت همچنین بوده است.

سربلندی ایران در گرو نقش‌آفرینی مادران شهدا

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری افزود: کسانی که به عنوان قوای عملیاتی حضرت امام حسین علیه‌السلام همراه ایشان بودند و در مسیر نابود کردن حاکمان فداکاری کردند، در خط مقدم بودند و پشتیبان عاطفی و معنوی آن‌ها هم زنان بزرگی بودند که یکی از این زنان بزرگ تاریخ اسلام و بشریت حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها بوده است که چهار فرزند خود را پرورش داده است.

وی بیان کرد: آنچه که امام حسین علیه‌السلام در روز عاشورا رقم زد، بخشی از آن به نقش حضرت ابوالفضل و برادران ایشان اتکا داشت. در دوره پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، دفاع از حرم و در همه صحنه‌های خیررسانی، انفاق، ایثارگری و غیره پشتیبان جوانان ما، مادران و همسران بزرگی بودند که اگر آن‌ها پشتیبانی نمی‌کردند و چنین تربیتی را محقق نمی‌ساختند، می‌توان ادعا کرد که آنچه که در این قرن، در ایران اسلامی رخ داد، ایجاد نمی‌شد.

علیمرادی اظهار کرد: همه این سربلندی‌ها و عزت‌هایی که در مقابله با مستکبران و عمال مستکبران که به دست آمده است، می‌توان گفت که این سربلندی‌ها در گرو ایفای نقش مادران و همسران شهدا بوده است. این مفاهیم، مفاهیم ارزشی کم‌نظیری در عالم است که به یقین جز در مکتب انبیا یافت نمی‌شود.

شرافت ملی مبتنی بر استقامت در راه حق است

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: عزت، کرامت و شرافت ملی و اسلامی بر استقامت در راه حق متوقف است و استقامت در راه حق ارکان و پایه‌هایی دارد که یکی از پایه‌های بنیادی و اصیل آن، خانواده متدین، باتقوا، اهل معنویت و معرفت دینی است.

وی عنوان کرد: همان‌طور که ما مکلفیم شهدا را گرامی بداریم، مقام، خصوصیات آن‌ها را بشناسیم و آن‌ها را الگو و اسوه قرار دهیم، شایسته است که مادران شهدا را بیش‌تر مورد تکریم قرار دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس گروهی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «نذیر کرمان»؛ ضمن عرض تسلیت رحلت حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها گفت: امام علی علیه‌السلام تا زمانی که حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها در قید حیات بودند، کسی را غیر از ایشان به عنوان همسر اختیار نکردند.

الگوی مادران مقاوم امروز، حضرت ام‌البنین (س) است

امام جمعه شهرستان فاریاب ادامه داد: زمانی که حضرت علی علیه‌السلام با حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها ازدواج کردند، نتیجه این ازدواج، فرزندانی از جمله حضرت عباس علیه‌السلام بود که در کربلا در رکاب امام حسین علیه‌السلام به شهادت رسید.

وی بیان کرد: زمانی که حضرت زینب سلام‌الله‌علیها از اسارات برمی‌گردند، حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها در برخورد با دختر امام علی علیه‌السلام، اصلاً در خصوص فرزندان خود سئوال نمی‌پرسند و تنها در مورد امام حسین علیه‌السلام جویا می‌شوند. که این مسئله نشان می‌دهد، مقوله ولایت و رهبری برای ما بسیار مهم است.

گروهی بیان کرد: امروز که شاهد تحولات مختلف هستیم و اقداماتی که در برابر ظلم انجام می‌شود و مادرها اجازه می‌دهند که فرزندان آن‌ها در برابر ظالمان و کفار بجنگند و به شهادت برسند، این مادران الگویی همچون حضرت ام‌البینین سلام‌الله‌علیها دارند.

امام جمعه فاریاب با بیان اینکه حضرت عباس علیه‌السلام، شخصیت بزرگ دینی است که به عنوان باب‌الحوائج برای مردم است و به زیارت ایشان می‌روند، عنوان کرد: امروز حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها برای مادران و بانوان ما الگو هستند. در ایران اسلامی، مادرانی داریم که چندین شهید را تقدیم کرده‌اند و اگر آنان از حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها الگو نگرفته بودند، قطعاً تحمل از دست دادن فرزندان خود را نداشتند.

وی تصریح کرد: ما مدیون انسان‌های بزرگ، معنوی و زنانی همچون حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها هستیم و امروز هر چه داریم از برکت ایشان است و این بانوی گران‌قدر برای ما عزیز و بزرگ است که این عزت و بزرگی حضرت ام‌البینین سلام‌الله‌علیها از ولایت‌مداری ایشان است.

انتهای خبر/ م


ام‌البنین (س) الگوی مادران مقاوم امروز

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? ام‌البنین (س) الگوی مادران مقاوم امروز