به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، دکتر اسرین سید الشهدایی به مناسبت برگزاری “من هم تست HIV میدهم” اظهار کرد: در مراحل حاد عفونت اچآیوی امکان بروز دلیریوم (عدم آگاهی به زمان مکان و شخص) وجود دارد. با گذشت زمان طولانی از بیماری و پیدایش عفونتهای فرصتطلب، درگیریهای مغزی به شکل افت پیشرونده شناختی […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، دکتر اسرین سید الشهدایی به مناسبت برگزاری “من هم تست HIV میدهم” اظهار کرد: در مراحل حاد عفونت اچآیوی امکان بروز دلیریوم (عدم آگاهی به زمان مکان و شخص) وجود دارد. با گذشت زمان طولانی از بیماری و پیدایش عفونتهای فرصتطلب، درگیریهای مغزی به شکل افت پیشرونده شناختی در اثر ویروس اتفاق خواهد افتاد و باعث بروز بیماریهای روانپزشکی خواهد شد.
به گفته وی، اختلالات روانپزشکی شایع مبتلایان به اچ آی وی شامل افسردگی، اختلالات اضطرابی و اختلال استرس پس از سانحه هستند که ممکن است به دلیل ترومای ناشی از تشخیص بیماری ایجاد شوند. همچنین اختلالات دو قطبی، وابستگی به مواد و اختلال شخصیتی نیز در این بیماران شایع است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه مصرف مواد و الکل به عنوان عوامل اولیه گسترش HIV شناخته میشوند، افزود: این روشها میتوانند منجر به رفتارهای جنسی پرخطر در فرد شوند که در مقابل احتمال ابتلا به ویروس HIV بالا می رود. همچنین در افرادی که مواد مصرف میکنند استفاده از سرنگ مشترک زمینه ساز ابتلا به این ویروس خواهد بود.
وی افزود: تیپهای شخصیتی برونگرا، ریسک پذیر و هیجان طلب بیشتر به دنبال تجربه رفتارهای پرخطر جنسی و مصرف الکل هستند و احتمال ابتلا به این ویروس در آنها بالاست.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان لزوم ویزیت فرد توسط روانپزشک و حمایتهای روانی را لازم دانست و گفت: درمان روانپزشکی و حمایتهای روانی در این بیماران به شدت قابل توجه است؛ چراکه بیماران افسرده با توجه به پایین آمدن خلق و ناامیدی به درمانهای دارویی پایبند نیستند و در مقابل این امر موجب افزایش این ویروس در خون و عواقب جبرانناپذیری خواهد شد؛ بنابراین این فرد برای فرار از کمبودهای ذهنی خود به سمت رفتارهای پرخطر میرود.
سیدالشهدایی ادامه داد: درمانهای روانپزشکی شامل مشاوره، رواندرمانی و درمان دارویی برای بهبود خلق و کاهش اضطراب است که دارو درمانی این بیماران میتواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، به گفته وی، مشاوره قبل و بعد از تست اچآیوی برای کاهش رفتارهای پرخطر و آگاهیرسانی به شریک جنسی ضروری است. همچنین خانوادههای بیماران باید تحت درمان قرار گیرند تا از اختلالات اضطرابی و افسردگی جلوگیری شود و آگاهی لازم درباره بیماری و نحوه پیشگیری از آن به آنها داده شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایان خاطرنشان کرد: پیشگیری و درمان به موقع برای کاهش شیوع ویروس و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانوادههایشان بسیار مهم است.
منبع: نذیر کرمان ? افسردگی شایع ترین اختلال روانپزشکی در بیماران مبتلا به اچآیوی
دانت پاتل سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه و طی یک جلسه توجیهی تأیید کرد که آمریکا یک بار دیگر معافیت ۱۲۰ روزه عراق در حوزه برق را تمدید کرده است. این معافیت به عراق اجازه میدهد تا پول واردات برق از ایران را به این کشور بپردازد طبق گزارش رسانهها، این تمدید معافیت […]
به گزارش نذیر کرمان؛ زهرا موسوی دختر میرحسین موسوی از بهبود نسبی پدر خود و مرخص شدن او خبر داد. او در صفحه شخصی خود نوشت: با تشکر از توجه و پیگیری ها بعد از چند روز سخت پدرم با بهبود وضعیت، رفع مشکل و رضایت پزشکان از بیمارستان مرخص شده است. گفتنی است که […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، رحیم جلیلی اظهار کرد: در بیستمین دوره از نمایشگاه که به عنوان یکی از قدیمیترین رویدادهای صنعت خودرو در کشور شناخته میشود، ۸۰ شرکت از ۱۱ استان شامل استانهای تهران، خوزستان، البرز، اصفهان، فارس، مرکزی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، گیلان و خراسان رضوی حضور دارند و جدیدترین محصولات و […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، بر اساس دادههای کوینگکو، ایالاتمتحده بزرگترین دارنده دولتی بیتکوین است و بر اساس دادهها، ۲۱۳هزار و۲۹۷ بیتکوین در اختیار دارد. با قیمتهای فعلی بازار، این مقدار تقریبا ۱۹.۶ میلیارد دلار است. اکثر این داراییهای بیتکوین از طریق توقیف ارزهای دیجیتال به دست آمدهاند که اغلب ناشی از عملیات اجرای قانون […]
هشت + = ده