افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی در کرمان | اخبار استان کرمان

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی کرمان گفت: افزایش قیمت شکر و کمبود روغن توام با عدم تخصیص سهمیه به قنادان، افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی را رقم زد.   امیر رنجبر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» با بیان اینکه متاسفانه شیرینی از جمله مواردی است که تحت […]

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی کرمان گفت: افزایش قیمت شکر و کمبود روغن توام با عدم تخصیص سهمیه به قنادان، افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی را رقم زد.

 

امیر رنجبر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» با بیان اینکه متاسفانه شیرینی از جمله مواردی است که تحت تاثیر مستقیم ارز قرار دارد، عنوان کرد: بیش از ۵۰ قلم از اجناسی که ما در قنادی‌ها استفاده می‌کنیم، وارداتی هستند.

وی ادامه داد: اقلامی مانند پودر نارگیل، کاکائو، نسکافه و… ۵۰ قلم وارداتی هستند که با قیمت ارز محاسبه می‌شوند قبلاً با افزایش قیمت دچار کمبود مواد اولیه نبودیم اما در حال حاضر دچار کمبود هم هستیم.

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی کرمان مدعی شد: الان دچار کمبود هستیم و بسیاری از اجناس را در بازار نداریم و ابتدای ماه رمضان شاهد افزایش قیمت شدید شکر بودیم که بر کسب و کار این صنف اثر گذاشت و امروز با نبود روغن در بازار دچار آسیب جدی شده‌ایم.

رنجبر اذعان کرد: یکی از مشکلاتی که الان من و هم صنفی‌های من با آن روبه‌رو هستیم نبود روغن است، زیرا در حال حاضر روغن به سختی پیدا می‌شود.

وی دیگر چالش این صنف را پرداخت بالای حقوق و دستمزد کارگران قنادی را عنوان کرد و گفت: کارگر قنادی یک کارگر ساده معمولی نیست و عملاً کارگر متخصص محسوب می‌شود که دستمزدهای بالا دارند و همین امر هزینه‌های سنگینی را به صنف قناد تحمیل می‌کند وقتی کمبود مواد اولیه باشد و تولیدی صورت نگیرد چطور می‌توان هزینه و دستمزد کارگران را پرداخت؟

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی کرمان ادامه داد: با افزایش قیمت شکری که اوایل ماه رمضان مواجه شدیم و این مسئله تاثیر زیادی بر قیمت شیرینی گذاشت، امروز هم با کمبود روغن و افزایش قیمت آن روبه‌رو هستیم که این امر دوباره برای ما مشکل‌ساز شده است و بی‌ثباتی قیمت ارز در خرید کالاهای وارداتی نیز قوزی بالای قوز شده است.

وی به قیمت شیرینی خشک در آستانه نوروز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه افراد قنادان می‌توانند از مواد اولیه متفاوت اعم از درجه یک و مرغوب تا ارزان و با کیفیت پایین استفاده کنند، قیمت‌ها متفاوت است و عمده آن بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

رنجبر اذعان کرد: مصرف‌کننده بهترین تشخیص‌دهنده برای قیمت شیرینی است که کدام فروشگاه نسبت به کیفیت شیرینی که عرضه می‌کند گران‌فروشی کرده و یا ارزان می‌دهد اما در حال حاضر در بازار شیرینی خشک را از کیلویی ۱۲۰ هزار تومان تا کیلویی ۳۰۰ هزار تومان موجود داریم.

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه قنادی کرمان افزود: تفاوت‌ در قیمت‌ها فقط برای کیفیت جنس است و قیمت یک نرخ معلوم و ثابت شده نیست زیرا در حال حاضر حتی یک روز نمی‌توانیم قیمت‌ مواد اولیه را ثابت نگه داریم؛ دراین شرایط چه‌طور یک نرخ ثابت اعلام کنیم.

وی با اشاره به اینکه ما شاهد بیش از ۵۰ درصدی افزایش قیمت هستیم، گفت: یکی از مواردی که نرخ قیمتی را ثابت نگه می‌داشت دریافت سهمیه شکر و روغن بود اما از سال گذشته تا کنون هیچ سهمیه‌ای به ما تعلق نگرفته است،

رنجبر خاطرنشان کرد: قبلاً با حواله‌هایی که به ما تعلق می‌گرفت، اعم از شکر و روغن خیلی باعث دلگرمی اعضا می‌شد و در قیمت‌ها هم تاثیر زیادی داشت ولی الان اصلا حواله‌ای وجود ندارد، ضمن اینکه کمبود مواد اولیه هم وجود دارد.

انتهای خبر/ طهماسبی

 

 

ورزش و سفر

افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی در کرمان

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی در کرمان