فردایکرمان – گروه اقتصاد: دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه،افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار را مقطعی دانست و گفت:«اکنون تولید جوجه یکروزه طبق روال انجام میشود و بهزودی نرخها منطقی شده و بازار گوشت مرغ به شرایط عادی بازمیگردد». محمدرضا صدیقپور،علت افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار را وقفۀ یک هفتهای تولید جوجه یکروزه […]
فردایکرمان – گروه اقتصاد: دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه،افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار را مقطعی دانست و گفت:«اکنون تولید جوجه یکروزه طبق روال انجام میشود و بهزودی نرخها منطقی شده و بازار گوشت مرغ به شرایط عادی بازمیگردد».
محمدرضا صدیقپور،علت افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار را وقفۀ یک هفتهای تولید جوجه یکروزه در اسفندماه سال ۱۴۰۱،حذف برخی گلههای مرغ مادر مولد و کمبود نهادههای دامی دانست و افزود:«آثار این مسائل اکنون و در این بازۀ زمانی نمایان شده است،زیرا در اسفندماه سال گذشته تولید جوجه یکروزه به ۹۰ میلیون قطعه رسید؛ در حالی که نیاز مرغ فروردینماه نیز باید در نظر گرفته میشد».
وی ادامه داد:«یکی دیگر از علتهای افزایش قیمت مرغ افزایش تمامشدۀ هزینههای تولید است و انتظار میرود دولت برای آن تدبیری بیندیشد زیرا اکنون قیمت تمامشدۀ مرغ زنده حدود ۵۰ هزار تومان و گوشت مرغ برای مصرفکنندگان بین ۶۸ تا ۷۰ هزار تومان است و نرخهای بیش از این گرانفروشی محسوب میشود».
به گزارش فردایکرمان به نقل از نذیر کرمان،دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه ۲۴ فروردینماه،اظهار کرد:«به طور قطع افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار مقطعی است و بهزودی به روال عادی باز میگردد،زیرا اکنون میزان جوجهریزی بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون قطعه انجام میشود».
وی گفت:«در پی اصلاح سیاست ارز ترجیحی و اجرای طرح مردمیسازی یارانهها در اردیبهشتماه سال گذشته،قرار بود دولت شرایطی را برای تولیدکنندگان رقم بزند که این مهم رخ نداد به طوری که طی ۷ ماه گذشته تولیدکنندگان جوجه یکروزه محصول تولیدی خود را ۳۰ درصد زیرقیمت واقعی تولید به فروش رساندهاند».
صدیقپور تاکید کرد:«قبل از اجرای طرح مردمیسازی یارانهها قیمت هر قطعه جوجه یکروزه بین ۶ تا ۸ هزار تومان بود که با اجرای این طرح قیمت جوجه یکروزه به ۱۵ هزار تومان رسید،اما به دلیل مشکلات در تولید،هر قطعه جوجه یکروزه را ۳ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری میکردند».
وی قیمت جوجه یکروزه را وابسته به قیمت گوشت مرغ دانست و اظهار کرد:«با افزایش قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ در بازار،هر قطعه جوجه یکروزه بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان به فروش میرسد».
صدیقپور با بیان اینکه در واقع صنعت جوجه یکروزه ضرر و زیان داده است،گفت:«با توجه به حل مشکل نهادههای طیور و روال عادی روند تولید در فروردینماه بهزودی بازار این محصول به شرایط عادی باز میگردد و جای نگرانی نیست». /پ
افزایش قیمت گوشت مرغ مقطعی است
منبع:خبر کرمان ?
:اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل فرودگاههای استان کرمان از برقراری پروازهای فلای دبی از ۱۹ شهریورماه در روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته خبر داد. علی جزینیزاده امروز ۳۱ تیرماه در جلسه هماهنگی برقراری پروازهای دبی – کرمان- دبی که با حضور نماینده منطقهای شرکت هواپیمایی فلای دبی برگزار شد،گفت:«بایستی همۀ ارگانهای مستقر در […]
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: تمامی وراث سهام عدالت برای دریافت سود،میبایست در سامانه سجام ثبتنام کنند. شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد که برای دریافت سود سهام عدالت فرد متوفی،یکی از وراث میبایست در سامانۀ «میراث» ثبتنام کند و در عین حال همۀ وراث دیگر نیز باید برای دریافت سود […]
نذیر کرمان – گروه اقتصاد:مدیرکل دفترمدیریت مصرف آب،خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت:«در ایران بهطور میانگین ۱ درجه افزایش دما بالای ۴۰ درجه باعث افزایش مصرف آب به میزان ۳ تا ۵ درصد شده است». علی سیدزاده،راهکار آبفا برای عبور از این شرایط سخت را مدیریت و کاهش مصرف […]
نذیر کرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان در نشست روسای اتاقهای سراسر کشور با اشاره به اینکه حضور آقای پزشکیان پیام خوبی برای فعالان اقتصادی دارد،گفت:«این دوره میتواند دورۀ تاریخی مهمی برای اقتصاد کشور باشد». سیدمهدی طبیبزاده افزود:«مهاتیر بن محمد نخست وزیر پیشین مالزی،به صادراتمحور بودن تولید و توسعۀ صادرات به جای توسعۀ واردات […]
× 6 = 42