اغلب رشته‌های دانشگاهی تناسبی با بازار کار کرمان ندارد

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به وضعیت اشتغال استان،گفت:«در سال‌های اخیر میزان ورودی دانشگاه‌ها افزایش پیدا کرده که به همین نسبت متقاضیان بازار کار نیز افزایش پیدا کرده است و متاسفانه اغلب رشته‌های دانشگاهی تناسبی با بازار کار استان کرمان ندارد». مجتبی مصباح با بیان اینکه متاسفانه […]

فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به وضعیت اشتغال استان،گفت:«در سال‌های اخیر میزان ورودی دانشگاه‌ها افزایش پیدا کرده که به همین نسبت متقاضیان بازار کار نیز افزایش پیدا کرده است و متاسفانه اغلب رشته‌های دانشگاهی تناسبی با بازار کار استان کرمان ندارد».

مجتبی مصباح با بیان اینکه متاسفانه بعضی رشته‌ها هیچ بازار کاری ندارند،اما باز هم در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و دانشجو بعد از فارغ‌التحصیلی توقع شغل دارد،افزود:«اگر این افراد قبل از انتخاب رشته نیاز بازار کار را در نظر می‌گرفتند،امروز این مشکلات وجود نداشت».

وی با اشاره به اینکه فارغ‌التحصیلان می‌توانند با گذراندن دوره‌های تخصصی مهارتی در بازار اشتغال وارد شوند،ادامه داد:«وزارت علوم و آموزش عالی کشور نیز باید با نیازسنجی بازار رشته‌های دانشگاهی را ارائه کند».

به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم کرمان،مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه دانشجویان باید قبل از انتخاب رشته این موضوع را در نظر بگیرند که رشته‌ای که می‌خواهند در آن تحصیل کنند اصلاً بازار کار دارد یا ندارد،گفت:«البته باید به این نکته هم توجه داشت که اشتغال حتماً استخدام شدن در یک مرکز دولتی و کارمندی نیست».

وی با بیان اینکه تعاونی‌ها یک بستر اشتغال‌زایی هستند که دانشجویان می‌توانند با هم یک فعالیت اقتصادی را تعریف کنند،ادامه داد:«دانشجویان با تشکیل تعاونی،می‌توانند از تسهیلات ارزان‌قیمت با نرخ سود پایین و دورۀ بازپرداخت بلندمدت بهره‌مند شده و از این طریق هم خودشان مشغول کار شوند و هم چند نفر دیگر را دارای شغل کنند».

مصباح با اشاره به اینکه تسهیلات خرد اشتغال‌زایی روستایی نیز به متقاضیان پرداخت می‌شود،بیان کرد:«نرخ سود این تسهیلات ۶ درصد است،این تسهیلات حتماً در روستاها پرداخت می‌شود و در سال اول هم نباید اقساط پرداخت کنند».

وی با بیان اینکه جامعه از کمبودها کمتر اذیت می‌شود و چیزی که بیشتر ناراحتی و نارضایتی را به همراه دارد،تبعیض‌ها است،ادامه داد:«استخدام شرکت‌های بزرگ استان باید نظام‌مند شود و حتماً از طریق آزمون و بر اساس تخصص و مهارت افراد،پذیرش داشته باشند و پیگیر این موضوع هستیم».

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه در سال جاری ۱۰۰ هزار و ۳۷۴ نفر تعهد شغل استان کرمان است،افزود:«تاکنون ۴۹ هزار نفر شغل ایجاد شده و در سامانۀ رصد نام آن‌ها ثبت شده است».

وی با بیان اینکه بیش از ۶۷ درصد تعهد شغلی استان انجام شده است و امیدوار هستیم تا پایان سال مابقی آن نیز محقق شود،ادامه داد:«نرخ بیکاری استان کرمان به ۸٫۲ رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود سه درصد کاهش داشته است». /پ




اغلب رشته‌های دانشگاهی تناسبی با بازار کار کرمان ندارد

منبع:خبر کرمان
?

اغلب رشته‌های دانشگاهی تناسبی با بازار کار کرمان ندارد

:اخبار استان کرمان – اقتصادی