نذیر کرمان/کرمان مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: متاسفانه کمترین رشد مراکز مشاوره را در استان کرمان داشتیم در حالی که جهش خوبی در سراسر کشور داشتیم. گفتنی از ابتدای دولت سیزدهم مراکز مشاوره در کشور از حدود ۳۵۰ مرکز اکنون به حدود ۶۵۴ مرکز رسیده است. حجت الاسلام والمسلمین مهدی […]
نذیر کرمان/کرمان مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش گفت: متاسفانه کمترین رشد مراکز مشاوره را در استان کرمان داشتیم در حالی که جهش خوبی در سراسر کشور داشتیم. گفتنی از ابتدای دولت سیزدهم مراکز مشاوره در کشور از حدود ۳۵۰ مرکز اکنون به حدود ۶۵۴ مرکز رسیده است.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی متقی فر امروز ۲۹ آذرماه در آیین افتتاحیه سی و نهمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان در کرمان اظهار کرد: به دنبال افزایش کیفیت دورههای دانش افزایی هستیم و در سال آینده برنامهریزی متفاوتی در این زمینه خواهیم داشت.
وی توانمندسازی مدیران، مشاوران و روانشناسان را از اهداف دورههای دانش افزایی دانست و بیان کرد: استفاده از ظرفیتهای اساتید استانها در اولویت بود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش با بیان این مطلب که دغدغه ما کنشگری مراکز مشاوره در حل مسائل اجتماعی به ویژه در حوزه ازدواج و پیشگیری از طلاق است، عنوان کرد: برخی از مدیران گاهی اوقات احساس بی نیازی نسبت به بعضی موارد میکنند که سبب میشود ما در بیشتر وقتها جریان اجتماعی که میتوان در فضای جامعه ایجاد کنیم، نتوانیم ایجاد کنیم.
وی با ابراز خرسندی از ترویج فرهنگ مراجعه به مراکز مشاوره برای حل مشکلات در بین آحاد مردم، تصریح کرد: مشاوران و روانشناسان باید فضای جامعه را درک کنند.
متقی فر بر لزوم تحلیل آمار و اطلاعات تاکید کرد و افزود: آمار خام بسیاری اوقات باعث به خطا رفتن ما در برنامهریزیها میشود.
وی با اشاره به تسهیل صدور مجوز مراکز مشاوره بیان کرد: متاسفانه کمترین رشد مراکز مشاوره را در استان کرمان داشتیم در حالی که جهش خوبی در سراسر کشور داشتیم. گفتنی از ابتدای دولت سیزدهم مراکز مشاوره در کشور از حدود ۳۵۰ مرکز اکنون به حدود ۶۵۴ مرکز رسیده است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش تصریح کرد: مدیران مراکز مشاوره میتوانند از تسهیلات تبصره ۱۸ (وام اشتغالزایی) استفاده کنند و ۴۵۰ میلیارد تومان برای مراکز مشاوره تخصیص یافته است.
افزایش میل به تجرد در شهرستان های صنعتی استان کرمان
میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان نیز در این دوره گفت: اطلس شرایط و روند تحولات مربوط به ازدواج و طلاق در کشور تهیه شده است.
وی ادامه داد: استان پهناور کرمان دارای تنوع اقلیمی و فرهنگی است لذا برای کل استان نمیتوان نسخه واحد نوشت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان اظهار کرد: برخی معتقدند که شرایط اقتصادی یکی از عوامل افزایش سن ازدواج و عدم پایداری و ثبات در ازدواجها است.
وی عنوان کرد: میل به تجرد در شهرستانهای صنعتی و شهرستانهایی که ثروت بیشتری دارند، نسبت به سایر شهرستانها بیشتر است که باید مورد بررسی قرار گیرد و ملاک کار حوزه جوانان باشد.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? از افزایش میل به تجرد در شهرستانهای صنعتی کرمان تا رشد کم مراکز مشاوره در استان
اجتماع سراسری بسیجیان کرمان اجتماع سراسری بسیجیان کرمان منبع: ایـسنا ? اجتماع سراسری بسیجیان کرمان
نذیر کرمان/کرمان مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: به مناسبت ایام فاطمیه، آزادی زندانیان زن را در اولویت قرار دادهایم و یک پویش با عنوان «رهایی مادر» با این شعار که «جای مادران در زندان نیست» در استان کرمان راهاندازی شده و از ۲۰ نفر زندانی که امروز به مناسبت هفته بسیج آزاد میسوند، […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس اداره ثبت آثار و حرایم میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان از آغاز مرمت قلعه تاریخی شهرستان کهنوج خبر داد. نادر علیدادی سلیمانی امروز پنجم آذرماه در جمع خبرنگاران درباره مرمت قلعه تاریخی کهنوج گفت: با تخصیص ۹ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر ریاست جمهور و استانی، مرمت این قلعه […]
− = شش