عصر ایران نوشت: «اسب زین شده»، این تعبیری است که این روزها منتقدان رئیسجمهور پزشکیان، از آن استفاده میکنند و ادعا دارند که دولت چهاردهم بهشت برینی را تحویل گرفته که در تاریخ بیسابقه بوده است؛ اما واقعیت داستان چیز دیگری است. این “اسب زینشده” که مردم در سه سال گذشته اثری از آن ندیدهاند، […]
عصر ایران نوشت: «اسب زین شده»، این تعبیری است که این روزها منتقدان رئیسجمهور پزشکیان، از آن استفاده میکنند و ادعا دارند که دولت چهاردهم بهشت برینی را تحویل گرفته که در تاریخ بیسابقه بوده است؛ اما واقعیت داستان چیز دیگری است. این “اسب زینشده” که مردم در سه سال گذشته اثری از آن ندیدهاند، صدای خود پزشکیان را هم درآورده است. او در اولین گفتوگوی تلویزیونی خود اظهار داشت: “میگفتند ما وارث چیزی خوب شدیم، اما در آن پولی نیست.”
رئیسی؛ ۳۰ یا ۴۰ سال پیش رئیسجمهور نبود و مردم هنوز دوران زعامت او و همکارانش را به خوبی به یاد دارند. بله، کسی نمیتواند انکار کند که مرحوم رئیسی بسیار تلاشگر بود و شبانهروز کار میکرد، اما باید پذیرفت که این تلاشها، تاثیری بر بهبود وضعیت معیشت مردم نداشت. در هیچ کجای دنیا به این سطح از قطعی برق در تابستان و اقتصاد فشل، “اسب زینشده” نمیگویند!
یکی از مهمترین دلایل این وضعیت، جدا شدن دولت از واقعیتهای جامعه بود. به قولی، آنها فکر میکردند آب در دمای ۷۰ درجه به جوش میآید! مثلاً یکی از افراد مؤثر در دولت رئیسی، عبدالملکی، ابتدا وزیر کار بود و سپس رئیس مناطق آزاد شد. او باور داشت که میتوان با یک میلیون تومان شغل ایجاد کرد! این طرز تفکر، فاصله زیادی با واقعیتهای جامعه داشت.
به نمونه دیگری اشاره کنم: خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت رئیسی، پیش از اینکه وزیر شود، در تلویزیون گفته بود: “دولت بعد، در سال ۱۴۰۱، حتی اگر هیچ کاری نکند، تورم ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش خواهد یافت. این را میگویم که دولت بعد، هرکس آمد، این را به نام خودش نکند.” اما وقتی خاندوزی وزیر شد، نه تنها تورم کاهش نیافت، بلکه به سرعتی سرسامآور افزایش پیدا کرد، گویی سوار قطارهای پرسرعت ژاپن شده است!
این نگاه سطحی و شعارگونه به اداره کشور، باعث شد دلار از حدود ۳۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان برسد، آن هم در تنها سه سال. تقریباً تمام دولتهای بعد از جنگ در دور اول خود توانسته بودند قیمت دلار را کنترل کنند یا تنها با افزایش ناچیزی روبرو شوند. اصولگرایان باید بپذیرند که حسن روحانی در دولت اول خود، کشور به مراتب بهتری را از احمدینژاد تحویل گرفت تا پزشکیان از رئیسی.
نباید اجازه داد تاریخ به شکل دیگری به تصویر کشیده شود، به ویژه تاریخی که هنوز تازه است و مردم آن را به خوبی به یاد دارند. درگذشت رئیسجمهور فقید نباید منجر به انکار واقعیتها شود. به ویژه اینکه مدیرانی از جنس همان افراد در دولت رئیسی، اکنون در مجلس حضور دارند و با همان تفکر، قوانینی تصویب میکنند که ممکن است مانع توسعه کشور شود.
زندگی با واقعیتها، میتواند کمک بیشتری به دولت و مجلس برای حل مشکلات مردم کند. اگر شما بدانید بیماریتان سرطان است، زودتر به پزشک مراجعه کرده و درمان را آغاز میکنید؛ اما اگر فکر کنید بیماریتان تنها یک سرماخوردگی ساده است، قطعا دیر یا زود از پا در خواهید آمد، حتی اگر هر روز به خود بگویید که سرما خوردهاید و میتوانید بیماری را شکست دهید.
اگر نگارنده مشاور رئیسجمهور پزشکیان بود، به او پیشنهاد میکرد که دولت خود را “دولت زندگی با واقعیتها” بنامد. شعار ندهید و اگر کاری نشدنی است، سعی نکنید آن را انجام دهید. همین یک کار میتواند امید را در دل مردم زنده کند.
منبع: اصلاحات نیوز ? آقای رئیس جمهور! اسب زین شده را رها کنید و با واقعیتها زندگی کنید
https://eslahatnews.com/wp-content/uploads/2024/12/video_2024-12-21_12-12-13.mp4 علیمی: مداحهای ما دو میلیارد تومان دستمزد میگیرند منبع: نذیر کرمان ? علیمی: مداحهای ما دو میلیارد تومان دستمزد میگیرند
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: امتحانات نهایی دانش آموزان از فردا قرار است به صورت حضوری برگزار شود. به گزارش مهر، در روزهای اخیر این شائبه مطرح شده بود که ممکن است زمان امتحانات نهایی دانش آموزان به تعویق بیافتد اما وزارت آموزش و پرورش با صدور اطلاعیهای، زمان امتحانات نهایی را اعلام کرد. […]
لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور که به منظور حذف ۴ صفر از پول ملی و اصلاح نظام پولی کشور تهیه شده است، به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این لایحه که بر اساس پیشنهاد هیئت وزیران دولت دوازدهم و در جلسه مورخ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ به تصویب رسیده بود، توسط مسعود پزشکیان رئیس […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از دنیای اقتصاد، معاون اجرایی رئیسجمهوری اخیرا اعلامکرده؛ دولت به ازای هر لیتر بنزین، ۴۰هزارتومان یارانه پرداخت میکند، درحالیکه این اقدام در کوتاهمدت ممکن است مزایایی همچون کاهش فشار اقتصادی بر مردم بهویژه قشر کمدرآمد را در پی داشتهباشد، اما در بلندمدت، آثار اقتصادی و اجتماعی منفی بسیاری بهدنبال دارد، بهویژه مصرف […]
هشت + 2 =