آخرین اخبار امیکرون در ایران| کودکان بیشترین بستری‌های مراکز درمانی / علائم کلیدی را جدی بگیرید / روند افزایشی در مجموع ادامه دارد + نقشه و نمودار

گروه استان‌ها ـ در شرایطی روند همه‌گیری با سویه جدید ویروس جهش یافته ادامه دارد که کارشناسان تاکید می‌کنند بیشترین تعداد موارد بستری در مراکز درمانی مربوط به کودکان یک تا ۵ سال است. – اخبار استانها – به‌گزارش گروه استان‌های فت فتو، بررسی‌های انجام شده در برخی استان‌ها نشان می‌دهد اگرچه سویه جهش یافته […]

گروه استان‌ها ـ در شرایطی روند همه‌گیری با سویه جدید ویروس جهش یافته ادامه دارد که کارشناسان تاکید می‌کنند بیشترین تعداد موارد بستری در مراکز درمانی مربوط به کودکان یک تا ۵ سال است.

– اخبار استانها –

به‌گزارش گروه استان‌های فت فتو، بررسی‌های انجام شده در برخی استان‌ها نشان می‌دهد اگرچه سویه جهش یافته ویروس کرونا نسبت به سویه قبلی بیماری شدید ایجاد نمی‌کند اما روند افزایشی موارد ابتلا میان کودکان با ویروس امیکرون اکنون عامل نگرانی کارشناسان شده است.

کارشناسان بهداشت و درمان با اشاره به بررسی‌های انجام شده تاکید دارند در پیک گذشته میزان درگیری کودکان به بیماری بسیار ناچیز بود و تا حدودی کارشناسان براین باور بودند که کرونا بیماری خطرناکی برای کودکان نیست اما شناسایی سویه جدید ویروس جهش یافته در آفریقای جنوبی ثابت کرد که ویروس منحوس توانایی ایجاد بحران در میان کودکان را نیز داشته و می‌تواند مشکلات را در جامعه دو چندان کند.

در این زمینه کارشناسان معتقدند دلیل اصلی نگرانی اینجاست که کودکان با توجه به اینکه تقریباً نسبت به خطر ابتلای بیماری نا آگاه هستند و در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت کمتری دارند در پیک فعلی بسیار در معرض ابتلا قرار داشته و این روند می‌تواند زمینه شکل‌گیری خوشه‌های خانوادگی را ایجاد کند.

این گروه با اشاره به قدرت سرایت بسیار بالای ویروس امیکرون می‌گویند: درصورتی که در جمع یک خانواده کودکی به بیماری کرونا مبتلا شود بدون تردید کل خانواده در کمتر از یک روز آلوده شده و این خانواده به عنوان یک خوشه جدید چرخه انتقال را تشکیل داده و به همین ترتیب افراد مرتبط با خانواده مورد نظر درگیر خواهند شد آنهم به این دلیل که کودکان امکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را نداشته و موضوع قرنطینه برای آنها تقریباً غیرممکن است و خواسته یا ناخواسته والدین نیز بیمار خواهند شد.

کودکان یک تا ۵ سال بیشترین بستری های کرونا هستند

در این زمینه رئیس بیمارستان کودکان اکبر مشهد مقدس ضمن تایید روند افزایشی ابتلای کودکان در پیک ششم اظهار داشت: پس از تایید ورود ویروس جهش یافته آفریقایی به کشور و جمع آوری اطلاعات دقیق از رفتار ویروس مشخص شد ابتلا به امیکرون در نوزادان هم مشاهده شده است، اما بیشترین میزان بستری کودکان بین اطفال یک تا پنج سال است.

این موضوع نشان می‌دهد در این بازه سنی شدت عفونت و بیماری بالاتر است و علاوه بر افزایش تعداد موارد بستری در مراکز درمانی در این گروه زمینه شکل‌گیری خوشه‌های خانوادگی نیز تشدیدشده است.

به گفته وی در شرایط فعلی بهترین راهکار رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم حضور در تجمع‌ها، شب‌نشینی‌ها است تا به این ترتیب کودکان کمتر در معرض خطر باشند و تزریق واکسن براساس پروتکل‌های تعیین شده نیز تکمیل کننده شکست چرخه انتقال خواهد شد.

علائم امیکرون در افرادی که ۲ دز واکسن زده‌اند

از سوی دیگر کارشناسان با اشاره به اهمیت تکمیل مراحل واکسیناسیون یعنی سه دُز واکسن معتقدند در پیک فعلی بطور کلی سرماخوردگی فصلی نداریم و باید به هرگونه علائم سرماخوردگی توجه ویژه داشت و از همان ابتدا موارد قرنطینه را رعایت کرد.

به گفته این گروه  افرادی که مراحل واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده‌اند بیشتر در معرض ابتلا هستند و باید علاوه بر تسریع در تکمیل روند واکسناسیون پروتکل‌های بهداشتی را نسبت به دیگران بیشتر رعایت کنند و این علائم را جدی بگیرند.

کارشناسان بهداشت و درمان با اشاره به نتایج دریافتی از تحقیق انجام شده روی گروهی از افراد که تنها دو دُز واکسن دریافت کرده‌اند می‌گویند: تحقیقات نشان داد در میان این گروه هشت علامت کلیدی وجود دارد که نباید آنها را نادیده گرفت و به عنوان سرماخوردگی فصلی تلقی کرد و علائم عبارتند از:  سرفه، آبریزش بینی، احساس خستگی، گلودرد، سردرد، درد عضلانی، تب و عطسه است.

به گفته این گروه البته سرفه، آبریزش بینی و خستگی از شایع ترین علائم در افراد واکسینه شده است در حالیکه عطسه و تب کمترین شیوع را داشته و  در عین حال کارشناسان بهداشت عمومی حالت تهوع را به لیست علائم بیماری در افراد واکسینه شده که به سویه اُمیکرون مبتلا شده‌اند اضافه می‌کنند.

البته این گروه تاکید می‌کنند براساس یافته‌های علمی ابتلا به کرونا با ویروس جهش یافته امیکرون به هیچ عنوان نباید سبک درنظر گرفته شود و هرگونه ساده‌انگاری نسبت به این ویروس یک اشتباه محاسباتی استراتژیک است که می‌تواند بحران آفرین باشد بنابراین در جامعه نباید ویروس جهش یافته آفریقایی را دست کم گرفت چون این نوع از ویروس هم می‌تواند درگیری ریوی ایجاد کرده و نهایتاً برای سلامتی بیمار مشکل آفرین باشد.

اوج‌گیری امیکرون در استان فارس؛ همه برنامه‌های اعیاد ماه رجب تعطیل شد
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: کودکان هدف اصلی امیکرون هستند
امیکرون و دلتا در حال شیوع حداکثری در استان هرمزگان/ فوتی‌های کرونا ۳۰ درصد افزایش یافته است + فیلم

استان بوشهر / بستری بیماران کرونایی در مراکز درمانی هشت برابر شد

 احمد یزدان‌پناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و سویه اومیکرون را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: لازم است افراد با رعایت همه اقدامات پیشگیرانه از جمله استفاده از ماسک، شستشوی دستان، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و دریافت واکسن کرونا در زمان تعیین شده اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از وضعیت نگران‌کننده شیوع بیماری کرونا در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که نسبت به دی ماه امسال افزایش ۸ برابری دارد.

یزدان‌پناه با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۴۳ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده‌اند خاطر نشان کرد: تست کرونای ۱۴۳ بیمار جدید انجام و ۲۵ نفر آنان مثبت اعلام شده است.

وی با اشاره به اینکه اکنون ۲۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند افزود: از مجموع موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه کرونایی، ۱۰ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.

یزدان‌پناه اظهار داشت: متأسفانه روز گذشته یک نفر دیگر به سبب ابتلا به بیماری کرونا فوت شد که در مجموع در ۲ سال گذشته ۲ هزار و ۶۲ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۱۲۹ بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند که از این تعداد، ابتلای ۴۹ مورد به کرونا مثبت، قطعی بوده است.

وی با تأکید بر لزوم انجام واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیان کرد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون ۱۰۰ هزار نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

استان اصفهان / ۴۹۷ بیمار مبتلا به جمع کرونایی‌ها اضافه شدند

پژمان عقدک در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۹۷ مورد مثبت ابتلای قطعی گزارش شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی ۹۹۰ تست کرونا در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گرفته شده که از این میزان ۴۹۷ مورد مثبت اعلام شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲۳۰ بیمار کرونایی بستری هستند، گفت: در شبانه‌روز گذشته ۱۹۱ بیمار به بیماران بستری اضافه شدند و  ۱۵۳ بیمار هم ترخیص شدند.

عقدک تصریح کرد: ۱۶۲ نفر هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال وخیم‌تری نسبت به بقیه بستری‌ها دارند.

وی ادامه داد: ۶ مورد فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده که ۵  مورد آن قطعی و یک مورد مشکوک به کرونا بودند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به مجموع بیماران کرونایی بستری شده از ابتدا تا کنون، اظهار داشت: ۱۹۵ هزار و ۵۳۲ بیمار در اثر ابتلا به ویروس منحوس کرونا بستری شدند که از این تعداد ۱۳۱ هزار و ۲۷۸ نفر بهبود و ۶ هزار و ۴۴۳  نفر فوت کردند.

استان ایلام/ وضعیت نرخ ابتلا نگران کننده است

محمد کریمیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام، اظهار کرد: تاکنون تعداد ۷۴ هزار و ۵۹۹ نفر بیمار مبتلا به کرونا در کل استان بستری شده‌اند.

وی با بیان آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، افزود: در این بازه زمانی ۳۲۵ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۳۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان ایلام بستری هستند، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۲۵ بیمار جدید در بیمارستان‌ها بستری شدند و تاکنون کل آمار بهبود یافته‌ها ۶۹ هزار و ۵۰۳ نفر بوده است.

کریمیان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده است و مجموع فوت‌شدگان ناشی از کرونا تاکنون یک هزار و ۱۸۸ نفر بوده است.

استان همدان/ افزایش ۱۰ درصدی مراجعه به مراکز درمانی

 بنابر اطلاعات منتشر شده از دانشگاه علوم پزشکی همدان، در روز گذشته ۴ بیمار کرونایی در استان جان خود را از دست دادند و آمار فوتی های بیماری از ابتدای اپیدمی تاکنون به سه هزار و ۱۹۲ نفر رسیده است‌

در روز گذشته ۴ هزار و ۲۷۳ مورد بیمار تنفسی و مشکوک به کرونا به مراکز درمانی و اورژانس بیمارستان‌های همدان مراجعه کرده‌اند.

در روز گذشته ۱۴۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند که ۱۰۹ نفر از آن‌ها سرپایی مداوا و ۳۶ نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند.

دکتر رضا طهماسبی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره وضعیت کرونا در استان همدان، اظهار داشت: روند ابتلا به کرونا در همدان همچنان افزایشی است و هنوز به قله پیک نرسیده ایم. 

وی با تاکید بر اینکه در پیک ششم بیشتر بیماران دچار سویه امیکرون شده‌اند، تصریح کرد: بیماران زمینه‌ای، کودکان و افراد واکسینه نشده بیش از دیگران در معرض خطر هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از ابتلا و بستری کودکان در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: متاسفانه کار برخی از کودکان به آی سی یو کشیده می‌شود.

طهماسبی با تاکید بر اینکه در ایام پیک بیماری باید هرگونه سرماخوردگی و علائم تنفسی را کرونا تلقی کرد، اظهار داشت: مردم از حضور در هرگونه دورهمی و تجمعات خودداری کنند.

استان هرمزگان/ روند افزایشی میزان مرگ و میر کرونایی ادامه دارد

فاطمه نوروزیان صبح امروز در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در هرمزگان اظهار داشت: متاسفانه شرایط کرونایی در استان هرمزگان مساعد نیز و آمارهای مرگ و میر نگران کننده است. 

وی افزود: شرایط کرونایی هرمزگان مساعد نیست و طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ۳ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حال حاضر حدود ۹ هزار و ۵۰۶ نفر به این بیماری مبتلا هستند که با بستری شدن ۷۶ بیمار جدید شمار بیماران بستری به ۳۳۸ نفر رسیده است. 

وی تصریح کرد: از این تعداد ۵۶ بیمار در بخش آی سی یو بستری هستند و حال ۱۰ بیمار وخیم است. 

نوروزیان گفت: از مردم می‌خواهیم در صورتی که علائم بیماری دارند حداقل خود را ۵ روز قرنطینه کنند تا بتوان زنجیره انتقال را قطع کرد. 

استان کرمان/ ۱۸۴ بیمار کرونایی جدید در مراکز درمانی بستری شدند

در شرایطی که به‌دلیل عادی‌انگاری و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی وضعیت کرونایی شهرها روزبه‌روز به‌سمت بحرانی شدن می‌رود و روند افزایشی نرخ ابتلای روزانه به سویه جدید همچنان ادامه دارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان ۴۷۴ مورد است.

وی ادامه داد: از این تعداد ۲۸۴ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۴۴ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۵۵ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۱۹ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۷۲ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری ۱۸۴ بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با فوت ۵ بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان، مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به ۵ هزار و ۲۸۹ مورد رسیده است.

صحبتی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و ۲۳۲ هزار و ۳۴۶ مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و ۹۶۹ هزار و ۴۷۶ مورد و در نوبت سوم ۷۰۱ هزار و ۶۱۴ دوز تزریق شده است.

استان گیلان / ۹۷ بیمار با حال وخیم بستری هستند

براساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در حال حاضر ۶۷۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند و روند صعودی آمار بستری‌شدگان کرونایی همچنان در استان تداوم دارد.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان ۱۵۴ بیمار کرونایی جدید در شبانه‌روز گذشته به آمار بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان افزوده شده‌اند که ۹۷ نفر از این تعداد بیماران کرونایی حال مساعدی نداشته و بدحال هستند.

آمار بستری‌شدگان کرونایی و مبتلایان جدید کرونایی در استان گیلان همچنان با روند صعودی در حال پیش‌روی بوده و این در حالی است که در چند هفته اخیر این آمار بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های استان به ۱۱۸ نفر رسیده بود.

اکنون با بالا رفتن آمار بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های گیلان و به دنبال آن قرمز شدن ۱۴ شهرستان استان، محدودیت‌های کرونایی و محدودیت‌های تردد بار دیگر به گیلان بازگشته است تا در سایه این محدودیت‌ها و واکسیناسیون بتوانیم چرخه کرونا را کنترل کنیم.

در حال حاضر شهرستان‌های تالش، ماسال، رودبار، آستانه اشرفیه، لاهیجان، لنگرود، بندرانزلی، رشت، خمام، صومعه‌سرا، فومن، املش، سیاهکل و رودسر شهرستان‌های قرمز گیلان و شهرستان‌های آستارا، رضوانشهر و شفت نیز شهرستان‌های  نارنجی هستند.

استان خراسان جنوبی / ۱۷ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه مراکز درمانی

دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان گفت: روز گذشته ۱۸۰ آزمایش تشخیص مولکولی کرونا در استان انجام شد که  ۱۲۳ بیمار مثبت جدید شناسایی شد.

غلامرضا شریف زاده افزود: از این تعداد ۶۱ مورد از بیرجند، ۲۱ مورد از قاین، طبس و سرایان هر کدام ۸ مورد، نهبندان و بشرویه هر کدام ۶ مورد، سربیشه و فردوس هر کدام ۴ مورد،خوسف، زیرکوه و درمیان هر کدام یک مورد شناسایی شده است.

به گفته دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان در حال حاضر ۲۱۲ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری هستند که ۱۲۷ نفر کرونا مثبتند و از این تعداد ۱۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند که حال ۱ نفر نامساعد است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته ۳ نفر از بیماران جان خود را از دست داده و تعداد فوتی‌ها به یک هزار و ۳۲۲ نفر رسیده است.

شریف زاده یادآور شد: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان تا روز گذشته ۵۷۰ هزار و ۱۲۷ نفر واکسن نوبت اول، ۵۱۳ هزار و ۸۹۸ نفر واکسن نوبت دوم و ۱۸۶ هزار و ۸۵۵ نفر واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.

درحال تکمیل… .

واکسن برکت , واکسن ایرانی کرونا , کرونا ,

انتهای پیام/ی




آخرین اخبار امیکرون در ایران| کودکان بیشترین بستری‌های مراکز درمانی / علائم کلیدی را جدی بگیرید / روند افزایشی در مجموع ادامه دارد + نقشه و نمودار

منبع: تسنــیم
? آخرین اخبار امیکرون در ایران| کودکان بیشترین بستری‌های مراکز درمانی / علائم کلیدی را جدی بگیرید / روند افزایشی در مجموع ادامه دارد + نقشه و نمودار