جیرفت- فت فتو- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اعلام کرد: از اول شهریور تاکنون حدود ۱۶ هزار هکتار از باغ های مرکبات منطقه برای مبارزه با آفت مگس مدیترانه ای ردیابی شده و عملیات مبارزه در بیش از ۲ هزار هکتار از باغ های آلوده صورت گرفته است. به گزارش روز دوشنبه […]
جیرفت- فت فتو- مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اعلام کرد: از اول شهریور تاکنون حدود ۱۶ هزار هکتار از باغ های مرکبات منطقه برای مبارزه با آفت مگس مدیترانه ای ردیابی شده و عملیات مبارزه در بیش از ۲ هزار هکتار از باغ های آلوده صورت گرفته است.
به گزارش روز دوشنبه فت فتو به نقل از روابط عمومی این سازمان، مهدیه کرد ساردویی اظهار داشت: با توجه به فراهم بودن شرایط آب و هوایی در ماه های اخیر برای ظهور و طغیان آفت مگس میوه مدیترانه ای، عملیات ردیابی آفت از اوایل شهریور ماه در باغ های مرکبات مناطق آلوده کوهپایه ای شامل دَلفارد جبالبارز، رمون، نراب، مردهک، امجز و سایر مناطق مشابه در شهرستان های جیرفت و عنبرآباد آغاز و عملیات مبارزه شامل شکار انبوه و طعمه پاشی در باغات مزبور انجام شده است.
وی افزود: با توجه به فراهم بودن شرایط برای ظهور و طغیان آفت در باغات منطقه دشت، عملیات ردیابی در این مناطق نیز آغاز خواهد شد و به محض رسیدن جمعیت آفت به نرم مبارزه، عملیات شکار انبوه و طعمه پاشی در دستور کار قرار می گیرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان اضافه کرد: مدیریت حفظ نباتات سازمان با تهیه و توزیع مواد مورد نیاز مبارزه شامل ماده جلب کننده پروتئین هیدرولیزات و سم مالاتیون تمهیدات لازم را برای کنترل به موقع این آفت فراهم کرده است.
وی یادآور شد: اخیرا رزمایش مدیریت تلفیقی آفت مگس میوه مدیترانه ای نیز در شهرستان جیرفت برگزار و کشاورزان به صورت عملی با نحوه ردیابی و شکار انبوه این آفت و زمان صحیح تله گذاری و طعمه پاشی آشنا شدند.
مگس میوه مدیترانهای از آفتهای مخرب جهانی است که نسبت به سایر گونههای مگس میوه دارای دامنه میزبانی وسیعتری است و میتواند بیشترین خسارت را به بار بیاورد.
هلو، خرمالو، انجیر، سیب زرد، آلو، گلابی و مرکبات از جمله میزبانهای این آفت هستند. حشره مگس میوه به طور معمول تا ۲ ماه زنده می ماند، اما اگر شرایط مساعد باشد تا ۶ ماه هم امکان زنده بودن آنها وجود دارد. وجود میزبان از جمله میوه رسیده در سر درخت یا میوه پوسیده در پای درخت و سرمای هوا بهترین شرایط مساعد برای فعال باقی ماندن آفت مگس میوه خوانده می شود.
جنوب استان کرمان از قطب های تولید انواع صیفی جات، خرما و مرکبات در کشور به شمار می رود.
منبع: ایرنـا ? ۲ هزار هکتار از باغهای جنوب کرمان آلوده به مگس مدیترانهای
کرمان_ شهردار کرمان گفت: مطالبه گری به حق اصحاب رسانه باعث موفقیت فعالیت های شهرداری کرمان میشود. به گزارش نذیر کرمان، محسن تویسرکانی، صبح سه شنبه در دیدار با اعضای انجمن مدیران و نمایندگان خبرگزاریهای استان کرمان که در محل دفتر وی برگزار شد با بیان اینکه رسانهها بازو های دستگاهها هستند و موجب میشوند […]
کرمان_حاج آقا علی نام بزرگترین نذیر کرمان جهان است، اما این بنا حتی پس از مرمت با وجود زیبایی و معماری منحصر به فردبه دلیل عدم توانایی مسئولان نتوانسته جای خود را ویترین گردشگری کشور باز کند. نذیر کرمان – گروه استانها: خانه حاج آقا علی، بزرگترین نذیر کرمان ایران و جهان، در شهرستان رفسنجان […]
در آخرین روز از هفته بسیج، با حضور مدیرکل دادگستری استان کرمان و فرماندهان نظامی، چندین طرح عمرانی و فرهنگی در مناطق مختلف شهر کرمان افتتاح شد. افتتاح کارگاه خیاطی، کتابخانه بسیج و نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، نشان از روحیه جهادی و خدمترسانی بسیجیان دارد.
کرمان – نذیر کرمان – منتخبان هفدهمین دوره جایزه افضلیپور در بخش اساتید کشوری و دانشگاهی، جایزه هنری – ادبی صبا، کارآفرین برتر و جایزه علی افضلیپور معرفی و تجلیل شدند. به گزارش نذیر کرمان، آیین هفدهمین دوره جایزه افضلیپور روز سهشنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان، رییس دانشگاه […]
نُه − 2 =