کارگاه های ضایعاتی کرمان از ۱۰۰۰ مورد به ۴۰۰ کارگاه کاهش یافت

کرمان-معاون اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت:با ورود دستگاه قضایی واجرای طرح ساماندهی کارگاه های ضایعاتی،تعداد کارگاه ها ضایعاتی کرمان از ۱۰۰۰کارگاه به ۴۰۰کارگاه رسید. به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان سید مهدی قویدل با اشاره به اینکه بخشی از کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز به محلی […]

کرمان-معاون اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت:با ورود دستگاه قضایی واجرای طرح ساماندهی کارگاه های ضایعاتی،تعداد کارگاه ها ضایعاتی کرمان از ۱۰۰۰کارگاه به ۴۰۰کارگاه رسید.

به گزارش نذیر کرمان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمان سید مهدی قویدل با اشاره به اینکه بخشی از کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز به محلی برای خرید و فروش اموال مسروقه تبدیل شده‌اند، گفت: با ورود دستگاه قضائی استان واجرای طرح ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی درکرمان تعداد این کارگاه‌ها از ۱۰۰۰ کارگاه به حدود ۴۰۰ کارگاه رسیده است.

و با بیان اینکه سرقت یکی از مسائل اولویت دار در برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم کشور است، خاطر نشان کرد: برنامه‌هایی در این زمینه در استانداری، دستگاه قضائی و نیروی انتظامی به طور جدی در دستور کار قرار گرفته است و در سال‌های ۱۴۰۱ و۱۴۰۲ نیز، دستور کار جلسات شورای پیشگیری موضوع سرقت بوده که شاهد اثرات خوب آن هستیم.

قویدل مهم‌ترین چالش‌ها در زمینه سرقت را بحث پایش تصویری، معتادین متجاهر، کارگاه‌های ضایعاتی و مداخله اتباع بیگانه در بحث جمع آوری پسماندها و ضایعات دانست و بیان کرد: بانک اطلاعاتی سارقین در استان کرمان تشکیل شده است.

معاون قضائی دادگستری استان کرمان با بیان اینکه بخشی از سرقت‌ها توسط سارقین سابقه دار انجام می‌شود، افزود: در بحث کنترل و نظارت بر سارقین متأسفانه نتوانستیم اقدام مؤثری انجام دهیم به همین دلیل تعدادی محکومین متواری هستند که باید دستگیری آنها در دستور کار جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کارگاه‌های ضایعاتی که محلی برای خرید و فروش اموال مسروقه هستند، افزود: این روند خوبی است وما مکرراً پیگیر موضوع هستیم تا با تلاش همه دستگاه‌ها در سطح استان بحث سرقت کنترل پیدا کند.

قویدل در ادامه با بیان اینکه در پنجمین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم مقرر شد کارگروه تخصصی حقوقی قضائی تشکیل شود، گفت: دستورات پیشگیری بیش از ۳۰ دستگاه حضور پیدا می‌کنند و این کارگروه تخصصی امروز تشکیل می‌گردد تا مشکلات حقوقی قضائی بررسی وبه دستگاه‌های قضائی و نیروی انتظامی برای شناسایی راهکارهایی، اتخاذ تصمیم نمائیم.

معاون قضائی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد: همکاران محترم قضائی ماباید دستورات قاطعی برای سرقت‌های مهم صادر نمایند و برخورد قاطع با خریداران و مالخرهارا به طور جدی پیگیری نمایند و در ریشه یابی و شناسایی همه عوامل دخیل در سرقت که به عنوان مهمترین مؤلفه پیشگیری حقوقی، قضائی در کاهش و بازدارندگی جرم سرقت مؤثر است، توجه ویژه داشته باشند.

این مقام قضائی تاکید کرد: کارگاه‌های ضایعاتی باید شناسنامه دار شوند و در خارج شهر تجمیع گردند و این مهم باید در اسرع وقت توسط دستگاه‌های مربوطه از جمله شهرداری نهایی و ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف معاونت پیشگیری از وقوع جرم که در قانون آمده، جمع آوری آمار و اطلاعات است، خاطر نشان ساخت: در این جلسه مصوب شد لیست کامل محکومین متواری سرقت، جرایم خشن، سارقین حرفه‌ای و سازمان یافته به تفکیک حوزه‌های قضائی استان به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ارسال شود.

معاون قضائی دادگستری استان کرمان اضافه کرد: پلیس آگاهی استان جهت اقدامات کنترلی و نظارتی لازم برای مجرمین حرفه‌ای و سابقه دار باید با هماهنگی اداره کل زندان‌ها، برنامه مستمر و جامعی در سطح استان داشته باشند.

کد خبر ۵۹۹۳۹۸۵




کارگاه های ضایعاتی کرمان از ۱۰۰۰ مورد به ۴۰۰ کارگاه کاهش یافت

منبع: مــهر
? کارگاه های ضایعاتی کرمان از ۱۰۰۰ مورد به ۴۰۰ کارگاه کاهش یافت