واکسینه شدن ۴ درصد از کودکان جنوب کرمان در مقابل کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از جمعیت ۱۲۰ هزار نفر کودک ۵ تا ۱۲ ساله در هفت شهرستان جنوبی تاکنون فقط ۴ درصد واکسینه شدند. فت فتو کرمان –  دادخدا صادقی گفت: هرجا پای آگاهی در میان باشد انسان احساس آرامش و قدرت می‌کند. او می‌گوید: پس از شیوع کرونا همه کشور‌ها از […]

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: از جمعیت ۱۲۰ هزار نفر کودک ۵ تا ۱۲ ساله در هفت شهرستان جنوبی تاکنون فقط ۴ درصد واکسینه شدند.

فت فتو کرمان –  دادخدا صادقی گفت: هرجا پای آگاهی در میان باشد انسان احساس آرامش و قدرت می‌کند.

او می‌گوید: پس از شیوع کرونا همه کشور‌ها از جمله کشور ما نیازمند واکسن بودند که خوشبختانه از اوایل سال جاری با در دسترس بودن واکسن وارداتی و واکسن داخلی، واکسیناسیون آغاز شد.

به گفته صادقی، واکسیناسیون ایمن‌ترین راه برای جلوگیری از ابتلا به کرونا است و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نیز برای جلوگیری از ابتلا به کرونا لازم است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تزریق واکسن و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیش از ۹۰ درصد از ابتلا به کووید ۱۹ پیشگیری می‌کند.

او می‌گوید: متاسفانه به لحاظ آمار تزریق واکسن دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جزء دانشگاه‌های آخر است که البته این امر به دلیل کم کاری حوزه بهداشت و درمان نیست، زیرا واکسن در کلیه مراکز موجود است، اما مردم واکسن نمی‌زنند.

به گفته صادقی، ۸۰ هزار نفر از گروه‌های هدف تاکنون دوز اول و دوم واکسیناسیون دریافت نکرده اند که متاسفانه عدم استقبال این عده از دریافت واکسن، تابع شایعاتی در خصوص عوارض واکسن کرونا بوده است.

صادقی گفت: در ۱۰ ماه گذشته ۱۴۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است و از آغاز واکسیناسیون تاکنون مردم باید به درجه‌ای از اطمینان می‌رسیدند که تزریق ۳ نوبت واکسن ایمنی ایجاد می‌کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: متاسفانه سویه اُمیکرون کودکان را بیشتر درگیر می‌کند، واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۹ سال آغاز شده است و در جنوب کرمان ۱۲۰ هزار کودک بین ۵ تا ۱۲ سال وجود دارد که باید واکسن دریافت می‌کردند که از این تعداد تاکنون ۴ درصد واکسینه شده اند.

به گفته صادقی، اگر آمار تزریق ۳ دوز واکسن، به بالای ۸۰ درصد جمعیت‌های هدف برسد چرخش ویروس ضعیف می‌شود، اثربخشی واکسن تابع واکسیناسیون حداکثری جمعیت هدف است.

او می‌گوید: با توجه به شیوع سویه امیکرون نظارت بر رعایت دستور العمل‌های بهداشتی و تزریق واکسن افزایش یافته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در مجموع یک میلیون و ۱۰۰ هزار دوز واکسن از ابتدای سال تاکنون تزریق شده است.

او می‌گوید: در حال حاضر افراد بالای ۱۲ سال ۴۰۰ هزار نفر هستند که باید در هر ۳ نوبت واکسن دریافت کنند.

صادقی گفت: واکسینه شدن گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال را دراختیار والدین قرار دادیم که تاکنون حدود ۴ درصد از این جمعیت واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: به ترتیب شهرستان‌های رودبار جنوب، عنبرآباد، جیرفت، کهنوج، منوجان، قلعه گنج و فاریاب کمترین میزان واکسن را تزریق کرده اند.

او می‌گوید: طرح شهید سلیمانی مجموعه‌ای از خدمات کووید ۱۹ و واکسن کرونا است که در ایام کرونا به کمک بهداشت و درمان آمد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: مراکز ۱۶ ساعته برای ارائه خدمات کرونایی در مراکز شهرستان‌ها آمادگی کامل را دارند این مراکز از اوایل سال ۹۹ راه اندازی شده اند که به طور اختصاصی در این زمینه خدمات ارائه می‌کنند.

انتهای پیام/ح




واکسینه شدن ۴ درصد از کودکان جنوب کرمان در مقابل کرونا

منبع: باشــگاه خبرنگاران
? واکسینه شدن ۴ درصد از کودکان جنوب کرمان در مقابل کرونا