هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع‌معدنی در کرمان افتتاح شد

نذیر کرمان – گروه اقتصاد: هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن،صنایع‌معدنی و ماشین‌آلات وابسته،عصر سه‌شنبه ۲۳ خردادماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب‌شرق کرمان آغاز به کار کرد. به گفتۀ مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی جنوب‌شرق،در این نمایشگاه ۹۸ شرکت حضور دارند که ۷۰ شرکت از خارج استان کرمان شرکت کرده‌اند. بهروز فیروزی همچنین از حضور ۱۵ نمایندۀ شرکت‌های […]

نذیر کرمان – گروه اقتصاد: هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن،صنایع‌معدنی و ماشین‌آلات وابسته،عصر سه‌شنبه ۲۳ خردادماه در محل نمایشگاه‌های بینالمللی جنوب‌شرق کرمان آغاز به کار کرد.

به گفتۀ مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بینالمللی جنوب‌شرق،در این نمایشگاه ۹۸ شرکت حضور دارند که ۷۰ شرکت از خارج استان کرمان شرکت کرده‌اند.

بهروز فیروزی همچنین از حضور ۱۵ نمایندۀ شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه خبر داد و گفت:«شرکت بزرگ گروه فولاد مبارکه و شرکت بزرگ فولاد اسفراین که بزرگ‌ترین سازندۀ قطعات مورد نیاز صنعت معدن است،برای نخستین بار در این نمایشگاه حضور دارند».

وی با بیان این‌که نمایشگاه در وسعتی به مساحت بیش از ۴ هزار مترمربع برگزار می‌شود،افزود:«امیدواریم با توجه به جایگاه معدنی استان کرمان در کشور،در طرح‌های توسعه‌ای،بتوانیم مساحت این نمایشگاه را به ۱۰ هزار مترمربع افزایش دهیم».

به گزارش خبرنگار نذیر کرمان، مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان کرمان نیز با بیان این‌که کرمان بیش از هشت میلیارد تن ذخایر معدنی کشف شده دارد،گفت:«این ذخایر معدنی در قالب ۴۲ مادۀ معدنی است که سالانه ۱۲۰ میلیون تن برداشت صورت می‌‌گیرد».

مهدی حسینی‌نژاد افزود:«۸۳.۵ درصد ذخایر معدنی استان به چهار مادۀ معدنی مس،سنگ‌آهن،کرومیت و زغال‌سنگ اختصاص دارد و به همین دلیل وزارت صمت در برنامۀ ششم توسعه،ارزش افزوده این مواد معدنی را دنبال کرد که با تکمیل زنجیره‌های این مواد معدنی،گام‌های بسیار بزرگی برداشته شد و ارزش افزوده این مواد بیش از ۱۰.۵ درصد رشد داشت».

وی با بیان این‌که کرمان به‌زودی به‌عنوان قطب فولادی کشور شناخته خواهد شد،بیان کرد:«کرمان سالانه بیش از ۵۰ درصد وصول حقوق‌ دولتی معادن کشور را دارد که سال گذشته نزدیک به ۱۵ هزار میلیارد تومان حقوق دولتی وصول و به خزانه واریز شد».

حسینی‌نژاد ادامه داد:«اگر چه طبق قانون باید ۱۵ درصد حقوق معادن به استان برگردد و در زمینه‌های رفاهی و اقتصادی هزینه شود اما سهمی که برای استان در قانون پیش‌بینی شده و همه مطالبه‌گری می‌کنند،به استان برنمی‌گردد».

وی تاکید کرد:«نمایندگان مجلس باید کمک کنند تا این سهم قانونی معادن که سهم قابل‌توجهی است به استان برگردد».

مدیرکل صمت استان کرمان همچنین با اشاره به ظرفیت نمایشگاه معدنی کرمان برای نمایش توانمندی‌های استان،گفت:«باید در برنامۀ هفتم توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان‌ در حوزۀ فرآوری،بهره‌وری و تکنولوژی‌های روز داشته باشیم».

حسینی‌نژاد گفت:«بنا داریم از ظرفیت‌های ایجاد شده توسط صنایع بزرگ معدنی به‌عنوان صنایع مادر،در راستای قطعه‌سازی و صنایع وابسته به شرکت‌های بزرگ استفاده کنیم».

وی افزود:«از سال گذشته به‌صورت ویژه موضوعی را دنبال می‌کنیم تا در راستای حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط استان،شرکت‌های بزرگ نیازهایی که در حوزۀ مصرفی دارند را ابتدا از داخل استان تهیه کنند و این موضوع به‌عنوان یک راهبرد دنبال می‌شود تا ارتباط بین صنایع کوچک و بزرگ را ایجاد کنیم».

گفتنی است در این مراسم،معاون شرکت ملی صنایع مس،سرپرست معاونت اقتصادی استاندار کرمان و نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز صحبت‌هایی را مطرح کردند که در خبرهای جداگانه‌ای در نذیر کرمان منتشر شده است. /پ

 




هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع‌معدنی در کرمان افتتاح شد

منبع:خبر کرمان
?

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع‌معدنی در کرمان افتتاح شد

:اخبار استان کرمان – اقتصادی