نرخ تورم کرمان بالاتر از متوسط کشوری

در هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی کرمان عنوان شد که نرخ تورم استان ۳۵/۸ درصد است که از متوسط کشوری بالاتر است که باید برای آن تدبیری صورت گیرد. به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان»؛ هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کرمان به ریاست محمدعلی طالبی استاندار کرمان و دبیری مدیرکل سازمان مدیریت […]



در هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی کرمان عنوان شد که نرخ تورم استان ۳۵/۸ درصد است که از متوسط کشوری بالاتر است که باید برای آن تدبیری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان»؛ هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کرمان به ریاست محمدعلی طالبی استاندار کرمان و دبیری مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان و مدیران دستگاه‌های اجرایی دولتی و خصوصی برگزار شد.

این جلسه که با سه دستور کار فعالیت خود را آغاز کرد ابتدا محمدرضا وحیدی در جایگاه سخنران به موضوعات مطروحه در استان پرداخت و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸ هزار و ۹۷۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی استان تعیین تکلیف شده‌اند.

مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان افزود: اعتبارات تملک دارایی در ۹ سرفصل برنامه‌ریزی شده است که باید در پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره توزیع شوند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری ۲ هزار و ۳۱۳ میلیارد تومان به استان اعتبار ابلاغ شده که هزار و ۶۱۵ میلیارد تومان آن بابت حقوق در هشت ماه تخصیص‌ یافته است.

وحیدی به آخرین وضعیت بازنشستگان دولتی اشاره کرد و گفت: جمعاً ۱۸۲ نفر از سال گذشته برای بازنشستگی تایید شده‌اند که ۸۲ نفر آن‌ها به سازمان جهاد کشاورزی و متابع طبیعی ارتباط داشته‌اند که پاداش و مرخصی‌های پایانی آن‌ها پرداخت شده است.

مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان افزود: کرمان رتبه ۹ جمعیتی در سطح کشور را با ۳ میلیون و ۴۲۳ هزار نفر جمعیت دارد و ۶۰ درصد جمعیت کرمان در جنوب و روستاهای این خطه ساکن هستند.

وی ادامه داد: نرخ تورم در استان کرمان ۳۵/۸ درصد است که نسبت به سنوات گذشته نزولی بوده است اما هنوز از متوسط کشوری بالاتر هستیم و این وضعیت باید توسط دستگاه‌های اجرایی استان بررسی و مورد توجه در جهت رفع آن قرار گیرد.

وحیدی به میزان درآمدهای عمومی استان کرمان را ۶۱ همت عنوان کرد: کرمان ۱۱ درصد از درآمد عمومی کشور را بعد از استان اصفهان تامین می‌کند.

در ادامه مهدی حسینی‌نژاد به وضعیت استان در خصوص ماده ۶ قانون معادن و بهره مالکانه اشاره کرد و گفت: به مجلس در خصوص اصلاح قانون حقوق دولتی معادن پیشنهاداتی داده‌ایم که امیدواریم استاندار با قدرت آن را پیگیری کنند تا حق استان به مردمش برگردد.

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان افزود: ما در استان با دو موضوع روبه‌رو هستیم اولین موضوع تصویب نشدن حق معادن با ۱۵ درصد قانونی که امروز به ۴/۶ رسیده است.

وی ادامه داد: دومین موضوع این است که هر چند درصد هم تصویب شود به استان حقوقی برگشت داده نمی‌شود زیرا دولت‌ها در برگشت حقوق حتی همان یک درصد هم اهتمام لازم را به خرج نمی‌دهند.

برنامه تحرک‌بخشی توسعه استان را تدوین می‌کنیم

در پایان طالبی گفت: برنامه تحرک‌بخشی توسعه استان باید تدوین شود که این سند ظرف دو، سه ماه آینده آماده می‌شود و امیدواریم با آمار ۲۸۰ قلم اطلاعاتی از که از سرشماری احتساب می‌شود، قدم بزرگی در تدوین برنامه‌ها صورت گیرد. 

استاندار کرمان گفت: استان در سرشماری کشاورزی در کشور عقب بود که قرار شد پیگیری کنند و امروز همراه با متوسط کشوری پیش می‌رویم و عقب‌ماندگی برخی شهرستان‌ها با استفاده از نیروهای سایر مناطق بایستی جبران شود.

وی ادامه داد: نتایج سرشماری کشاورزی جهت‌گیری‌های کشاورزی دقیق و علمی را مشخص می‌کند تا ضمن اصلاح الگوی کشت حداکثر بهره‌برداری را بکنیم و در مجموع برنامه‌ریزی‌ها منجر به توانمندسازی کشاورزی و افزایش تولید ناخالص کشاورزی شود.

طالبی افزود: باید همه مدیران استان، برنامه محوری را برای پیش‌برد اهداف، رشد و پیشرفت کرمان را مورد توجه قرار دهند.

وی عنوان کرد: قبل از آنکه استاندار کرمان شوم، همه برنامه‌های مختلف توسعه اقتصادی و اجتماعی، سند آمایش و… استان را مطالعه کرده‌ام و همه سخنانم از درون همین گزاشات است و احساس کردم که برنامه تحرک‌بخشی توسعه استان باید تدوین شود که این سند ظرف دو، سه ماه آینده آماده می‌شود.

استاندار کرمان خطاب به مسئولان استان گفت: نسبت به مصوبات کارگروه زیربنایی حساس باشید و از قبل محورهای جلسات به مدیران اطلاع داده شود تا مدیران با اطلاع کامل در جلسه حضور یابند.

انتهای خبر/ طهماسبی

 


نرخ تورم کرمان بالاتر از متوسط کشوری

منبع:آرمـان
? نرخ تورم کرمان بالاتر از متوسط کشوری