نخستین مزرعه جینسینگ هندی در عنبرآباد

نخستین بار،گیاه دارویی جینسینگ هندی ( آشواگاندا )، دردو ونیم هکتار از مزارع عنبرآباد در جنوب کرمان کاشته شد. به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان گیاه جنسینگ هندی ( آشواگاندا )، نخستین بار بصورت زراعی در  بیش از ۲هکتار از مزارع شهرستان عنبرآباد  کاشته شده وپیش بینی میشود: امسال بیش از 2هزار کیلوگرم ریشه جینسینگ […]

نخستین بار،گیاه دارویی جینسینگ هندی ( آشواگاندا )، دردو ونیم هکتار از مزارع عنبرآباد در جنوب کرمان کاشته شد.

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان گیاه جنسینگ هندی ( آشواگاندا )، نخستین بار بصورت زراعی در  بیش از ۲هکتار از مزارع شهرستان عنبرآباد  کاشته شده وپیش بینی میشود: امسال بیش از 2هزار کیلوگرم ریشه جینسینگ برداشت شود.

 مدیر جهاد کشاورزی عنبرآباد در این باره گفت:گیاه هندی جینسینگ هندی نخستین بار بصورت زراعی در این شهرستان  کاشته شده واین گیاه ویژه آب وهوای کشورهای هندوستان وپاکستان است  اما با شرایط آب وهوایی جنوب کرمان سازگاری و صرفه اقتصادی بسیار بالایی دارد.

طاهری افزود: محصول جینسینگ هندی با نیاز کم آبی وبدون نیاز به کود شیمیایی و یا سموم، در فرودین  امسال  کشت و در اواخر شهریور  برداشت می شود .

وی :توصیه کرد:کشاورزان  باتوجه به صرفه اقتصادی مناسب کاشت گیاهان دارویی در دستور کار قرار دهند و جهاد کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت در اختیار آنان قرار می دهد.نخستین مزرعه جینسینگ هندی در عنبرآباد

بگفته مدیر جهاد کشاورزی عنبر آباد ،دکتر ایمان توکلی با رشته تحصیلی گیاهان دارویی چندین سال روی این گیاه تحقیق کرده و موفق شده است در سطح بیش از ۲هکتار گیاه دارویی جینسینگ هندی را باموفقیت کشت وبرداشت کند.

دکتر ایمان توکلی  هم در حاشیه برداشت گیاه در مزرعه گفت:پس از سالها تحقیق موفق شدیم با روش علمی بذر این محصول را تولید کنیم و با استفاده از روش نهالی کاشت گیاه جینسینگ را  اولین بار بصورت زراعی انجام بدهیم.

توکلی گفت:این گیاه نمونه های مختلفی دارد از جمله جینسینگ هندی؛کره ای؛آمریکایی؛چینی و… دارد و بصورت صدرصد گیاه وارداتی در کشور بود.

وی افزود:ریشه این محصول بدون هیچ فرآوری در بازار داخلی تا کیلویی ۷۰۰هزار تومان بفروش میرسد وبخشی از محصول باقیمت بالاتری به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.نخستین مزرعه جینسینگ هندی در عنبرآباد

توکلی گفت:جینسینگ از جمله گیاهان دارویی پرخاصیت است وخواصی شامل قوای بدنی؛تولید استخوان در کودکان؛افزایش قدرت باروری زنان؛ضد سرطان وآداپتوژن دارد.

 آشواگاندا ( جینسنگ هندی ) یک گیاه دارویی با ارزشی است که از زمان های بسیار قدیم در طی سنتی هند کاربرد داشته است.

این گیاه در نظام پزشکی طب سنتی هندوستان به نام پادشاه گیاهان دارویی نامیده می شود و بومی مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان مانند هند، پاکستان و برخی از مناطق ایران…. است.

 

 

دانلود

کد ویدیو

 




نخستین مزرعه جینسینگ هندی در عنبرآباد

منبع:صـداوسیـما مرکز کرمان
? نخستین مزرعه جینسینگ هندی در عنبرآباد