مشاهده اولین کسوف قرن در کرمان از حدود ساعت ۱۴ + روش‌های مشاهده ایمن

فت فتو/کرمان مدیر واحد فناور دهکده نجوم پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: برای مشاهده کسوف امروز نیاز به تلسکوپ، دوربین دو چشمی و ابزار خاص نیست اما فیلتر مخصوص نیاز است تا به چشم آسیب نزند و به هیچ عنوان مردم نباید با عینک آفتابی و عکس رادیولوژی به خورشید نگاه کنند. امیرعباس […]

فت فتو/کرمان مدیر واحد فناور دهکده نجوم پارک علم و فناوری استان کرمان گفت: برای مشاهده کسوف امروز نیاز به تلسکوپ، دوربین دو چشمی و ابزار خاص نیست اما فیلتر مخصوص نیاز است تا به چشم آسیب نزند و به هیچ عنوان مردم نباید با عینک آفتابی و عکس رادیولوژی به خورشید نگاه کنند.

امیرعباس شهدادی در گفت و گو با خبرنگار فت فتو درباره پدیده خورشیدگرفتگی امروز اظهار کرد: امروز سوم آبان ماه خورشیدگرفتگی جزئی از ساعت حدود ۱۴ در کرمان آغاز می شود و تا حوالی ساعت ۱۶ ادامه دارد و در ۱۵ و ۱۴ دقیقه به اوج خودش می رسد.

وی در تعریف خورشیدگرفتگی(کسوف) بیان کرد: زمانی که ماه، بین خورشید و زمین قرار می گیرد و سایه ماه روی زمین می افتد، پدیده خورشیدگرفتگی ایجاد می شود و سه حالت کلی، حلقوی و جزئی دارد که امروز خورشیدگرفتگی جزئی داریم و در پهنه استان کرمان به طور میانگین ۴۹ درصد گرفت داریم.

شهدادی تصریح کرد: در کل پهنه ایران و استان کرمان این پدیده قابل رصد است و به خوبی با روش های مستقیم و غیرمستقیم می توان این پدیده را مشاهده کرد.

مدیر واحد فناور دهکده نجوم کرمان ادامه داد: برای مشاهده کسوف امروز نیاز به تلسکوپ، دوربین دو چشمی و ابزار خاص نیست اما فیلتر مخصوص نیاز است تا به چشم آسیب نزند و به هیچ عنوان مردم نباید با عینک آفتابی و عکس رادیولوژی به خورشید نگاه کنند.

وی تصریح کرد: برای دیدن خورشیدگرفتگی یا باید فیلتر مخصوص یا از روش های غیرمستقیم استفاده شود؛ به عنوان مثال افراد تصویر خورشید را با آینه روی دیوار اتاق بیدازند یا با استفاده از یک سبد که در آشپزخانه دارند، یک سایه ایجاد و به سایه روی زمین نگاه کنند یا به سایه زیر یک درخت پربرگ نگاه کنند.

شهدادی درباره بررسی علمی تر پدیده خورشیدگرفتگی در کرمان گفت: به دلیل شرایط موجود، برنامه عمومی در سطح شهر وجود ندارد و با رایزنی با آموزش و پرروش، در دبیرستان فرزانگان متوسطه دوره اول میزبان دانش آموزان و معلمان خواهیم بود.

وی تاکید کرد: خورشیدگرفتگی پدیده بسیار جذابی است و توصیه می کنم علاقمندان این فرصت را از دست ندهند چراکه تا پنج سال آینده خورشیدگرفتگی قابل رصد از ایران نخواهیم داشت.

انتهای پیام




مشاهده اولین کسوف قرن در کرمان از حدود ساعت ۱۴ + روش‌های مشاهده ایمن

منبع: ایـسنا
? مشاهده اولین کسوف قرن در کرمان از حدود ساعت ۱۴ + روش‌های مشاهده ایمن