نذیر کرمان/کرمان مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی سازمان بسیج سازندگی گفت: قرارگاههای جهادی به عنوان حلقههای میانی برای مردمیسازی خدمترسانی است . سرهنگ علی ایلبیگی ۱۶ آذرماه در مراسم اختتامیه دوره آموزش و توانمندسازی مسئولان قرارگاههای جهادی استان کرمان با عنوان «دوره شهید سلیمانی» در شهر سرچشمه، اظهار کرد: آغاز سیاستگذاری حرکتهای جهادی […]
نذیر کرمان/کرمان مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی سازمان بسیج سازندگی گفت: قرارگاههای جهادی به عنوان حلقههای میانی برای مردمیسازی خدمترسانی است .
سرهنگ علی ایلبیگی ۱۶ آذرماه در مراسم اختتامیه دوره آموزش و توانمندسازی مسئولان قرارگاههای جهادی استان کرمان با عنوان «دوره شهید سلیمانی» در شهر سرچشمه، اظهار کرد: آغاز سیاستگذاری حرکتهای جهادی از سال ۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری شکل گرفت و اتفاقات خوبی رقم خورده و در دیدارهای معظمله در سال های ۸۹ و ۹۸ با جهادگران این عرصه تأکید داشتند که همه آحاد مردم را برای حل مشکلات مردمی پای کار بیاورید.
وی افزود: در هشت سال دوران دفاع مقدس ادارهکننده جنگ مردم بودند و بعد از جنگ هم در دایره مقاومت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی همین مدل را در خارج از مرزها پایهریزی کرد و هستههای مردمی مقاومت در کشورهای مختلف تشکیل شد و در صحنه هستند و قطعا این جریان مردمی به اوج اهداف انقلاب اسلامی خواهد رسید و تمام عرصهها باید به سمت مردمیسازی بروند.
ایل بیگی ادامه داد: امروز در جبهه مقاومت این جریان را تا نابودی استکبار پیش میبرند و این ظرفیت مردمی با پشتیبانی مدد الهی موفقیتآمیز است.
وی اظهار کرد: قرارگاههای جهادی به عنوان حلقههای میانی برای مردمیسازی خدمت رسانی است و برای تخصصی کردن این حرکت شکل گرفته و مطالبه رهبری این بود که سپاه ورود کند و مردم را هم در این کار دخیل سازند تا به حل مشکلات مردم منتج شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این مراسم با قدردانی از مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، اظهار کرد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همواره حامی فرهنگ، هنر و فرهنگ ایثار و شهادت و محرومیتزدایی در استان است.
سردار محمدعلی نظری با اشاره به خدمات بسیجیان در اردوهای جهادی، افزود: بسیجیان جهادگر از زمان شهادت سردار دلها و در زمان اوج بیماری کرونا خود را در معرض این ویروس کشنده قرار دادند اما به کمک مردم شتافتند تا آنها از خانهها بیرون نیایند و تاثیر این بیماری کمتر متوجه مردم شود. بسیجیانی که در سیلهای مختلف در استان تا زانو در گِل فرو رفتند اما خانههای مردم را پاکسازی کردند.
وی بیان کرد: بعد از شهادت حاج قاسم بسیجیان در قرارگاه مرد میدان از سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۹۷ روستا در استان آبرسانی شد و مشکل بیش از ۲۰۰ هزار نفر از روستائیانی که در ۴۵ سال اخیر با تنش آبی مواجه بودند، رفع شد.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از تلاش گروههای جهادگر در ساخت مسکن محرومان، آب کشاورزی و لایروبی و احیاء قنوات و عرصههای دوازده گانه خدمت این گروهها تقدیر کرد و یادآور شد: جهادگران باید امید به آینده، جهاد تبیین، پرهیز از غرور، عدم احساس عجز از کارهای بزرگ، پرهیز از کارهای نمایشی و ویترینی، جذب نیروهای طراح را همواره مدنظر قرار دهند.
وی بر لزوم بسیج همه امکانات، مسئولان، دستگاهها و ادارات برای خدمت به مردم و عدم موازی کاری و هدررفت منابع و انرژی تأکید کرد و گفت: کار امروز جهادگران کمتر از دوران دفاع مقدس نیست چرا که جنگ امروز، جنگ اقتصادی و ناامیدسازی و تحریف روایتها است.
بهرهمندی ۶۴ هزار نفر در استان کرمان از خدمات طرحهای جهادی مجتمع مس سرچشمه
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنحان نیز در این مراسم گفت: در قالب مسئولیتهای اجتماعی این مجتمع، از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۶۴ هزار نفر در راستای اجرای طرحهای جهادی از خدمات دندانپزشکی، پزشکی، خدماتی، روانشناسی و پرستاری بهرهمند شدند که مایه افتخار است.
حسین محققی اظهار کرد: یکی از برنامههای مسئولیتهای اجتماعی مجتمع مس سرچشمه اجرای طرحهای جهادی در حوزههای پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، روانشناسی و خدماتی است که در نقاط مختلف استان در حال اجراست.
وی افزود: در این راستا خدمات در سال گذشته ۹ طرح اجرا شد و در این زمینه ۲۷ هزار نفر از خدمات طرح های جهادی برخوردار شدند.
محققی بیان کرد: از ابتدای سال جاری هم تاکنون با کمک نیروهای پرتلاش و زحمتکش ۱۷ طرح جهادی در استان اجرا شد و در این زمینه بیش از ۶۴ هزار نفر از این خدمات بهرهمند شدند.
مشاور فرهنگی شرکت ملی صنایع مس ایران هم در این نشست گفت: فعالیتهای جهادی در راستای ترویج گفتمان خدمت رسانی در مردم به واسطه روابط عمومی اطلاع رسانی شود تا هم مردم و هم مدیران به صورت جهادی پا به میدان بگذارند و خالصانه خدمت رسانی کنند.
در این مراسم با تقدیر از برخی نیروهای جهادگر، حکم مسئولیت فرماندهان قرارگاههای جهادی استان کرمان اعطا شد.
به گزارش نذیر کرمان، ۴۲۰۰ گروه جهادگر در استان کرمان فعال هستند که از این تعداد ۲۹۰۰ گروه بهصورت تخصصی فعالیت دارند.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? قرارگاههای جهادی حلقههای میانی برای مردمیسازی خدمترسانی است
نذیر کرمان/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از مجموعه کارگاههای تولیدی و آموزشی واقع در زندان کرمان و متعلق به بنیاد تعاون زندانیان بازدید کرد. امیر حسن زاده ۲۶ دی ماه به همراه مدیران کل زندانها؛ کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اقتصاد و دارایی، و فنی و حرفهای از مجموعه کارگاههای تولیدی و آموزشی […]
بعد از اعتراضها به اجرای پروژه یک شرکت هواپیمایی در بیابان لوت، کارگروه فنی پایگاههای میراث جهانی و ملی، تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت طرح این شرکت متوقف شود، اما پلان مدیریتی مشترک بین پایگاه میراث جهانی بیابان لوت و آن شرکت هواپیمایی، تهیه و تصویب شود. با این وجود، معترضان به دخل و […]
نذیر کرمان/کرمان مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان کرمان گفت: هنرمندان کرمانی در نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت با کسب عناوین برتر خوش درخشیدند. مجید منصوری ۲۶ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت در استان خوزستان برگزار شد و تئاتریهای کرمان خوش درخشیدند. وی با اشاره به توانمندی هنرمندان دیار […]
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با تاکید بر اهمیت آموزش مهارت در سطوح مختلف جامعه، گفت: آموزش مهارت به مددجویان زندانها میتواند از بازگشت دوباره آنها به چرخه جرم و زندان جلوگیری کند.
+ = دوازده