فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی به وسیله کانون‌های مساجد، منجر به تولید ثروت می‌شود

مدیر کانون «بینش اهل بیت» رفسنجان گفت: رونق ظرفیت‌های بومی به وسیله کانون‌های مساجد، تولید ثروت در کشور را به همراه دارد. به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری فت فتو؛ مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سخنانی در جمع روحانیون خراسان‌شمالی در ۱۹ مهر سال ۱۳۹۱ فرمودند «من سفارش می‌کنم که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را […]

مدیر کانون «بینش اهل بیت» رفسنجان گفت: رونق ظرفیت‌های بومی به وسیله کانون‌های مساجد، تولید ثروت در کشور را به همراه دارد.

به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری فت فتو؛ مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در سخنانی در جمع روحانیون خراسان‌شمالی در ۱۹ مهر سال ۱۳۹۱ فرمودند «من سفارش می‌کنم که کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را فراموش نکنید، البته با همکاری …این کانون ‌های فرهنگی هنری مساجد را مؤثر کنید، برایش کار کنید، بنشینید فکر کنید، مطالعه کنید و سخنی که متناسب با نیاز آن جوانی است که آنجا حضور پیدا می‌کند فراهم کنید، مطالعه کنید. خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید،بعد به این کانون‌هاى فرهنگى، هنرى بروید و پذیراى جوان باشید. با روى خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا». 

در آستانه سی‌اُمین سالگرد تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، شاهد پیشرفت و تعالی رویکردهای مسجدمحور در سطحجامعه از رهگذر اقدامات بچه‌های مسجد هستیم.

 روح‌الله بهرامشاهی مدیر کانون «بینش اهل بیت» رفنسجان و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در راستای گرامیداشت اینایام با بیان اینکه موفقیت‌های خود را مرهون حضور در مسجد و کانون‌های مساجد می‌داند، گفت: برنامه‌های مسجدمحور، ذیل فعالیت‌های مختلف به‌ ویژه آن دسته از اقداماتی که محله‌ محور هستند، منجر به نتایج درخشانی می‌شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ادامه داد: بیش از ۴۰سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد اما هنوز شاهد تحقق یک نگاهتشکیلاتی در مساجد نیستیم؛ آنچه که تا امروز در عرصه فعالیت‌های مسجدی به ثمر نشسته است، حاصل یک نگاه تشکیلاتی است که بعضا وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه مسجد باید در تمامی فعالیت‌های اجتماعی در جامعه اسلامی به‌ مثابه یک پایگاه باشد، افزود: ما با همین نگاه بود که از سال ۱۳۹۲ در مسجد جامع رفسنجان، اقدام به راه‌‌اندازی کانون فرهنگی هنری «بینش اهل‌بیت» کردیم و اولین نکته‌ای که به ذهن‌مان رسید این بود که باید در کنار کانون، مجموعه‌هایی را بر اساس تخصص بچه‌های مسجد ایجاد کنیم که هم به کانون و هم بهجامعه خدمت کنند.

بهرام‌شاهی گفت: در این راستا دو مجموعه کارآفرینی در مسجد ایجاد کردیم و حتی در بحث مشاوره و روان‌شناسی خانواده مرکز رشد را فعال کردیم تا در این عرصه نیز به خانواده‌ها خدمت ارائه شود. 

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در ادامه به برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوع گفتمان گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: برپایی این نشست‌ها منجر به ایجاد ظرفیت‌های خوبی شد و کمک کرد تا در ساختار فعالیت‌های مسجدی، بیش از پیشبه جایگاه تشکیلات توجه شود.

این فعال مسجدی در پایان خواستار گسترش و افزایش ظرفیت کانون‌های تخصصی شد و خاطرنشان کرد: این رویکرد منجر به فعال شدن پتانسیل‌های بومی هر استان بر محور مسجد و کانون می‌شود؛ برای مثال در استان کرمان که ظرفیت‌های کشاورزی و معدنی خوبی وجود دارد، می‌توان از منظر فعالیت‌های مسجدی تولید ثروت کرده و در مسیر حل مشکلات جامعه قدم برداشت.

انتهای خبر/




فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی به وسیله کانون‌های مساجد، منجر به تولید ثروت می‌شود

منبع:آرمـان
? فعال‌سازی ظرفیت‌های بومی به وسیله کانون‌های مساجد، منجر به تولید ثروت می‌شود