فتح خرمشهر برگ برنده جنگ را از صدام گرفت

به گزارش خبرنگار نذیر کرمان از ارومیه، جلیل وحیدی در مراسم گرامیداشت سالروز سوم خرداد که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، بیان کرد: عملیات بیت المقدس یکی از مهم‌ترین عملیات‌هایی بود که با پیروزی در آن لحن دنیا با ایران تغییر پیدا کرد. وی عنوان کرد: عملیات بیت‌المقدس در تاریخ ۱۰ اردیبهشت […]

به گزارش خبرنگار نذیر کرمان از ارومیه، جلیل وحیدی در مراسم گرامیداشت سالروز سوم خرداد که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، بیان کرد: عملیات بیت المقدس یکی از مهم‌ترین عملیات‌هایی بود که با پیروزی در آن لحن دنیا با ایران تغییر پیدا کرد.

وی عنوان کرد: عملیات بیت‌المقدس در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ در مناطق اهواز، دشت آزادگان، هویزه، پادگان حمید، خرمشهر، کرخه و کارون، به منظور آزادسازی شهر‌های خرمشهر و هویزه و همچنین پادگان حمید به طور مشترک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران و با رمز یا علی بن ابی‌طالب (ع) اجرا شد و در تاریخ ۳ خرداد ۱۳۶۱ با آزادسازی ۵۰۳۸ کیلومتر از خاک ایران، بالاخص شهر‌های خرمشهر و هویزه و نیز پادگان حمید و جاده اهواز – خرمشهر، پایان پذیرفت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی اظهار کرد: در حالی که اشغال خرمشهر توسط عراق به عنوان آخرین و مهم‌ترین برگ برنده این کشور برای وادار ساختن ایران به شرکت در هر گونه مذاکرات صلح تلقی می‌شد، فتح خرمشهر به دست رزمندگان اسلام، برگ برنده جنگ را از صدام گرفت.

این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه بی تردید فتح خرمشهر، حائز اهمیت‌های بسیار بود عنوان کرد: نخست اینکه، با این پیروزی بزرگ، جنگ وارد مرحله نوینی شد و قوای اسلام با حمله‌های کوبنده خود، مرحله به مرحله پیروزی‌های تازه‌ای را به ارمغان می‌آوردند؛ دوم این که این فتح باعث شد که آمریکا و سایر قدرت‌های استعماری، حساب کار خود را بکنند و از موضع تهاجم و حمله، به موضع دفاع بیفتند.

وحیدی با اشاره بر اینکه یکی از عمده‌ترین عامل پیروزی در عملیات بیت المقدس که به فتح خرمشهر انجامید، وحدت نیرو‌های مسلح بود، افزود: شرکت گسترده نیرو‌های ارتش، سپاه و بسیج مردمی و لزوم فرماندهی مشترک آنان در تاریخ جنگ، سبب شد که چندگانگی ظاهری، باعث اختلال در امر فرماندهی آن‌ها نشود و همه در سایه فرماندهی یکسان به این پیروزی شگرف دست یابند. البته پشتیبانی جانی و مالی مردمی برای شرکت در عملیات، روح ایمان و از خودگذشتگی و توجهات و مدد‌های الهی را هرگز نمی‌توان در این پیروزی بزرگ نادیده گرفت.

وی با بیان اینکه عراقی‌ها با گرفتن خرمشهر روی دیوار‌ها جمله معروف «جئنا لنبقی» یعنی «آمده ایم تا بمانیم» را نوشته بودند و صدام در سخنانش خرمشهر را مروارید شط العرب می‌نامید، عنوان کرد: صدام حسین بعد از فتح خرمشهر در جنگ با ایران، تعدادی از فرماندهان خود را اعدام کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امام بعد از فتح خرمشهر فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد، زیرا امام پیروزی را از جانب خدا دانستند تا فراموش نشود همه چیز به کرم و لطف خداوند متعال بستگی دارد.

وی ادامه داد: اهمیت آزادسازی شهر خرمشهر در دفاع مقدس توسط رزمندگان جان برکف اسلام از چنان اهمیتی برخوردار است که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام‌خمینی (ره) فتح این شهر را از امور مافوق طبیعت و از عنایات خداوند دانسته و رهبر معظم انقلاب نیز، این حماسه را حادثه‌ای بی‌نظیر در تاریخ جهان قلمداد کردند.

این مسئول با ابراز تاسف از اینکه برخی همواره تلاش در تلخ کردن کام مردم دارند عنوان کرد: بعد از انتخابات سال ۸۸ که ۸۵ درصد مردم در انتخابات شرکت کردند عده‌ای کام مردم را با به راه انداختن فتنه تلخ کردند.

وحیدی افزود: عده‌ای تخم شبهه را به ویژه در میان جوانان می‌کارند و می‌گویند چرا جنگ بعد از فتح خرمشهر ادامه پیدا کرد که باید از این‌ها پرسید کدام عقل سالمی اجازه می‌دهد کشوری که در یک عملیات بزرگ در جنگ پیروز شده دست به دامن دشمن برای صلح در جنگ شود.

وی با اشاره بر اهمیت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان تصریح کرد: اگر همان روحیه ارزشمند اخلاص، ایثار، همدلی و ولایتمداری حفظ شود و همه باهم برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی در هر پست و مقامی که هستند وظایف ملی و دینی خود را انجام دهند، شاهد موفقیت‌های بیشتر خواهیم بود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان غربی افزود: با توجه به اهمیت بیانات رهبری و مخاطب قرار دادن جوانان و طرح نکات کلیدی درمیان آنان پرداختن به نقشی که جوانان نخبه تحصیلکرده در تحقق اهداف نظام اسلامی دارند را بیش از پیش تقویت می‌کند.

انتهای پیام/




فتح خرمشهر برگ برنده جنگ را از صدام گرفت

منبع:آنـــا
? فتح خرمشهر برگ برنده جنگ را از صدام گرفت