طبخ و توزیع روزانه ۹ هزار پرس نان و کباب بین زائران اربعین در کربلا

موکب اربعینی امام علی(ع) منطقه نوق رفسنجان روزانه با ۹ هزار پرس کباب و نان داغ پذیرای زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) در کربلای معلی است. به گزارش فت فتو؛ غلامرضا عباسی مسؤول موکب امام علی(ع) نوق رفسنجان اظهار کرد: موکب امام علی(ع) منطقه نوق از ۱۷ شهریور در کربلا و در جوار عمود ۱۰۹۷ مستقر شده است.   […]

موکب اربعینی امام علی(ع) منطقه نوق رفسنجان روزانه با ۹ هزار پرس کباب و نان داغ پذیرای زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) در کربلای معلی است.

به گزارش فت فتو؛ غلامرضا عباسی مسؤول موکب امام علی(ع) نوق رفسنجان اظهار کرد: موکب امام علی(ع) منطقه نوق از ۱۷ شهریور در کربلا و در جوار عمود ۱۰۹۷ مستقر شده است.
 
وی ادامه داد: روزانه ۹ هزار پرس کباب به همراه نان داغ، همچنین روزانه به میزان ۳ هزار خوراک سنتی کشک‌مغز رفسنجان بین زوار توزیع می‌شود.

عباسی با اشاره به توزیع چای و دمنوش و ۴ هزار وعده صبحانه و میان‌وعده افزود: یکی از بهترین نوشیدنی‌ها به‌دلیل گرمای هوای این روزها در کربلا شربت آبلیمو است که خادمان موکب با آن پذیرای زائران هستند.
واکس‌زدن کفش زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) ازجمله خدماتی است که خادمان موکب امام‌علی(ع) رفسنجان آن را برای خود افتخار می‌دانند و طی این روزها آن را انجام می‌دهند.

عباسی خاطرنشان کرد: موکب امام علی(ع) تا روز اربعین در این محل مستقر بوده و به زوار امام حسین(ع) خدمت‌رسانی می‌کند.
 

انتهای پیام/




طبخ و توزیع روزانه ۹ هزار پرس نان و کباب بین زائران اربعین در کربلا

منبع:آرمـان
? طبخ و توزیع روزانه ۹ هزار پرس نان و کباب بین زائران اربعین در کربلا