محمد سلیمانی، مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان در گفتگو با خبرنگار «نذیر کرمان»، ضمن اشاره به افزایش بهای برق به ویژه در ماههای سرد سال، عامل اصلی این افزایش را استفاده نادرست از لوازم برقی در منازل عنوان کرد. وی تأکید کرد این موضوع به خصوص در فصول سرد سال نمود بیشتری دارد.
سلیمانی با اشاره به مصادیق استفاده نادرست از لوازم برقی در منازل گفت: «استفاده نادرست مشترکان از وسایل برقی منزل بهویژه یخچال، سیستمهای گرمایشی برقی و لوازم صوتی و تصویری است که ضمن افزایش میزان برق، سبب فشار برقبها به اقتصاد مشترکین میشود.»
وی با اشاره به تغییر الگوی مصرف در فصول مختلف سال اذعان داشت: «الگوی مصرف عمدتاً از ماههای گرم به ماههای غیرگرم قدری کمتر میشود اما رعایت مصرف بسیار مهم است چرا که به راحتی منجر به عبور از پله مصرف میشود و ضرایبی که به این امر اختصاص مییابد نیز تغییر شایانی دارند.»
مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال در خصوص عوامل افزایش مصرف در ماههای سرد سال گفت: «عواملی که منجر میشود مصرف یک مشترک در این ماهها افزایش پیدا کند، عموماً بار مرتبط با یخچالها هستند زیرا ممکن است یخچال اضافهای داشته باشند خصوصاً اگر برچسب انرژی نداشته باشد و مدل قدیمی باشد.» وی همچنین استفاده بیرویه از لوازم صوتی و تصویری و سیستمهای گرمایشی برقی را از دیگر عوامل افزایش مصرف و به تبع آن افزایش بهای برق عنوان کرد.
سلیمانی در ادامه به ارائه راهکارهایی برای صرفهجویی در مصرف برق پرداخت و گفت: «استفاده از نور طبیعی برای روشنایی در روز، استفاده از گاز برای پخت و پز و عدم استفاده از پلوپز، فر برقی، چاییساز در ساعات اوج مصرف برق میتواند کاهش برق را در پی داشته باشد.» وی همچنین بر مدیریت مصرف برق در استفاده از یخچال و فریزر، کامپیوتر و تلویزیون تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان در خصوص الگوی مصرف گفت: «الگوی مصرف در مناطق عادی مانند شهرستان کرمان و سایر شهرستانهای شمالی استان در ماههای گرم (ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه) ماهانه ۳۰۰ کیلووات ساعت و در سایر ایام ماهیانه ۲۰۰ کیلووات ساعت است.»
وی با اشاره به لزوم مدیریت مصرف در دستگاههای اداری و اجرایی گفت: «لازم است که مدیران دستگاههای اجرایی و اداری در زمینه اجرای طرح مدیریت مصرف برق نیز توجه و دقت لازم را داشته باشند، بر اساس مصوبات ابلاغی، مصرف برق در دستگاهها و بخشهای اداری باید در ساعات اداری ۱۵درصد و پس از پایان وقت اداری ۲۰ درصد کاهش یابد.» وی همچنین افزود دستگاههای اجرایی به کنتورهای هوشمند مجهز هستند و مصرف برق آنها به صورت برخط پایش میشود و در صورت مشاهده مصرف نامتعارف، برق آن اداره قطع خواهد شد.
سلیمانی همچنین خاموش کردن لامپهای اضافی و لوازم برقی غیرضروری و تامین ۵ درصد از انرژی مصرفی دستگاههای دولتی و اجرایی از نیروگاههای تجدیدپذیر را از دیگر راهکارهای کاهش مصرف برق برشمرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال در پایان به موضوع رمز ارزهای غیرمجاز و تاثیر آن بر افزایش مصرف برق پرداخت و گفت: «از ابتدای سال جاری تاکنون در شمال استان کرمان ۳ هزار و ۲۴۱ دستگاه تولید رمزارز غیرمجاز کشف و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدهاند.» وی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق پیامک به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱، یا سایت https://www.tavanir.org.ir، اپلیکیشن برق من و یا مرکز ۱۲۱ اطلاع دهند.
کلمات کلیدی: مصرف برق، صرفهجویی، بهای برق، لوازم برقی، یخچال، سیستم گرمایشی، الگوی مصرف، ماینر، رمز ارز، شرکت توزیع برق شمال کرمان، محمد سلیمانی، نذیر کرمان
کرمان_فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به نتایج طرح یک هفتهای ارتقای امنیت اجتماعی پلیس استان کرمان از کشف بیش از ۶۵۹ کیلو انواع مواد مخدر در این استان خبر داد. به گزارش نذیر کرمان، سردار ناصر فرشید، صبح سه شنبه به خبرنگاران گفت: طی طرح اخیر ارتقا امنیت اجتماعی پلیس استان کرمان بیش از […]
کرمان_ رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: وضعیت آب استان کرمان بحرانی است و هیچ موضوعی در این استان مهمتر از انتقال آب نیست. به گزارش نذیر کرمان، حجتالاسلام موسی غضنفر آبادی، ظهر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی صنعت آب و برق استان کرمان گفت: در حوزه آب و فاضلاب در حالی کارهای خوبی […]
رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند؛ این نامگذاری، بار دیگر بر اهمیت تولید در اقتصاد کشور و ضرورت مشارکت مردم در این عرصه تأکید دارد.
کرمان_ فرماندار کرمان گفت: نکات ایمنی در مواکب مستقر در مسیر پیاده روی زائران شهید سلیمانی در پردیسان قائم کرمان باید رعایت شود. به گزارش نذیر کرمان، علی بابایی، پیش از ظهر سه شنبه در جلسه کمیته ایمنی ستاد برگزاری مراسم پنجمین سالگرد شهید سلیمانی در فرمانداری کرمان گفت: با توجه به انبوه جمعیت عاشقان […]
× =