به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، «متا»(Meta) شرکت مادر فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ، دومین محرک بزرگ استفاده از اینترنت در سطح جهان است. سرمایهگذاری متا در حوزه هوش مصنوعی میتواند این استفاده را بیش از پیش افزایش دهد. بنابراین، برای اطمینان از این که متا زیرساختهای قابل اعتمادی را برای حمایت از کسبوکار خواهد داشت، […]
به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، «متا»(Meta) شرکت مادر فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ، دومین محرک بزرگ استفاده از اینترنت در سطح جهان است. سرمایهگذاری متا در حوزه هوش مصنوعی میتواند این استفاده را بیش از پیش افزایش دهد. بنابراین، برای اطمینان از این که متا زیرساختهای قابل اعتمادی را برای حمایت از کسبوکار خواهد داشت، ایده جدیدی را در سر دارد.
به نقل از تک کرانچ، منابع نزدیک به متا تأیید کردهاند که این شرکت قصد دارد یک کابل زیردریایی جدید و بزرگ فیبر نوری بسازد و آن را در سراسر جهان گسترش دهد. این کابل زیردریایی به طول ۴۰ هزار کیلومتر مجموعا میتواند بیش از ۱۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری را به همراه بیاورد. متا تنها مالک و کاربر این کابل زیردریایی خواهد بود که نخستین مورد از چنین پروژهای برای شرکت و یک نقطه عطف برای تلاشهای زیرساختی آن است.
«سونیل تاگاره»(Sunil Tagare)، کارشناس کابل زیردریایی و اولین کسی که برنامههای متا را در ماه اکتبر گزارش داد، به تک کرانچ گفت که این طرح قرار است با بودجه دو میلیارد دلاری آغاز شود، اما این رقم احتمالا به بیش از ۱۰ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت، زیرا پروژه در طول سالها کار ادامه خواهد داشت.
منابع نزدیک به متا این پروژه را تایید کردند، اما گفتند که هنوز در مراحل اولیه است. برنامهها تنظیم شده، اما داراییهای فیزیکی هنوز ارزیابی نشدهاند و این منابع از صحبت کردن درباره بودجه خودداری کردند. انتظار میرود که متا در اوایل سال ۲۰۲۵ به طور عمومی در مورد پروژه صحبت کند و برنامههای مربوط به کابل، مسیر مورد نظر، ظرفیت و برخی از دلایل ساخت آن را شرح دهد.
با توجه به این که تعداد محدودی از شرکتها مانند «سابکام»(SubCom) قادر به ایجاد زیرساختها هستند و مشتریان بزرگی دارند که خدمات آنها را رزرو میکنند، سالها طول میکشد تا چنین راهبردی به طور کامل عملیاتی شود.
«رانولف اسکاربورو»(Ranulf Scarborough)، تحلیلگر صنعت کابل زیردریایی گفت: در کشتیهای کابلگذار عرضه بسیار کمی وجود دارد. آنها گران هستند و از چندین سال قبل رزرو میشوند. یافتن منابع موجود برای انجام دادن سریع این کار یک چالش است. یکی از سناریوهای محتمل میتواند ساخت در چند بخش باشد.
زمانی که این کابل تکمیل شود، به متا یک زیرساخت اختصاصی را برای انتقال داده در سراسر جهان میدهد. به گفته منابع نزدیک به متا، مسیر برنامهریزیشده کابل در حال حاضر از سواحل شرقی آمریکا به هند و سپس سواحل غربی آمریکا و استرالیا برنامهریزی شده است و به شکل W خواهد بود.
کار زیرساخت متا تحت نظارت «سانتوش جاناردهان»(Santosh Janardhan) قرار دارد که رئیس زیرساخت جهانی این شرکت و یکی از مدیران مهندسی آن است. این شرکت گروههایی را در سطح جهانی دارد که به بررسی و برنامهریزی زیرساختهای آن میپردازند و در گذشته برخی از چهرههای مهم صنعت برای آن کار کردهاند.
کابلهای زیردریایی فیبر نوری، بخشی از زیرساختهای ارتباطی در ۴۰ سال گذشته بودهاند. موضوع مهم این است که چه کسی برای ساخت و مالکیت آن هزینه میکند و این کار را برای چه اهدافی انجام میدهد.
برنامههای متا نشان میدهند که چگونه سرمایهگذاری و مالکیت شبکههای زیردریایی در سالهای اخیر تغییر کرده و از شرکتهای مخابراتی به غولهای بزرگ فناوری انتقال یافته است.
منبع: نذیر کرمان ? شزکت متا کابل زیردریایی فیبر نوری میسازد
به گزارش نذیر کرمان به نقل از ایسنا، دو دهه پیش، چین ظرفیت اندکی برای ساخت خودرو داشت و این مورد به دور از تصور بود اما امروزه، چین بیش از هر کشور دیگری در جهان خودرو تولید و صادر میکند. دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا وعده داده است که تعرفههای جدیدی را علیه چین وضع خواهد […]
نذیر کرمان | اسماعیل کهرم ، بومشناس و فعال محیط زیست می گوید: آقای احمدینژاد این مغز متفکر و دانشمند شریف که همپایه انیشتین بزرگ بود، در پایان ریاستجمهوریاش در حالی که چشمش خیره شده بود به تلویزیون برگشت و گفت ما اشتباه کردیم که از جنگلهای هیرکانی برای رفع تحریمها استفاده نکردیم؛ یعنی به […]
روزنامه کیهان نوشت: وزیر ورزش خبر داده رئیسجمهور پیگیر کارهای بازگشت عادل فردوسیپور به تلویزیون است. باعث تعجب و تاسف است که میشنویم مهمترین کار رئیس دولت در این روزها که دنیا بههم ریخته پیگیری بازگشت یک گزارشگر معلومالحال به تلویزیون شده است. عصبانیت کیهان از تلاش دولت برای بازگرداندن فردوسیپور به صداوسیما؛ مهمترین […]
حسن هانیزاده در گفتوگو با نذیر کرمان درباره اتفاقات اخیر سوریه و تاثیر آن در آینده منطقه بیان کرد: مانند آنچه در افغانستان رخ داد، در سوریه هم اتفاق افتاد؛ دمشق سقوط و بشار اسد هم سوریه را ترک کرد؛ شرایط بسیار پیچیده است. نوعی نفوذ جدید برای اسرائیل در منطقه و در راستای ضربه […]
نُه + = 11