سالانه ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کرمان تولید می‌شود

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان وی با اشاره به ظرفیت‌های کرمان در زمینۀ صنعت دامپروری،گفت:«استان کرمان با توجه به وسعت و امکان تولید شیر و گوشت قرمز،۶۸۰ واحد گاو شیری پر تولید با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن شیر در حال فعالیت هستند که تعدادی ازاین […]

فردایکرمان – گروه اقتصاد: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان وی با اشاره به ظرفیت‌های کرمان در زمینۀ صنعت دامپروری،گفت:«استان کرمان با توجه به وسعت و امکان تولید شیر و گوشت قرمز،۶۸۰ واحد گاو شیری پر تولید با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن شیر در حال فعالیت هستند که تعدادی ازاین واحدها طی سال‌های اخیر به‌عنوان نمونۀ استانی و کشوری معرفی شده‌اند».

محمدعلی اسماعیلی افزود:«با توجه به خشکسالی‌های اخیر در استان کرمان و حذف دام سبک از مراتع،توسعۀ واحدهای بزرگ دام سبک پر تولید رونق خاصی پیدا کرده است».

وی یادآور شد:«آمار دام سبک استان قریب ۳ میلیون راس گوسفند و بز است و سالانه در واحدهای دام سنگین و سبک استان ۲۳ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود».

به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان،اسماعیلی ادامه داد:«استان کرمان با تولید ۱۰۰۰ تن کرک مرغوب رتبۀ یک کشوری را به خود اختصاص داده است».

وی همچنین با بیان این‌که استان کرمان دارای زنجیرۀ کامل صنعت طیور گوشتی است،اظهار کرد:«در استان یک واحد مرغ اجداد به ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه،۳ واحد مزرعه مرغ مادر گوشتی به ظرفیت ۴۶۶ هزار قطعه،۲۹ واحد مزرعه مرغ تخمگذار با ظرفیت قریب به ۲ میلیون قطعه و تولید تخم‌مرغ سالیانه ۲۸ هزار تن با تکنولوژی روز دنیا در حال فعالیت هستند».

اسماعیلی ادامه داد:«همچنین ۶۲۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه و تولید سالیانه ۵۲ هزار تن گوشت مرغ در حال فعالیت و تامین نیاز استان هستند»./پ

 

 




سالانه ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کرمان تولید می‌شود

منبع:خبر کرمان
?

سالانه ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کرمان تولید می‌شود

:اخبار استان کرمان – اقتصادی