دلزدگی زندگی زناشویی زیر چتر فضای مجازی | اخبار استان کرمان

روانشناس و مشاور خانواده گفت: مقایسه کردن همسر و زندگی با کاربران بی‌قید و بند فضای مجازی علی‌الخصوص اینستاگرام نتیجه‌اش دلزدگی و سردی رابطه می‌شود. مهیا دُرزمان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماع یپایگاه خبری «نذیر کرمان» به اثرپذیری رده‌های مختلف سنی از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام اشاره کرد و گفت: اثرگذاری اینستاگرام برای […]



روانشناس و مشاور خانواده گفت: مقایسه کردن همسر و زندگی با کاربران بی‌قید و بند فضای مجازی علی‌الخصوص اینستاگرام نتیجه‌اش دلزدگی و سردی رابطه می‌شود.

مهیا دُرزمان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماع یپایگاه خبری «نذیر کرمان» به اثرپذیری رده‌های مختلف سنی از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام اشاره کرد و گفت: اثرگذاری اینستاگرام برای رده‌های سنی مختلف، متفاوت است برای مثال در رده سنی ۱۲ تا ۲۱ سال به دلیل ناپختگی و کامل نشدن ابعاد مختلف شخصیت ایشان و همچنین سن تاثیرپذیری و تقلید؛ این میزان نزدیک به ۸۰ درصد و البته این روزها حتی رو به رشد است.

روانشناس و مشاور خانواده ادامه داد: در رده سنی بالاتر یعنی از سن ۲۱ تا ۵۰ سالگی و زندگی متاهلی تقریبا ۴۰ تا ۴۵ درصد اثرپذیری از فضای مجازی و به خصوص اینستاگرام به وضوح دیده می‌شود.
 
وی به تحریک غریزه و تنوع‌طلبی درآقایان اشاره کرد و توضیح داد: این دو ویژگی در آقایان سبب می‌شود تا ظاهر و استایل همسر خود را با کاربران بی‌قید و بند فضای اینستاگرام مقایسه کنند که حاصل آن دلزدگی و سردی رابطه بین زن و شوهر خواهد شد.
 
دُرزمان اینستاگرام را بسترساز خیانت دانست و بیان کرد: سهولت دسترسی به این فضا و محتوای اینستاگرام غالبا موقعیت خیانت را برای هر دو جنس فراهم کرده است.

روانشناس و مشاور خانواده ادامه داد: پیدایش بدشکلی ظاهری که منجر به ناراحتی مکرر و انجام عمل‌های متعدد حتی در سنین پایین می‌شود همچنین به وجود آمدن موقعیت چشم و هم‌چشمی و تقلید در همه ابعاد زندگی که تاثیر مستقیمی بر اساس نارضایتی و افسردگی داشته است.

وی عنوان کرد: خلق حسادت، رقابت ناسالم، بدخواهی و … در این فضا گاهی منجبر به فشار اقتصادی برای همسر و یا خود شخص می‌شود.

دُرزمان ب هایجاد نیاز کادذب و همچنین فروریختگی افراد نسبت به آن چه دارند اشاره کرد و عنوان داشت: یکی از مشکلات شاخص در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، احساس ناکارآمدی اشخاص (علی‌الخصوص خانم‌ها) نسبت به خود شده و در شرایط مقایسه حس ناکافی بودن به افراد دست می‌دهد.

روانشناس و مشاور خانواده  بیان کرد: خانم‌های خانه‌دار خود را با خانم‌های شاغل مقایسه می‌کنند و حتی بعضی از بودن در کنار همسر و فرزندان در خانه و انجام امورات خانه‌داری اغنا نمی‌شوند و دغدغه اصلی آن‌ها در جلسات مشاوره احساس بی‌کفایتی است و افراد به دنبال شغل خارج از منزل هستند.
 
انتهای خبر/ پسند
 
 
 


دلزدگی زندگی زناشویی زیر چتر فضای مجازی

اخبار کرمان
اخبار کرمان و شهرستان ها

منبع:آرمـان
? دلزدگی زندگی زناشویی زیر چتر فضای مجازی