دستگاه‌ها یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند

استاندار کرمان گفت: همه دستگاه‌های استان موظف هستند حداقل یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ساماندهی ایثارگران اختصاص دهند. – اخبار استانها – به گزارش فت فتو از کرمان، محمدمهدی فداکار صبح امروز در جلسه مشترک شورای هماهنگی دفاع مقدس و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان […]

استاندار کرمان گفت: همه دستگاه‌های استان موظف هستند حداقل یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ساماندهی ایثارگران اختصاص دهند.

– اخبار استانها –

به گزارش فت فتو از کرمان، محمدمهدی فداکار صبح امروز در جلسه مشترک شورای هماهنگی دفاع مقدس و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار داشت: همه دستگاه‌های استان موظف هستند حداقل یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ساماندهی ایثارگران اختصاص دهند.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع قانون است و همه دستگاه‌ها باید به آن عمل کنند، بیان کرد: نهادهای استان می‌توانند بخشی از اعتبارات خود را به انتشار کتاب‌های خاطرات ایثار و شهادت اختصاص دهند.

استاندار کرمان با بیان اینکه جمع‌آوری خاطرات رزمندگان و شهدا در ادارات باید با جدیت پیگیری شود، گفت: عمده خاطرات شهدا، جانبازان و ایثارگران در ادارات مختلف جمع‌آوری شده است.

وی با اشاره به اینکه اگر این کار در اداره‌ای تاکنون انجام نشده باید جمع‌آوری این خاطرات در اولویت قرار بگیرد، افزود: دستگاه‌هایی که اعتبارات لازم را دارند و کار جمع‌آوری خاطرات را هم انجام دادند باید به سمت چاپ کتاب و این خاطرات بروند.

در این جلسه رحمان جلالی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز با بیان اینکه دستگاه‌های استان در ارتباط با انتشار کتاب‌ در حوزه ایثار و شهادت باید سیاست واحدی داشته باشند، اظهار داشت: این امر نیاز به کار ویژه دارد و نباید به‌گونه‌ای عمل کرد که کمیت فدای کیفیت شود.

وی با اشاره به اینکه اتفاقات اخیر در کشور نشان می‌دهد که دشمن بعد از ۲۲ بهمن با تغییر رویکرد دوباره کار خود را آغاز کرده، گفت: ضرورت دارد در برنامه‌های این روزها و بزرگداشت روز ایثار و شهادت دستگاه‌های استان به‌طور ویژه عمل کنند و مناسبت‌های مختلف می‌تواند فرصتی برای جریان‌سازی مثبت در جامعه باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان با بیان اینکه معرفی رابطین ایثار و شهادت در ادارات حلقه مفقوده ما در ادارات است، افزود: برای اینکه موضوعات حوزه ایثار و شهادت، جدی‌تر و بهتر پیگیری شود لازم است هر اداره رابطین خود را معرفی کند.

سرهنگ محمود مهدوی‌فرد، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دستگاه‌های استان باید چاپ کتاب در حوزه ایثار و شهادت و شهدا را در دستور کار خود قرار دهند، اظهار داشت: دستگاه‌ها باید اعتباراتی را برای چاپ حداقل یک کتاب در ارتباط با شهدای اختصاص داده و مصاحبه با جانبازان، رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدایی که انجام نشده باید پیگیری شود.

وی با بیان اینکه ثبت برنامه‌های ملی ادارات و نهادها در سامانه الکترونیکی برنامه‌های دفاع مقدس باید انجام شود، گفت: استان کرمان در این زمینه تا کنون رتبه هفتم کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱۲ دستگاه استان در این سامانه شرکت فعال داشتند، افزود: دانشگاه پیام نور، هلال احمر، بنیاد شهید و امور ایثارگران، قرارگاه جنوب شرق ارتش، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی، دانشگاه‌ها، انتظامی استان، سازمان بسیج مستضعفان، آموزش و پرورش و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان از جمله این دستگاه‌های فعال در این حوزه هستند.

سعید ایرانمنش، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه همه مسئولان و دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری برنامه‌ها و مناسبت‌های این ایام باید به صحنه آمده و پای کار باشند، اظهار داشت: همه ما مسئولان باید بدانیم که اگر رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدا و رزمندگان نبود، این میزها امروز دست ما مسئولان نبود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان ادامه داد: با وجود همه فراز و نشیب‌هایی که در حوزه راهیان نور داشتیم این کار از ابتدای بهمن در استان کرمان آغاز شد و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز دختر استان به این اردوها اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه اعزام دانش آموزان پسر استان کرمان نیز از ابتدای اسفند ماه آغاز شد و بیش از هزار و ۶۰۰ نفر به این اردوها اعزام شدند، گفت: اعزام دانشجویان استان به اردوهای راهیان نور استان نیز آغاز شده و تا ۲۴ اسفندماه ادامه دارد.

ایرانمنش با بیان اینکه از ۲۲ اسفندماه نیز اعزام مردمی اردوهای راهیان نور آغاز می‌شود و این اعزام‌ها تا دوم فروردین سال آینده ادامه دارد، ابراز داشت: تا کنون استقبال خوبی از این اردوها در استان کرمان شده است.

سردار محمدرضا حسنی‌سعدی، مدیر گلزار شهدای کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه در چهار ماه گذشته ۱۶ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز از ۲۴۱ مدرسه در گلزار شهدای کرمان حضور یافتند، اظهار داشت: اگر اتوبوس‌هایی در اختیار گلزار شهدای کرمان قرار داشت می‌توانستیم برنامه‌های بهتری از جمله بازدید از موزه دفاع مقدس و بیت‌الزهرا(س) را نیز داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ۷۲ خاطره از زبان حاج قاسم که در یادواره‌های مختلف صحبت کرده‌اند جمع‌آوری و تدوین شده و آماده چاپ است، گفت: در عید نوروز قطعاً درخواست‌ها برای اسکان کوتاه مدت مهمانان نوروزی در محدوده گلزار بیشتر است و پیشنهاد می‌شود چند چادر گروهی برای استراحت چند ساعته زائران و مهمانان نوروزی تهیه شود.

مدیر گلزار شهدای کرمان با اشاره به اینکه سفره هفت‌ سینی که هر سال در گلزار شهدای کرمان پهن می‌شود بازدید کننده زیادی داشته، افزود: درخواست داریم شهرداری و نهادهای دیگر کمک کنند تا امسال نیز سفره هفت‌ سین زیبایی با گرایش شهدا در گلزار شهدای کرمان چیده شود.

انتهای پیام/۵۱۱/




دستگاه‌ها یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند

منبع: تسنــیم
? دستگاه‌ها یک درصد از اعتبارات خود را برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند